הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

The lone star state 5X5

לא מדויק- זה מספיק בשביל להבין שאני לא אוהב את זה ומעדיף להוריד מהאוכל.

---------- התגובה התווספה ב 23:58 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:56 ----------

מה לעשות זה הכי קטן שיש..

אני בטוח שהבנת את זה גם לפני כן, ושתבין את זה גם אחרי שעתיים של ריצה מסריחה על המסילה. אז אם אתה מזיז את העכוז לפחות תזיז אותו כמו גבר 🤘

אתה צוחק, כן?
זה יותר גדול מהכתב הרגיל (זה)

או שאתה סתם מנסה לשגע אותי LOL

מזדהה...
אחרי אימון מספיק קשה הדבר האחרון שיש כוח לעשות זה לרוץ. ובימים שבין האימונים זה הורג את ההתאוששות.

• פותח/ת השרשור
עצימות

סקוואט 152X2
פרס 80
דדליפט 200

הסקוואט הרגיש לי חרא, אני פשוט מרגיש שאני הולך ונחלש זה לא יאומן כמה שזה מעצבן אותי
בכלל כל האימון היה די מחורבן.
הטרול צילם חלק מהדברים אני יעלה כשהוא ישלח לי.

סרטונים
http://www.lbs.co.il/showthread.php?p=210491#post210491

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
ווליום. משקל גוף עדיין 88.8, משהו לא כשורה, צריך להוריד עוד קלוריות ואז אני אהיה הילדה הכי יפה בגן.

בלי קשר, היום חזרתי לסקוואט עם הנעלי VS, אחרי שהרגשתי קצת חוסר יציבות עם האולסטאר, הרגשתי שהרבה יותר קל לרדת, ומן הסתם יציבות יותר טובה. ברכיים נוטות לגלוש יותר.

סקוואט 135 7X3 אותו משקל כמו אימון שעבר, בגלל שאימון שעבר היה אמור להיות 132.5
בכל מקרה היה מתיש, כמו שאימון ווליום תמיד מתיש, אבל יותר קל מאימון שעבר

בנץ' 95 5X5 - שבוע שעבר נכשלתי עם 100~ והורדתי ל90 להשלים את הנפח, אז היום עשיתי 95, לא לקפוץ מעל הפופיק, היה קל

נערך לאחרונה:
אבל עכשיו ברצינות, לא היית עושה אירובי לפני כן והפסקת? כי יכול להיות שההוצאה הקלורית הזאת שלא קיימת עכשיו מאזנת לך את המאזן. או שזה היה אירובי די קליל ויחסית זניח?

• פותח/ת השרשור
אבל עכשיו ברצינות, לא היית עושה אירובי לפני כן והפסקת? כי יכול להיות שההוצאה הקלורית הזאת שלא קיימת עכשיו מאזנת לך את המאזן. או שזה היה אירובי די קליל ויחסית זניח?

שמע זה היה אירובי של חצי שעה הליכה לא ממש מהירה, ההוצאה הקלורית בזה היא כלום, וזה ממש מעצבן, במיוחד אחרי אימוני ווליום ועצימות.

בתאכלס אני סתם עצלן אני אמור לחזור לזה, סביר להניח שאני יוריד עוד קצת מהפחמימות, מקסימום אם המצב יהיה קיצוני אני יעשה העמסה לעיתים יותר קרובות, כשייגמרו המועדי ב' עוד שבוע אני אתחיל לשלב אירובי כנראה בימים ללא אימון(זכיתי בפריבילגיה שיש לי הליכונים בלובי של הבניין).

• פותח/ת השרשור
התאוששות

סקוואט 100 3X5
בנץ' 80 3X3
פאוורקלין 60 2X5 - קצת שיחקתי בשביל לתרגל טכניקה

נ.ב
רגע חשוב בחייו של עמרימרג.

היה לו אימון חשוב היום.

היום הוא התאמן עם מר ישראל!

התאוששות

נ.ב
רגע חשוב בחייו של עמרימרג.

היה לו אימון חשוב היום.

היום הוא התאמן עם מר ישראל!

מחקתי את הדברים הפחות חשובים בעדכון שלך מהיום...
אולי רק שתי תוספות/דיוקים - המר ישראל הזה התאמן איתי, לא להיפך. וחצי מהזמן אתה ישבת
על מדרגת פלסטיק קטנה והצקת.

נ.ב. לאטס צודק, אתה צריך להביא תמונות שלך מתאושש...

• פותח/ת השרשור
עצימות דרעק. הפוסט הזה הולך להיות פוסט עצבים והכלל בגל הסקוואט

סקוואט 150X2F. חזרה ראשונה עלתה, חזרה שנייה ירדתי לבור עליתי קצת ונתקעתי. זהו. עד שאח שלי נתן לי תמיכה קלה בחזה ועליתי, הגריינד המזדיין הזה הרגיש לי כמו חצי שעה. אחרי זה ניסיתי עוד סינגל ונמרחתי על הברזלים

בנץ' 121
דדליפט 195X2

נשבר לי הזין מהחיטוב המזדיין הזה, המשקלים רק יורדים, ונמאס לי החדר כושר המזדיין הזה.
הגעתי ב16:00 בערך, היחידים שהיו במכון היו מוזרקים ודיברו על הווינסטרול שהם לוקחים והפרופ וכמה מיליגרם.
זהו, זה מה שהם יודעים. שיחה ששמעתי
בילדר א- "כן כן עשיתי סייקל טוב אבל רק כשאני נתקע"
בילדר ב - "כן אחי רק כשאתה נתקע תן פוש"
כוסאימאמא שלכם, אני נתקע נמרח על הברזלים , אוכל כמו חמור עושה דילואדים כמו בן זונה והם דוחפים מחט בתחת.
והכי מעצבן שהם שוקלים כמוני ++ נראים ענקיים ומרימים משקלים של ילדה בכיתה א. סעמקמ אחד עושה לי שם DL רומני עם 60 קילו, דופק את המוט בתוך הרצפה , המוט קופץ כמו כדורסל.
סעמק!
נמאס לי אי אפשר לחיות ככה עם כל כך מעט קלוריות, אי אפשר להתקדם, הווליום הזה הורג אותי כל פעם

אחי!!!
נשמע כמו יום חרא מטורף.
קודם כל, מתי ההעמסה. דבר שני, אם אתה רואה שאתה נקרע לגמרי, תחליף תוכנית. אני לא צוחק. הווליום הזה לא עושה הרבה בחיטוב מעבר ללעייף לך את התחת ואולי אפילו להחליש אותך כי אתה לא מצליח להתאושש וגורר את זה. אני חושב שכדאי או ללכת על קונסטלציה אחרת, או, אם אתה רוצה להשאיר את הנפח, לצמצם אותו.

אחי!!!
נשמע כמו יום חרא מטורף.
קודם כל, מתי ההעמסה. דבר שני, אם אתה רואה שאתה נקרע לגמרי, תחליף תוכנית. אני לא צוחק. הווליום הזה לא עושה הרבה בחיטוב מעבר ללעייף לך את התחת ואולי אפילו להחליש אותך כי אתה לא מצליח להתאושש וגורר את זה. אני חושב שכדאי או ללכת על קונסטלציה אחרת, או, אם אתה רוצה להשאיר את הנפח, לצמצם אותו.

בא לי לבכות. כמו ילדה קטנה. לבכות לתוך הכרית. :(

---------- התגובה התווספה ב 20:28 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:25 ----------

חשבתי להחליף למדקאו שוב. אני לא יודע. גם במדקאו יש לך באימון האחרון סטים עולים של 5 עד לסט של 3 ועוד בק אוף סט של 8. זה גם לא מעט נפח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית