הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הלוג של Thor!

• פותח/ת השרשור Thor
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
אימון a
squat- 70x5, 100x5, 110x5, 140x5, 180x1x1F
זהו שבוע הבא דילאוד בסקוואט, חשבתי שה180 יעלה ליותר מפעם אחת, נעשה דילאוד קטן, מה שכן זה PR בשבילי.

bench-press- 60x5, 70x5, 80x5, 112.5x3, 90x8
הבנץ היה ממש קל באופן מפתיע, אני אעשה חמישיה ביום ראשון עם ה112.5, ושבוע הבא אני אוסיף 5 קילו ולא 2.5 כי זה היה קל, כנראה שהחלמתי לגמרי מהפציעה לכתף ואפשר להתחיל לצעוד לכיוון ה120+ שזה היה המשקל שלי לפני הפציעה.

מתח:bwx17, bw+40kg dbx5x5.

hammer curls:jester:-20kg dbx10x8
preacher curls: 58kgx10x8

triceps pulldowns(לא יודע כמה שמתי את כל המכונה ל10 חזרות ו2 סטים).

משקל גוף:89 קילו(עוד עלייה של חצי קילו!).

סרטון של הpr בסקוואט:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לפי הראשונה הייתי בטוח תעיף את השנייה
180 מכובד מאוד

• פותח/ת השרשור
כן חחח גם אני חשבתי, לא יודע מה היה שם... אולי עמדתי יותר מדי זמן בין החזרה הראשונה והשנייה...
טוב נראה מה יהיה יום ראשון, אם לא יהיה טוב אז כבר יהיה ריסט...

אח שלי אני צפיתי בסירטונים שלך גם זה וגם הקודם וראיתי שאף אחד לא אמר לך אז אני חייב להגיד לך שהסקווט שלך לא מלא לא פה ולא בסרטון הקודם

אח שלי אני צפיתי בסירטונים שלך גם זה וגם הקודם וראיתי שאף אחד לא אמר לך אז אני חייב להגיד לך שהסקווט שלך לא מלא לא פה ולא בסרטון הקודם

אח שלי אני נתתי לך באן בכל השמות שלך (Anadrol, משטרת הסקוואטים, urban leach) ואני נותן לך גם את הבאן הזה בגלל שלא הצלחת לספק סרטון של שבירת מקביל. אנא לך להטריל במקום שהאנשים שכותבים בו המציאו את המשפט האלמותי can 2 parallel breaks.

זה לא תחרות, אף אחד לא נתן שלושה אורות לבנים או אדומים.
היות אבל שאנחנו לא מעודדים כאן בפורום יחסים בין שני גברים, אתה והחברים שלך
יכולים לחזור למצוץ לעצמכם במקום אחר.

• פותח/ת השרשור
אח שלי לא שאלתי אותך, יש לי מספיק חברים שמתאמנים איתי שיכולים להגיד לי אם שברתי או לא.

• פותח/ת השרשור
אימון a-
סקוואט: 70x5, 100x5, 110x5, 140x5, 180x2
למרות שעשיתי rm2 ובשישי rm1 אני הולך לחזור לפורמט של חמישיות(כמו שתוכנית), הכל מיום שישי/שבת.

בנץ-פרס:60x5, 70x5, 85x5, 112.5x3
כן, אז לצערי בחזרה השלישית של ה112.5(שהיה די קל עד לשם), הרגשתי דקירה בכתף, אז הפסקתי, אני מקווה שזה לא עוד פעם אותה פציעה שהיתה לי לפני חודש וקצת, אני הייתי אמור לעשות אחר כך מתח, אבל לא עשיתי(פעם שעברה הייתי טיפש, והמשכתי ועשיתי גם מתח), זה לא שהכתף כואבת שאי אפשר להתאמן, זה מן כאב מציק כזה, אבל פעם שעברה שהמשכתי זה השבית לי את היד לגמרי לשבוע, אז אני מקווה שהפעם יהיה בסדר.

זהו בעקרון, אחר כך פמפמתי קצת בייספ וטרייספ בקטנה וטיפה בטן, וזזתי לא עשיתי אחרי הבנץ משהו רציני בגלל פחד מפציעה בכתף, מקווה שזה כלום.

• פותח/ת השרשור
כן אני בדיוק עשיתי את זה, עכשיו הולך להתקלח ולשים משחה, ואז בערב עוד פעם קרח.
העיקר להבריא עד לרביעי/חמישי בשביל הדדליפט, אני הולך על 230 ק"ג פעם אחרונה לסינגל לפני שאני חזור לחמישיות.

• פותח/ת השרשור
אימון b-

דדליפט- 100x5, 120x5, 140x5, 170x5, 230x1F
בסכ"ה אינ מאוד מרוצה, אומנם לא הרמתי את ה230, אבל הייתי מאוד קרוב, היה חסר לי רק נעילה קטנה, בנוסף לזה היום הקאנטרי נסגר מוקדם, ובאתי קצת מאוחר כי לא ידעתי באיזה שעה הוא נסגר בדיוק, לכן עשיתי אימון פאוררליפטינג עם אלמנט של קרוספיט(כדי להספיק), אני בטוח ב100% שאם הייתי נח כמו שצריך בדדליפט אז ה230 היה עולה ואפילו בקלות. אימון הבא אני אנסה את זה שוב.
יש לי סרטון של הדדליפט, אבל אני לא אעלה כי אין נעילה.

פוש-פרס: 40x5, 50x5, 60x5, 70x5
עשיתי רק פוש-פרס בגלל הבעיה בכתף, יש לי אי נעימות קלה, ובפוש פרס אני לא מרגיש את זה, ואני לא לוקח סיכוניים מיותרים אז לא עשיתי מילטרי, אני עדיין עושה את הפרוטוקול של הקרח+משחה עד שזה יעבור.

סקוואט קל: 70x5, 100x5, 110x5, 120x5

סכ"ה מבסוט מאוד מהאימון, למרות שה230 לא עלה, אני די בטוח שאימון הבא זה יעלה טוב מאוד:)

תגיד רמי, אתה זוכר שפעם, מזמן, עשינו פיקניק ואכלנו עוגיה?
עם וופל אקו מצופה בשוקולד?...

אתה בכלל לא לורד! ואילולא היית שומע לעצתי היית קורא לעצמך המרקיז לה גלוטאוס מקסימוס. אי לכך ובהתאם לזאת, אני מורה לך לחדול לאלתר מלזות שפתיך ולהזמין אותי מיד לחלב ועוגיות!

גל מלחי!
תפסיק כל פעם לשאול אותי איך משיגים קוביות בבטן בזמן שאני עושה סקוואט!!!!!!
נכון שזה נותן לי אטרף לפני הסט אבל זה מוגזם כבר!!!
אמרתי לך כבר שכפיפות מרפקים בישיבה על כדור בוסו עושה נפלאות לקוביות!!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית