פוואר קלין נגד בנט אובר רואו

Phoenix

משתמש קבוע
1,129
1
נק' מוניטין:
452
1,129
1
אני עושה SS ועד עכשיו אני עושה בנט אובר רואו במקום הפוואר קלין...
השאלה שלי היא האם כדי לי להתחיל ללמוד פוואר קלין (כי ראיתי את הדיון שלכם וזה נראה לי דיי חשוב כזה חחח)
אבל הבעיה היא שהמטרה העיקרית שלי היא להגדיל את הידיים ובנט אובר נראה לי נותן יותר עבודה על היד קידמית (הדבר הכי לא מפותח אצלי :() ועוד חודש וחצי אני מתחיל חיטוב אז אסור לבזבז זמן =\
קיצור מה עושים?

תודה 😃

• פותח/ת השרשור
תתחיל לעשות פאורקלין ותעשה גם מתח- עדיף בסופינציה כדי שהבייספס יעבוד יותר.
זה לא כזה פשוט כמו שאתה חושב שזה...
בשביל לעשות פוואר קלין אני צריך לדבר עם מאמן רוסי כזה שאני בקושי מבין המ הוא אומר וגם אני לא בוטח בו מי יודע מה כי הוא אמר לי שיש בטן עליונה ותחתונה, אבל המאמן שאני כן בוטח בו אמר שהוא היה מתחרה בהנפות אולימפיות אז אולי את זה הוא ידע
ובנוסף צעקו עלינו אחו****** בגלל שעשינו סקוואטים :S בגלל סקוואטים!!! אז פוואר קלין?

אבל תודה על העזרה, אתה אומר מתח כשכף היד מופנים אלייך נכון?

אבל תודה על העזרה, אתה אומר מתח כשכף היד מופנים אלייך נכון?
כן.

ובנוסף צעקו עלינו אחו****** בגלל שעשינו סקוואטים :S בגלל סקוואטים!!! אז פוואר קלין?
תגיע עם אחד ההורים לבירור, לא יתכן שתשלם כסף למכון כושר ולא תוכל להתאמן כרצונך. אני מציע שתעשה בירור עם הנהלה. אבסורד!!!

• פותח/ת השרשור
איפה אתה מתאמן שעושים לך את הבעיות האלו?
כפר המכביה...
אין להם כלוב אז לקחנו של הדחיקת חזה ובגלל זה צעקו עלינו.
אנחנו צריכים לשכנע אותם לקנות כלוב, הכנתי עצומה והחתמתי בינתיים 10 אנשים, אבל שוב, אנחנו ילדים ואנחנו היחידים שיודעים בכלל מזה סקוואט, ואנחנו לא יודעים לבטא את עצמנו מספיק בשביל לשכנע מישו שסקוואטים לא דופקים את הגוף.
שההורים יבואו? אימא שלי פולניה, תבוא פעם לבית שלי תראה את הפרצוף שהיא עושה כשאני לוקח קריאטין ותבין את המצב שלי =\
חשבתי על לעבור מכון, אבל זה לא רק מכון כושר שיש שם זה הרבה דברים ואני לא יוותר על כל בשביל מכון...
קיצור -----> 😵

השאלה שלי היא האם כדי לי להתחיל ללמוד פוואר קלין (כי ראיתי את הדיון שלכם וזה נראה לי דיי חשוב כזה חחח)
אבל הבעיה היא שהמטרה העיקרית שלי היא להגדיל את הידיים ובנט אובר נראה לי נותן יותר עבודה על היד קידמית (הדבר הכי לא מפותח אצלי :() ועוד חודש וחצי אני מתחיל חיטוב אז אסור לבזבז זמן =\
קיצור מה עושים?

תודה 😃

א) כן, תמיד כדאי ללמוד לעשות פאוור קלין. הידיים שלך זאת לא אמורה להיות הדאגה שלך כרגע. אם הן כן, תוסיף מתח לתוכנית
2) אתה עושה עוד חודש וחצי חיטוב? טעות איומה להפסיק את SS באמצע לחיטוב. חיטוב תשאיר לאנשים שעולים על במה.

• פותח/ת השרשור
א) כן, תמיד כדאי ללמוד לעשות פאוור קלין. הידיים שלך זאת לא אמורה להיות הדאגה שלך כרגע. אם הן כן, תוסיף מתח לתוכנית
2) אתה עושה עוד חודש וחצי חיטוב? טעות איומה להפסיק את SS באמצע לחיטוב. חיטוב תשאיר לאנשים שעולים על במה.

הם הבעיה שלי, הכתף שלי ממש ממש גדולה יחסית ליד, זה עושה פרופורציה מגעילה רצח...

אני משאיר חיטוב לאנשים שעל 15-20% שומן :(

אתה צריך להחליט מה המטרות שלך.
כרגע ? אתה צריך להתחזק ולגדול. יש לך חורף שלם בשביל זה, עם אופציה לקיץ - תלוי רק בך בסופו של דבר (אם תחליט שכיף לך להמשיך להתקדם ואתה שם זין על כולם ולא מזיז לך חיטובים בקיץ)

כרגע תאכל, תתחזק, ותגדל. תפסיק לדפוק חשבון.
בקשר לידיים - כשתעשה בנץ' של 100 קילו (ואתה תעשה, תהיה בטוח...) ופרס של 60-70 קילו הידיים שלך יראו בהתאם.

הידיים שלך יסתדרו עם התוכנית.

עם כל הכבוד, אתה שוקל 68 קילו... כשתגיע ל 90 תחשוב על חיטוב.

בהרבה מקומות ראיתי מה זה חתירת פנדליי ואני לא יודע מה זה אומר אפשר דוגמא בקשה

לא באמת קוראים לזה חתירת פנדליי. זאת הדרך הסטנדטית לעשות חתירה ופנדליי מעולם לא טען שהוא המציא את זה. אתה פשוט מתחיל כל חזרה מהרצפה, כמו דדליפט.

לא באמת קוראים לזה חתירת פנדליי. זאת הדרך הסטנדטית לעשות חתירה ופנדליי מעולם לא טען שהוא המציא את זה. אתה פשוט מתחיל כל חזרה מהרצפה, כמו דדליפט.
נכון, אבל הדרך הצורה שכולם מכירים של בנט אובר היא ללא נגיעה של המוט ברצפה.

קיצור מה עושים?

תודה 😃

קודם כל, אם אתה עושה ss תעשה פאוורקלין
ואם במכון שלך לא מרשים לעשות סקוואט תמסור להם שילכו קיבינימט ופשוט תלך למכון אחר
אולי פשוט שירשו לכם לרוץ על ההליכון וזהו? אתה משלם כסף בשביל זה אם שכחת

ותצא כבר מהקו מחשבה הדפקט הזה, אין לך מה לחטב גם ככה, ואין לך גם מה "לתת דגש" (איזה ביטוי הומואי) לפלג או חלק מסוים.
בשביל מה תעשה חיטוב? כדי להיות שחיף עם רבע קילו שריר ו65 קילו משקל?

במקום זה עדיף שתתחיל להתאמן כמו בן אדם במכון של בני אדם

בכל מקרה, אם אתה מתכוון להתחיל חיטוב עכשיו חבל על כל מה שאתה עושה, אתה לא תשיג בחיטוב הזה כלום, אתה רק תאבד שריר ואתה תחזור כמה צעדים אחורה.

במקום זה עדיף לך לנצל תזמן הזה לבנות את עצמך בסקוואט דד ליפט בנץ' פרס וכו'..

בהרבה מקומות ראיתי מה זה חתירת פנדליי ואני לא יודע מה זה אומר אפשר דוגמא בקשה

בהסבר גס זה בנט אובר לסינגלים.

בכל אופן מה זה הדבר הזה שצועקים על מישהו כי הוא מתאמן? בחיים שלי לא נתקלתי בכזה דבר

• פותח/ת השרשור
הידיים שלך יסתדרו עם התוכנית.

עם כל הכבוד, אתה שוקל 68 קילו... כשתגיע ל 90 תחשוב על חיטוב.
אני שוקל עכשיו 75...
תחשוב שאני בן 17, לא כיף כל כך להיות על אחוז שומן גבוה כשאתה בתיכון...

אני שוקל עכשיו 75...
תחשוב שאני בן 17, לא כיף כל כך להיות על אחוז שומן גבוה כשאתה בתיכון...

אל תדאג, אתה לא תהיה על אחוז שומן גבוה אם תעלה 10 קילו. אף אחד לא מגיע לאחוז שומן גבוה על תוכניות כמו SS אם הוא לא משתדל ממש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית