הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הלוג של Thor!

• פותח/ת השרשור Thor
  • פורסם בתאריך
תוכללצלם סרטון של הסקוואט?משקל מרשים מאוד

MMA ופאוור ליפטינג.?אני מאמין שההתקדמות תהיה יותר איטית אבל אולי זה אפילו יעזור לך,בכוח מתפרץ וכוח בכללי,תבוא לשםיותר חזק מכולםן ותעביר אתה חיטוב שלך ללפני תחרות ותוכל להתברג ברמה מאוד גבוה עם טיפה טכניקה (יחסית לכולם)

• פותח/ת השרשור
אני ממש אשתדל לצלם לכם את ה170 כבר ביום שני, אבל אם לא יצא לי מסיבה מסויימת תיהיו בטוחים שאת ה175 אני כן אצלם בלי קשר.

• פותח/ת השרשור
טוב, אימון A היום, היה ככה ככה.
ישנתי בלילה 5 שעות, ובכללי לא אכלתי כל כך טוב לפני האימון, אז הייתי יותר חלש מהרגיל.

סקוואט: 70x5, 100x5, 110x5, 135x5, 170x2, הסקוואט הייתי אמור לעשות יותר מ170, אבל לא רק שלא עשיתי יותר, היה לי יותר כבד מאשר האימון הקודם, ולכן הטכניקה היתה גם פחות טובה(כפי שאפשר לראות בסרטון למטה, אבל העיקר שזה עלה).

בנץ-פרס: 60x5, 70x5, 90x5, 107.5x5

מתח: BWX15, BW+DB35kgx5, BW+DB35kgx5

זהו בעקרון, אגב, אני חושב שירדתי קצת במשקל(שוב לא אכלתי כל כך טוב), אני שוקל משהו כמו 86.5-87.

והנה הסרטון של הסקוואט, שוב אני מדגיש שהטכניקה לא טובה ואני יודע את זה, שני חברים שלי שהתאמנו איתי אמרו לי ששברתי מקביל, אבל בסרטון אני חושב שבחזרה הראשונה לא שברתי, אבל אולי זה הזווית, אתם בטח תדעו להגיד לי אם שברתי או לא, כמו שאמרתי לא באתי מוכן כל כך לאימון הזה, פעם הבאה יהיה יותר טוב-

עריכה:שכחתי לציין שבסוף אני לא הולך ליפול עם המוט, משהו עשה איתי גם סקוואט, והוא יותר נמוך ממני, אז באתי לשים תמוט בגובה שלי, שכחתי שהוא עושה אחרי, ובשניה האחרונה נזכרתי שאני צריך להשים את המוט נמוך יותר, ולכן זה נראה כאילו אני מאבד שיווי משקל, אבל אני לא.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
זה מה שחשבתי לפי הסרטון, למרות שמי שהתאמן איתי אמר לי ששברתי, לא יודע, אולי זה גם הזווית, קיצר לא היה אימון משו היום.

יפה

הראשון גבוה
ואתה צריך להחזיק גב ולהוציא חזה, החזה שלך צונח קדימה וזה מקשה עליך
אתה צריך נעליים טובות יותר (אם אתה עושה HB נעלי הרמת משקולות יהיו אחלה, אולסטאר גם טובות)

אגב למה אתה לא עושה LB ?

• פותח/ת השרשור
בעיות גמישותP: ולא יודע סתם לא נח, לא מסתדר עם הLB...

---------- התגובה התווספה ב 19:36 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:53 ----------

תגידו יש נעליים של אדידס, שמתאימות לאימונים וגם אפשר ללבוש אותם ביום יום? אני לא אוהב איך שהאולסטר נראות, ואם כבר נעליים אני מעדיף כאלה שאפשר גם ללבוש אותם לא רק לאימונים ככה שנעלי פאוורליפטינג אני גם מעדיף שלא...

משקל מכובד
שמור חזק על חזה החוצה ועל הגב..

נעליים מתאימות יזעור לך מאוד.. אולסטאר פשוטות יעשו את העבודה

• פותח/ת השרשור
טוווווווווב!

אז היום היה אימון B, היה אימון מעולה.

deadlift: 100x5, 120x5, 140x5, 170x5, 220x1
אז ככה יש לי סרטון של ה220(אני שם אותו בסוף הפוסט), כעקרון התכנון היה לפעול לפי הצעתו של moo, לחזור לעשות חמישיות, אבל עשיתי אימון עם חבר(עידן גולני, חלק בטח מכירים אותו פה), בקיצור הוא הלך על rm1 שיא אז זרמתי איתו גם, לשמחתי זה עלה, אני יודע שעדיין הסט-אף דורש שיפור, אבל הוא יותר טוב מהrm1 של ה215 שהיה לי, ככה שיש קצת שיפור אז אני מבסוט.

militery-40x5, 50x5/push-press-60x5,70x4,80x1, גם פה יש לי rm1 חדש, שזה ה80, כעקרון זה לא היה ממש מתוכנן, אני מניח שאם הייתי מכוון לrm1 ועושה את החזרות הקודמות בהתאם זה היה עולה ליותר, אבל אני שמח כי זה משקל שיא בשבילי.

וסקוואט קל: 70x5, 100x5, 110x5, 120x5

זהו תאכלס היה אחלה של אימון.
הנה הסרטון-

---------- התגובה התווספה ב 20:53 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:53 ----------

שכחתי לציין שעליתי קצת במשקל, כרגע על 88 ק"ג^_^

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כל הכבוד על השיאים!
אבל בנימה קצת אחרת, אני לא מבין בשביל מה אתה עושה את זה. אני מתכוון, זה סבבה והכל אבל אתה עושה אימונים מזדמנים או שאתה עובד לפי תוכנית? הבדיקות האלה של ה-1rm, 3rm וכו' באמצע התוכנית מעייפות אותך, מעיפות אותך מהבנייה הליניארית שאתה רוצה להשיג ובתכלס עלולות לעכב אותך. כבר ניהלנו את הדיונים האלה עם עידן והוא בראש של "אם אני לא מרים כבד אני לא בא למכון". לדעתי זו לא גישה נכונה, לא לטווח ארוך ולא לטווח קצר.

• פותח/ת השרשור
תשמע אני מסכים עם מה שאתה אומר, ובאמת אני הולך לחזור לעשות חמישיות, לא יודע אני מניח שהיום התחשק לי לעשות 1rm, אבל כן בכללי זה נכון מה שאתה אומר וזה באמת מה שאני הולך לעשות

אני לא יורד עליך חס וחלילה ואני חושב שלבדוק שיאים עושה הרגשה טובה (אם הם עולים). אני חושב פשוט שכדאי לדבוק בתוכנית או להחליף לאחרת אם היא מעצבנת אותך.

• פותח/ת השרשור
אני הולך להמשיך עם התוכנית, פשוט מהיום באימון b לעשות דדליפט לחמישיה בסוף:)

מה הבעייה באימון עצימות??
טקסס בנוי על זה...הוא עושה אימון אחד עם דדלפיט קל ואימון לשבור שיאים..
מה פסול בזה? שהוא יתקע מהר? בינתיים הוא לא נתקע,כשהוא יתקע הוא השיאים יהיו בשלשות...גם הסירטונים שאנחנו רואים פה על אנשים יותר חזקים כמו יניב טנא הזה,הבנאדם מתקדם כל שבוע בבלוק עצימות ב10 קילו..

כל הכבוד רמי..גם בפייסבוק קיבלת לייק על הסירטון..לי זה שבוע חרבנה,משום מה הרגליים תפוסות כבר שבוע מהנפח לא יודע מה נסגר איתי..

מה הבעייה באימון עצימות??
טקסס בנוי על זה...הוא עושה אימון אחד עם דדלפיט קל ואימון לשבור שיאים..
מה פסול בזה? שהוא יתקע מהר? בינתיים הוא לא נתקע,כשהוא יתקע הוא השיאים יהיו בשלשות...גם הסירטונים שאנחנו רואים פה על אנשים יותר חזקים כמו יניב טנא הזה,הבנאדם מתקדם כל שבוע בבלוק עצימות ב10 קילו..

כל הכבוד רמי..גם בפייסבוק קיבלת לייק על הסירטון..לי זה שבוע חרבנה,משום מה הרגליים תפוסות כבר שבוע מהנפח לא יודע מה נסגר איתי..

אין בעיה עם עצימות, אבל זה אימון שתקוע בין אימון נפח לעצימות, ואז יש בעיה עם 2 אימונים עצימים. גם ריפ מדבר על זה וממליץ על זה, אבל צריך לתכנן את זה. אני גם לא יודע באיזה שלב בתוכנית הוא, ואני לא יודע איזה תוכנית יניב טנא עושה אז זה בכלל לא רלוונטי.

• פותח/ת השרשור
תודה תום:)
לדעתי פשוט תאכל יותר, תשתה הרבה במיוחד עכישו כשנורא חם, ותשתדל לישון טוב, ככה תבוא לאימון חזק ותפציץ.

וכמו שאמרתי אני חזור לעשות חמישיות, ואולי פעם ב... אני אנסה לעבור את הrm1 שלי.

• פותח/ת השרשור
אוקיי
אז היום עשיתי אימון a, זה מה שהיה-

squat:70x5, 100x5, 110x5, 135x5, 175x1
שוב פעם שברתי שיא בסקוואט, עשיתי חזרה אחת מכמה סיבות, קודם כל אני מרגיש שהיה לי קל והייתי יכול לרדת לפחות עוד פעם אחת, דבר שני הייתי בלי חגורה, כעקרון השאלתי את החגורה לחבר אבל הוא דפק אותי ונשארתי בלי, ובמשקלים כבדים אני מרגיש הבדל עם חגורה ובלי חגורה, על הסט של ה8 חזרות ויתרתי כי לי היה לי כח ושוב גם לא היתה לי חגורה, מה שגורם להרמה להיות יותר קלה(לפחות בשבילי).

benchpress: 60x5, 70x5, 85x5, 110x3, 85x8
החזה הלך טוב כמעט החלמתי לחלוטין מהפציעה בכתף, ה110 אפילו היו יחסית קלים.

מתח:bwx15, bw+40kg dumbellx5x5, גם פה היה יחסית קל, אבל אין לנו דאמבלים כבדים יותר לצערי אז אני כנראה פשוט העלה את מספר החזרות.

הא, גם פמפתי קצת בייספ וטרייספ, pulldowns וhammer curls, זה עוזר לי להשתפר בבנץ ובמילטרי/פוש פרס:P

זהו, שיהיה לכולם צום קל:)

• פותח/ת השרשור
אימון a-
לא באתי טוב לאימון, עזרתי לאמא שלי וגם הייתי צריך לקחת משהו מחבר, באתי אחרי שעשיתי "אירובי" לא רצויי של חצי שעה בערך, בכל מקרה בסופו של דבר היה בסדר, אבל היה יכול להיות יותר טוב-

squat:70x5,100x5,110x5,135x5,175x1
כן לצערי רק סינגל, אבל הוא לא היה יותר מדי קשה, אולי היה יכול להיות rm2 עם קצת מאמץ.

benchpress:70x5, 80x5, 85x5, 110x4
סכ"ה בסדר היה יותר טוב אם היה חמישייה באחרון.

מתח: bwx17, bw+db40kgx4x4

וpulldowns ליד אחורית בתור תרגיל עזר

סכ"ה נפגע לי קצת האימון בגלל ה"אירובי" אבל סבבה, אין תלונות.

---------- התגובה התווספה ב 22:18 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:26 ----------

הא אגב, כבר 88.5 קילו!😃
כבר עוברות לי בראש מחשבות על חיטוב, לא שזה נורא כי דווקא יש לי נטייה להתחזק או לשמור על המשקלים גם בחיטוב.

• פותח/ת השרשור
k, היום היה אימון b, זה מה שהלך
deadlift:100x5, 120x5,140x5,170x5,225x1
שוב פעם שברתי PR חדש בדדליפט(היה לי ת220 אימון שעבר), כן כן אני יודע שזה די טיפשי לעשות PR כל אימון וללכת על סינגלים, וכל פעם אני אומר לעצמי טוב היום אתה עושה 3-5 ולא סינגל, אבל יצא שהתאמנתי שוב עם עידן, ושנינו הלכנו על PR חחחח, בקטנה העיקר שזה עלה.

militery press: 40x5, 45x5, 50x5, 60x5/push press:80x1
פה קצת התאכזבתי לא התכוונתי ללכת על סינגל, אבל זה מה שיצא, ציפיתי לעשות לפחות 3 חזרות, לא נורא פעם הבאה זה יעלה.

squat:80x5, 100x5, 110x5, 120x5 קל

משקל גוף עדיין 88.5

סכ"ה סבבה של אימון, חוץ מהפוש פרס הכל הלך טוב.
שיהיה לכולם חג שמח:)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית