נק' מוניטין:
11,406
- 883
- 3
- Satan-Shor`s Lair
תקופת הבחינות דופקת את האימונים. לחץ ומחסור בשינה. עד מתי????
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ובכן:
בכנופיית הליצנים באוניברסיטה:
הרוסי המרושע, עלקסיי סגל1בסקי - מנהיג
מר מותניים - סגן
הגמד המרושע - רב"ט
השלד - מנהל בדימוס (עושה רוטציה לכנופיית גו אקטיב פעם בשבוע)
כנופייה זו ידועה ביכולתה לעצבן כל אחד על גבי האינטרנט, ועל יכולת הבכי של הסגן שלה. הגמד ידוע גם כבעל יכולת פולשנית לחיי גורמים עויינים, והשמדת חברויות.
כנופיית הפליליים בטרגט:
רב-ליצן י1אש - מנהיג וגנרל
קרמבו סוסונובסקי - סגן
גיל הפיסח - רב"ט
טר1ל - רב"ט
ונספחים.
כנופייה זו מאיימת לקחת שלטון טרור על שאר הטריטוריה. מנהיגה ידוע גם כאחד המנהיגים הרוחניים עם השפעות לארצות רחוקות וערים נשכחות (עתלית ייייייייי).
הרכש החדש בדמות הטר1ל והקרמבו מוסיפים אימה שכן זוהי כנופייה פלילית ומסוכנת ביותר.
כנופיית הבדואים מבאר שבע:
דיאוס - מנהיג וגנרל
לא ידוע רבות על חבריי הכנופייה, רק שדיאוס מחדיר בהם מוטיביציה בסטים ואוכל את מי שחלש. אם הוא ירצה הוא יפרט.
על כנופייתו של עידן גולני אין לי מידע כעת.
עד כאן העידכון של זרוע המודיעין.
---------- התגובה התווספה ב 03:14 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 03:07 ----------
תוספת.
כנופיית גו אקטיב:
"הדוקטור" - גנרל ומנהיג
tal_s - אלוף
יניב - אלוף
רונן - סגן אלוף
השלד - סגן אלוף
נספחים:
קוף ארקטי - רב"ט
אח של קוף ארקטי - סמ"ר
הכנופייה המסוכנת ביותר. כנופייה זו מתאמנת עם ענני מגנזיום וצרחות אימים. כמות הרייג' באימון הכנופייה מסוגל לייצר כוח השווה ערך לתחנת כוח גרעינית. מנהיגה של הכנופייה ידוע גם בתור "ידי הצבת" שכן הוא מסוגל לרסק כל כף יד שתלחץ על ידו. כמו כן, הוא גם דוקטור למתמטיקה.
עדכון נוסף:
לאחר בדיקה בארכיונים הוזכרה כנופיית הטכניון:
KA4OK - גנרל ומנהיג
IronMind - סגן אלוף
הכל יכול - רס"ן
ALX - רס"ן
TUX - סמל
נספחים
כנופייה הידועה ביכולתה לצוץ מעל פני השטח עם סרטון מפתיע של משקלים גבוהים. מנהיגה הואשם בשימוש בסטרואידים, ללא הוכחה. כנופייה זו קוראת תיגר על שאר הכנופייות לעתיד הקרוב, יש להשמר מסכסוכים מיותרים.
אני בתפקיד הפרטיזן\לוחם גרילה ומתנגד לשלטון הSS בתוכניות האימונים 👹🤪בכנופיית באר שבע יש גם אותי (רס"ר) ואת סטן שור שתפקידו עוד לא ברור.
הוא דוקטור למתמטיקה, וכרגע במחלקה לסטטיסטיקה. אה והוא שאל כמה מאמרים פרסמת ומתי אתה מסיים את הדוקטורנט...לא. ובכלל הוא דוקטור לסטטיסטיקה. גזע נחות.
הוא דוקטור למתמטיקה, וכרגע במחלקה לסטטיסטיקה. אה והוא שאל כמה מאמרים פרסמת ומתי אתה מסיים את הדוקטורנט...
הוא דוקטור למתמטיקה, וכרגע במחלקה לסטטיסטיקה. אה והוא שאל כמה מאמרים פרסמת ומתי אתה מסיים את הדוקטורנט...
אני בתפקיד הפרטיזן\לוחם גרילה ומתנגד לשלטון הSS בתוכניות האימונים 👹🤪
אבוד לך, אנשים חזקים עושים תוכניות תוכניות לינאריות כל עד הם יכולים.