עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גל מלחי!
תפסיק כל פעם לשאול אותי איך משיגים קוביות בבטן בזמן שאני עושה סקוואט!!!!!!
נכון שזה נותן לי אטרף לפני הסט אבל זה מוגזם כבר!!!
אמרתי לך כבר שכפיפות מרפקים בישיבה על כדור בוסו עושה נפלאות לקוביות!!!
כן אבל רק אם זה ל20 חזרות כי 5 חזרות זה לכוח ו20 זה לחיטוב...
מר לטיסימוס, למשל, עובד עם משקולת ורודה של חמש קילו. אבל הוא עושה 5 חזרות אז הוא עובד כח...
בדיוק היום מישהי פינתה אותי ואת הגמד מהראק והכריחה אותנו לפרק לה את המוט בשביל לעבוד עם משקולת ורודה ל-5 חזרות.
והקטע של המסילה והשערות נשמע מעניין... ניסית את זה? הממ??
גל חלאס, מספיק לעשות אירובי...P:
היום הייתי בקאניבר עם חבר, אכלנו כל אחד 2 המבורגרים, אחד של 330 גרם ואחד של 220, סכ"ה כל אחד אכל 550 גרם המבורגר, האמת חשבתי שזה יהיה קשה אבל היה בא לי עוד אחר כך... כמובן שזה כלל גם ציפס ושתיה, אני אולי אנסה שוב 180 לשלישיה, נראה לי שעליתי קצת במשקל אז אולי הפעם זה יעלה לrm3:)
אוי, אתה מזכיר לי נשכחות. האדון לטיסימוסה יכול לספר לך על הכמויות שהלכו בתקופות הטובות.
אתה תעשה את השלישיה שלך כמו ענק. אני בטוח.
אגב, אירובי אתה תהיה חיב אם תתחיל mma או bjj. אתה תשפוך מנוע מהר מאד בלי סיבולת לב ריאה.
מצד שני, אתה תמיד יכול לתפוס את היריב שלך ולבצע איתו פוש פרס לחמישיה. אין לזה טכניקת קאונטר. פעם עשה לי את זה איזה אחד ששקל 200 קילו. זה חוויה בלתי נשכחת.
בדיוק היום מישהי פינתה אותי ואת הגמד מהראק והכריחה אותנו לפרק לה את המוט בשביל לעבוד עם משקולת ורודה ל-5 חזרות.
והקטע של המסילה והשערות נשמע מעניין... ניסית את זה? הממ??
אוי, אתה מזכיר לי נשכחות. האדון לטיסימוסה יכול לספר לך על הכמויות שהלכו בתקופות הטובות.
אתה תעשה את השלישיה שלך כמו ענק. אני בטוח.
אגב, אירובי אתה תהיה חיב אם תתחיל mma או bjj. אתה תשפוך מנוע מהר מאד בלי סיבולת לב ריאה.
מצד שני, אתה תמיד יכול לתפוס את היריב שלך ולבצע איתו פוש פרס לחמישיה. אין לזה טכניקת קאונטר. פעם עשה לי את זה איזה אחד ששקל 200 קילו. זה חוויה בלתי נשכחת.
ברור, האמת שזה מה שחסר לי באמת, הסיבולת לב-ריאה, אני יחסית מהיר מאוד, גם בריצות תמיד הייתי מהיר, אבל המנוע באמת נשפך מהר מדי... צריך לעבוד על זה.
אני הולך עם אושרי שבוע הבא להתחיל לקחת שיעורי bjj...
איזה עוגיות ואיזה נעליים, אל תשקר, אני יודע שיש לך קוביות!
כבר עליתי חמש קילו. הקוביות הולכות ומתכסות... אבל הן תמיד ישארו חקוקות בליבי!
כמה אתה כבר שוקל?
75 בדרך ל76... כן כן.
הייתי 69 לפני כמה חודשים...
תגיד, אתה לא נמלט בקרוב לגרממיא מפחד מילואים?
69?? טוב שלא ראיתי אותך במשקל הזה, הייתי מוריד לך את הראש! מה חשבת לעצמך, המממ?
אני נמלט בקרוב לגרממיא מחשש שאנשים שעושים עמידות עמוד יבואו להתנקם בי.