הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הלוג של Thor!

• פותח/ת השרשור Thor
  • פורסם בתאריך
כמעט אחי לא היה חסר הרבה להצלחה בדדליפט ועברת את הנק' הקשה ..... ולא הבנתי מה הקטע של דדליפט סקוואט ובנצ' באותו האימון ?

ככה התוכנית... וכן משהו למעלה התפקשש לי ולא יכולתי לנעון, אבל חלק מזה זה גם שלא הייתי 100% כי התאמנתי אחרי מחלה, אני שבוע הבא אנסה שוב.

---------- התגובה התווספה ב 15:14 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:13 ----------

אחי סתכל בלוג.. האמת שבאתי למכון היית לי טכניקה מעולה, ומאז שהתחלתי לעלות באינטנסיובות במשקלים היא די נדפקה לי.. אגב אני גם בא בשבת כי היום יש לי משחק, אז נראה אותך.. ב2 ככה אני אהיה שם 😃

אגב יצא לך דדליפט מעולה.. בדר"כ אתה מעגל את הגב בצורה הרבה יותר גרועה..✌️
סבבה ב2.

אני תמיד מעגל את הגב בצורה הזאת:/
לא שזה טוב, אבל אחרי שאני ארים את זה ואעשה דילאוד בשביל התוכנית אני אשפר טכניקה.

רמי בסוף האימון נדפק לי, אני לא אגיע :(
אני יודע שחבר שלי אמור להגיע, בקיצור תבוא מתי שנוח לך.. תודה בכל זאת

חחחח אבל תחשוב על זה, זה נכון, יש מלא אנשים מפגרים שמקריבים עבודה ומשפחה ולימודים או הנאה עם חברים וכו... על דברים טיפשים כמו שמירה על תזונה או רק לא לפספס אימון, אני לא אומר שלהתאמן זה לא חשוב, זה הדבר שאני הכי מחכה לו במהלך השבוע, אבל נגיד הלימודים והעבודה שלי יותר חשובים לי ולכן אני יעשה התאמות לתוכנית אימונים שתתאים ללוז שלי, ולא להפך להתאים עבודה ולימודים בגלל האימונים זה דבר מפגר לעשות בשביל משהו שהוא לא מתחרה מקצועי וזה לא הפרנסה שלו.

לפי דעתי - ושוב גם אני סטודנט ועובד - חי בשגרה עמוסה ומתישה כמו רבים אחרים - הכלל הוא שיש דרך לשלב אותם בשגרה. לא מדבר על מקרים נקודתיים.

כל אחד עושה על שיקול וסדרי עדיפויות. אני נוטה להסכים איתך שיש דברים חשובים תלוי מה?מי?ומתי?ולפעמים גם כמה 😛

ברור, לשלב תמיד ניתן אני לא רואה את עצמי מוותר על להתאמן בזמן הרחוק.

חחחח אבל תחשוב על זה, זה נכון, יש מלא אנשים מפגרים שמקריבים עבודה ומשפחה ולימודים או הנאה עם חברים וכו... על דברים טיפשים כמו שמירה על תזונה או רק לא לפספס אימון, אני לא אומר שלהתאמן זה לא חשוב, זה הדבר שאני הכי מחכה לו במהלך השבוע, אבל נגיד הלימודים והעבודה שלי יותר חשובים לי ולכן אני יעשה התאמות לתוכנית אימונים שתתאים ללוז שלי, ולא להפך להתאים עבודה ולימודים בגלל האימונים זה דבר מפגר לעשות בשביל משהו שהוא לא מתחרה מקצועי וזה לא הפרנסה שלו.
אתה צודק, אבל כשאתה עושה תוכנית שבנויה אך ורק מ3 אימונים בשבוע, לפספס באופן קבוע אימון זה דבר מאוד קריטי.. מה אפשר לעשות אז?

לא לפספס מה שאני אומר שלפספס פעם ב... זה לא כזה נורא... אם בתוכנית כזאת שאתה צריך 3 אימונים ואתה מפספס באופן קבוע אז ברור שעדיף לשנות.

בכל מקרה, אימון נפח-
אחחח איזה אימון אדיר, זה היום חופש היחיד שלי, וישנתי אתמול איזה פאקינג 11 שעות, באתי עם כל כך הרבה אנרגיה, קיצר-

סקוואט 120kg 5x5, קליל כמו לא יודע מה, לא הרגשתי את המשקל אפילו גם לא בסט האחרון.
בנץ: 80kg 5x5 כנ"ל
מתח bw+25kg db 5x5 כנ"ל

קיצר סיימתי את כל האימון תוך איזה 40 דקות והפסקתי עוד לפמפם בייספ וטרייספ ולעשות בטן, פשוט תענוג, אומנם זה עדיין משקלי דילאוד, אבל ש120ק"ג סקוואט ילך בכזאת קלות זה ממש טוב לדעתי, אני ממש ממש מבסוט מהאימון:)

לא לפספס מה שאני אומר שלפספס פעם ב... זה לא כזה נורא... אם בתוכנית כזאת שאתה צריך 3 אימונים ואתה מפספס באופן קבוע אז ברור שעדיף לשנות.

בכל מקרה, אימון נפח-
אחחח איזה אימון אדיר, זה היום חופש היחיד שלי, וישנתי אתמול איזה פאקינג 11 שעות, באתי עם כל כך הרבה אנרגיה, קיצר-

סקוואט 120kg 5x5, קליל כמו לא יודע מה, לא הרגשתי את המשקל אפילו גם לא בסט האחרון.
בנץ: 80kg 5x5 כנ"ל
מתח bw+25kg db 5x5 כנ"ל

קיצר סיימתי את כל האימון תוך איזה 40 דקות והפסקתי עוד לפמפם בייספ וטרייספ ולעשות בטן, פשוט תענוג, אומנם זה עדיין משקלי דילאוד, אבל ש120ק"ג סקוואט ילך בכזאת קלות זה ממש טוב לדעתי, אני ממש ממש מבסוט מהאימון:)

כל הכבוד!
תזכור שרק עוד איזה 20ק"ג לסקוואט אז תרגיש את הסבל האמיתי
אבל אל תמהר לאף מקום, תעלה במשקלים לאט לאט שלא תגיע למצב שתצטרך לעשות ריסט
בהצלחה! 😃

תשמע אם האימון של יום שבת ימשיך להיות כמו היום, אז יעבור הרבה מאוד זמן עד שאני אתקע, אני עדיין היפראקטיבי קצת עד עכשיו מאז שחזרתי מהאימון.

תשמע אם האימון של יום שבת ימשיך להיות כמו היום, אז יעבור הרבה מאוד זמן עד שאני אתקע, אני עדיין היפראקטיבי קצת עד עכשיו מאז שחזרתי מהאימון.

אין לך לאן למהר.
היית אמור להתחיל ממשקלים קלים בתוכנית הזאת.
וזה טוב שעכשיו קל לך כי בקרוב זה לא יהיה ככה
זכור מה שאני אומר לך, אל תמהר לאף מקום! אפילו שעכשיו האימון נפח נראה כמו חימום בשבילך

אימון התאוששות-
סקוואט: barx5, 90kgx5x5
מילטרי פרס:barx5, 50kgx5x5
הייפר אקסטנשיין:bw+15kg platex5x5

קצת triceps pulldowns

תשמע לאט לאט שהוא יראה אותך כמה פעמים הוא יעזוב אותך בשקט...

אימון עצימות-
חרא של אימון, עוד הפעם הייתי צריך לשסיים אימון שלם ב40 דקות, אני אנסה שוב פעם הבאה, מקסימום אני כבר אשנה תוכנית למשהו שיתאים לי...

deadlift:100x5, 120x5, 160x1, 180x1, 230x1FX1F
ניסיתי את ה230 והצלחתי לנתק מהרצפה אבל זהו התעצבנתי וניסיתי שוב וזה לא עלה, פעם קודמת כמעט נעלתי וזה עוד שהייתי חולה כנראה עצם זה שנשארתי בבית ונחתי עזר לי, כי פה היה יותר גרוע למרות שהייתי בריא, בקיצור אימון הבא אני אנסה שוב ונראה מה הולך עם זה...

בנץ:60x5, 70x5, 90x1, 105x5 הלך טוב

סקוואט:70x5, 100x5, 110x1, 140x5 גם פה הלך סבבה למרות שהיה קצת קשה מהרגיל בגלל הדדליםט, אבל זה עדיין משקלי דליאוד.

בקיצור הדדליפט המזדיין הזה דפק לי את כל האימון:/ אם פעם הבאה זה לא עולה אני משנה תוכנית ושם 2 תרגילים באימונים שבין שני לחמישי.

אימון עצימות-
חרא של אימון, עוד הפעם הייתי צריך לשסיים אימון שלם ב40 דקות, אני אנסה שוב פעם הבאה, מקסימום אני כבר אשנה תוכנית למשהו שיתאים לי...

deadlift:100x5, 120x5, 160x1, 180x1, 230x1FX1F
ניסיתי את ה230 והצלחתי לנתק מהרצפה אבל זהו התעצבנתי וניסיתי שוב וזה לא עלה, פעם קודמת כמעט נעלתי וזה עוד שהייתי חולה כנראה עצם זה שנשארתי בבית ונחתי עזר לי, כי פה היה יותר גרוע למרות שהייתי בריא, בקיצור אימון הבא אני אנסה שוב ונראה מה הולך עם זה...

בנץ:60x5, 70x5, 90x1, 105x5 הלך טוב

סקוואט:70x5, 100x5, 110x1, 140x5 גם פה הלך סבבה למרות שהיה קצת קשה מהרגיל בגלל הדדליםט, אבל זה עדיין משקלי דליאוד.

בקיצור הדדליפט המזדיין הזה דפק לי את כל האימון:/ אם פעם הבאה זה לא עולה אני משנה תוכנית ושם 2 תרגילים באימונים שבין שני לחמישי.

לא הבנתי איך האימון שלך חרא אם הצלחת לעשות את כל התרגילים עם משקלים טובים ב-40 דק.

כי ה230 לא עלה וזה היה הדבר העיקרי שרציתי לעשות באימון:/

אימון נפח-
סקוואט:100x5, 130 5x5
בנץ:60x5, 90 5x5
מתח: bwx5, bw+30kg db 5x5
triceps pulldowns
hammer curls

אימון טוב הכל הלך בקלות(גם בגלל העובדה שזה עדיין משקלי דילאוד), אימון הבא 140 סקוואט ו100 בנץ כבר הקושי יתחיל, אם כי עדיין ילך סבבה אני מאמין.

triceps pulldowns
hammer curls
stock-photo-two-pink-dumbbells-on-the-white-background-20383069.jpg

מארק ריפטו מצווה למי שהחליט להוסיף תרגילי עזר לידיים, לעבוד אך ורק עם משקולות מהסוג/הצבע הנ"ל.
אם לא יעשה הדבר, צפוי גזר דין שבו אתה תיהיה בעצם מוקרב ע"י הפאורליפטרים האחרים שבמכון. 🙌

חח.. שאלת לגבי אח שלך? אני מחכה לתשובה!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית