The lone star state 5X5

קרמבו

משתמש משקיע
2,011
10
נק' מוניטין:
25,622
2,011
10
נשברתי, החלטתי גם לפתוח לוג, בעיקר כדי לקבל עזרה, בחלק מהדברים התחלתי להתקע...

התוכנית טקסס מת'וד..

תפריט תזונה נוכחי עומד על בערך 2000 קלוריות ליום... קצת חיטוב
משקל גוף ~92 ק"ג

הפלטות במכון הן ברובן בליברות ולכן חלק מהמשקלים לא מדוייקים ועלולות להיות חריגות...

פרולוג:

לפני שבועיים הגעתי בווליום לסקוואט ~130 ל5X5...
בנץ' ~102 5X5
גודמורנינג ~82 ק' 3X8

התחלתי להתקע ביום עצימות.. לא הצלחתי לעבור 157~ ל2 חזרות...
ניסיתי שבוע אחרי לשחק עם החזרות וללכת לסינגלים, לא היה שיפור ניכר..

הורדתי את המשקלים ביום ווליום ב10%

סקוואט 116 5X5
בנץ' 90 5X5
הורדתי את הגודמורנינג מפאת הורדת הקלוריות (פשוט קשה מדי להתאושש מזה)
החלפתי במתח..

היום היה אימון עצימות..
הלך על הפנים.. סקוואט ~161 נמרחתי על הברזלים, סטאפ לא טוב
הורדתי ל150 ל2 חזרות
בנץ' 115X3 חזרות היה בסדר
דדליפט ~193X1
היה אמור להיות חזרה שנייה, משהו לא הסתדר...

לא יודע מה לעשות עם הסקוואט... אני שוקל לחתוך את המשקל ביום עצימות ל140X5 ולחזור משם...

קודם כל "הופה!" ללוג.
דבר שני - לא בדיוק הבנתי, אתה עושה חיטוב עם טקסס, כולל הקטע של לעלות משקלים כל שבוע?

המשקלים שלך בעצימות הם סבבה, יחסית למשקלים בנפח שהם די נמוכים (אני מדבר על הסקוואט). תגיע לעבוד עם 140 קילו בנפח וזה יעלה.

• פותח/ת השרשור
קודם כל "הופה!" ללוג.
דבר שני - לא בדיוק הבנתי, אתה עושה חיטוב עם טקסס, כולל הקטע של לעלות משקלים כל שבוע?

שמע, אני יודע שזה לא הכי הגיוני, אבל יש לי שריטה, אני לא מסוגל להשלים עם ירידות במשקלים..
וחוצמזה אני די מסתדר עם ה2000 קלוריות האלה...

המשקלים שלך בעצימות הם סבבה, יחסית למשקלים בנפח שהם די נמוכים (אני מדבר על הסקוואט). תגיע לעבוד עם 140 קילו בנפח וזה יעלה.

הנפח שלי אכן עלה, אבל העצימות שלי נדפקה חבל על הזמן, בעיקר השילוב של הGM גרם לי להיות בדומס מיום ראשון ועד יום חמישי שהוא היום עצימות.. לכן הורדתי את הנפח כמו שרשום בתוכנית.. אתה אומר להעלות את זה חזרה ל130?

אגב סתם בלי קשר אבל ב3 שבועות האחרונים לא היה לי אימוני התאוששות מהסיבה שהיו לי מבחנים כל יום רביעי בהפרש של שבוע והייתי חייב לנצל את יום שלישי(יום ההתאוששות) ללמידה... (לא שזה כל כך הועיל לציון)...

שמע, אני יודע שזה לא הכי הגיוני, אבל יש לי שריטה, אני לא מסוגל להשלים עם ירידות במשקלים..
וחוצמזה אני די מסתדר עם ה2000 קלוריות האלה...

סבבה, אם אתה מסתדר אז רוץ עם זה. אני ניסיתי למשך איזה שבועיים אבל ראיתי שזה לא עסק, מקווה שהניסיון שלך יהיה יותר מוצלח.

רק אני יכול לעלות במשקלים בחיטוב (ואז לצנוח בחדות בסוף שלו).

• פותח/ת השרשור
רק אני יכול לעלות במשקלים בחיטוב (ואז לצנוח בחדות בסוף שלו).

אני מאמין ששאר הדברים ייתקעו במהלך החודשים הבאים, אבל כרגע אני מחשיב את עצמי לחלושס ביחס למשקל גוף יחסית גבוה, לכן אני מאמין שאולי עוד יש מה להעלות...

סחטיין על הלוג. תתחדש!
דיר בלק להוציא פה כביסה מלוכלכת מריצפת חדר הכושר (ה 20 מ"ר שעשית מנוי עליהם)
וחוץ מזה אתה הרבה יותר מ 174 ס"מ!!!
😃

• פותח/ת השרשור
אימון ווליום:

היה קל, עדיין בהשפעות הריסט...

סקוואט 120 5X5
בנץ' 95 5X5 - ראוי להגיד שסט אחד היה 92.5 כי הטרול המפגר שכח לשים פלטה של 2.5 קילו בצד אחד, ואני, שהרגשתי שמשהו לא בסדר, המשכתי בסט...🥷

מתח 5X5 משקל גוף

אימון ווליום:

סקוואט 120 5X5
בנץ' 95 5X5 - ראוי להגיד שסט אחד היה 92.5 כי הטרול המפגר שכח לשים פלטה של 2.5 קילו בצד אחד, ואני, שהרגשתי שמשהו לא בסדר, המשכתי בסט...🥷

מתח 5X5 משקל גוף

ל1ל
מגיע לו מוניטין על זה
איזה טרול LOL

• פותח/ת השרשור
יוום עצימות

סקוואט.. מיני ריסט מה155 שנתקעתי בו לשלישייה.
עלייה עד לסט 145X3 . השניים הראשונים עפו, השלישי גם לא היה קשה מדי

פרס עלייה עד לסט של 80X2, לא היה קשה כמו שחשבתי, בחזרה השנייה חיכיתי למטה כמה שניות לבטל את הבאונס
דדליפט 180X4
הרביעי היה נפסל בתחרות, הנחתי אותו טיפה על הרגליים, לא פעם ראשונה שזה קורה לי במשקלים גבוהים.. שוקל להתחיל ראק פולס ביום ווליום במקום מתח... יש עצות לגבי זה?

נערך לאחרונה:
אימון ווליום:

סקוואט 120 5X5

מתח 5X5 משקל גוף

"שכח"? בטח...

הוא הטריל את הפלטה עד שהיא ותרה והלכה הביתה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית