הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הלוג של Thor!

• פותח/ת השרשור Thor
  • פורסם בתאריך

Thor

משתמש קבוע
1,332
1
נק' מוניטין:
4,265
1,332
1
יאללה, זה נראה כמו אחלה דבר, אז נפתח גם:)
קצת נתונים:
משקל:86
גובה:1.73
אחוז שומן:לא יודע בדיוק, מעריך שכ14%-15%

תוספים שאני לוקח כרגע:
חלבון
קריאטין מונו
ויטמין c,d+מולטי
קומבו של zinc+magnesium+calcium

היום היה לי באימון b-
דדליפט: 100x5, 120x5, 140x5, 170x5 וסינגל של 220x1F שלא הצלחתי להרים, שיפרתי קצת את הסט-אפ מהבחינה הזאת שאני לא מוריד את התחת כמו שעשיתי בהרמה של ה215, עוד צריך להתרגל לזה קצת...

פושפרס/מילטרי פרס: מילטרי- 40x5, 50x5--->פוש פרס- 60x5, 75x5, 80x1

סקוואט קל: 70x5, 100x5, 110x5, 120x5(אגב אני עושה high bar).

זהו בעיקרון, אני אמשיך לעדכן:)
שתיהיה לכולם שנה טובה!

• פותח/ת השרשור
עקרונית זה 5x5 של בילי סטאר, אבל כמו שאתה רואה אני משחק טיפה עם מספר החזרות, ולפעמים מוריד סט מתרגיל מסויים, בגלל שכבר קצת קשה לי להתקדם בה, אבל עדיין יש התקדמות, באימון של הדדליפט בסט האחרון אני כרגע עובד בסינגלים למשל.

תצמד לתוכנית
אם צריך תעשה ריסטים

בהצלחה

אם אתה עובד לסינגלים, אתה לא עושה את התוכנית.
והרבה יותר קשה להתקדם בסינגלים מאשר בחמישיות, מציע לך לעשות ריסט או לעבור תוכנית.

• פותח/ת השרשור
אני כנראה אשנה את התוכנית אבל לא כרגע, גם אם זה לא 5x5 אני עדיין רואה התקדמות אז אין סיבה להחליף, ביינתים...

אם אתה הולך כל אימון על RM1 אתה צריך לעשות רוצטיה כמו בWS ולהוריד מהנפח (כי המערכת עצבים שלך לא תעמוד בזה - אתה לא תוכל להתקדם)
קיצר אל תתעסק עם זה, תעשה ריסט ותחזור לתבנית המקורית של התוכנית

• פותח/ת השרשור
אולי אני יעשה כמו עידן גולני ויעשה פשוט ל3rm, זה קשה להתקדם עם 5rm בדדליפט כל שבוע...

אתה צריך לבחור תוכנית ולעשות אותה
לא לנסות לעשות מה שאחרים עושים

תאמין לי שאם תקח תוכנית שמתאימה לך בשילוב תזונה אתה תתקדם
כי מאמנים מנוסים בנו אותם ויש הגיון מאחוריהן

אם אתה רוצה ללכת על RM3 תעשה טקסס למשל

אני הייתי נשאר עם הליניארית של ביל סטאר

• פותח/ת השרשור
אמממ אם אתה אומר... נלך לפי הלינארית אז תאכלס אני אוהב את התוכנית.
תגיד אבל אם למשל אני עכישו חזור לעשות תרגילים ל5 חזרות, ה1rm שלי לא יפגע?

אגב, טחנתי עכשיו מלא אוכל בארוחת החג, סיני עם איטריות ובשר, עוף מצופה באגוזים ודבש, אני מצפה לעלייה ישירה במשקלים כתוצאה מכךD:

למה שהוא יפגע ?
אתה לא עושה כל שבוע RM1 כדי לשמור עליו

מתחרים עושים RM1 לרוב רק בתחרות (עובדים בפירודזציות ולא מגיעים לשיא אלא בונים את התוכנית שהשיא יבוא בתחרות)

• פותח/ת השרשור
הבנתי, סבבה אז אני מניח שאני ימשיך בדיוק לפי התוכנית.

• פותח/ת השרשור
טוב היום עשיתי אימון A
זה מה שהיה-
squat- 70x5, 100x5, 110x5, 130x5 וסט אחרון PR חדש של 170x2
שבוע הבא בשישי אני הולך על 175 ככל הנראה,(שבוע שעבר שברתי גם ל165 לפעמיים, והיום 170 לפעמיים, ולא התאמצתי יותר מדי, ככה שזה נראה לי סביר להמשיך עם זה).

bench press- קודם כל חשוב לציין שעדיין יש לי כאב בכתף, אבל זה הרבה יותר טוב ממה שהיה, בכל מקרה בעקבות הכאב עשיתי דילאוד אז ככה 70x5, 80x5,107.5x3, התחיל לכאוב לי בחזרה השניה של ה107.5, אבל עשיתי עוד אחד כי הכאב לא היה גדול וזה היה יותר אי-נוחות מסויימת מאשר כאב.

מתח- bwx15(חימום, זה עוזר לי בהרמות בהמשך), bw+db 35x5, bw+db 35x5

הוספתי תרגיל בייספ וטרייספ(hammer curls וpulldowns), אבל אני לא אפרט על זה כי אני בספק אם זה מעניין פה משהו, בעיקרון מאז שהתחלתי אתם פעם בשבוע, הבנץ והמילטרי שלי השתפרו, יש לי קצת חולשה בפלג גוף עליון, ולי אישית זה עוזר קצת.

זהו בעקרון, חוץ מזה עליתי במשקל, 87 קילו כרגע, אכלתי טוב ביומיים האחרונים, יש מצב שאני מתחיל ללמוד mma בקרוב... צריך לחשוב איך לשלב את זה עם הפאוורליפטינג.

• פותח/ת השרשור
לצערי לא, אבל אני אולי אצלם את ביום שני כשאני אחזור על 170 בתקווה לעשות אותו ליותר חזרות, מקסימום אני אצל כבר(בתקווה שזה יעלה), את ה175 ביום שישי/שבת הבא, אבל כן אני אשתדל שביום שני יהיה סרטון.

---------- התגובה התווספה ב 16:38 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:37 ----------

אגב גל היה שם, הוא ראהP:

לצערי לא, אבל אני אולי אצלם את ביום שני כשאני אחזור על 170 בתקווה לעשות אותו ליותר חזרות, מקסימום אני אצל כבר(בתקווה שזה יעלה), את ה175 ביום שישי/שבת הבא, אבל כן אני אשתדל שביום שני יהיה סרטון.

---------- התגובה התווספה ב 16:38 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:37 ----------

אגב גל היה שם, הוא ראהP:
ֿ
חחח סתם שאלתי לגבי סרטון, אתם בדרך כלל מצלמים. תמסור לו שאמרתי שהוא מפלצת ים. הוא לא ניסה לשכנע אותך ללכת ללמוד BJJ במקום mma?

• פותח/ת השרשור
חחחח לא, אבל האמת שזה מה שאני הולך להתחיל כנראה ללמוד(bjj), כי יש מקום טוב בקריות וממילא זה אחד הדברים הקריטים שצריך לדעת אם אתה רוצה להיות טוב בזה...

• פותח/ת השרשור
חחחח תאמת הוא התחטב חבל על הזמן... רואים לו כבר קוביות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית