הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

פוואר קלין נגד בנט אובר רואו

Phoenix

משתמש קבוע
1,129
1
נק' מוניטין:
452
1,129
1
אני עושה SS ועד עכשיו אני עושה בנט אובר רואו במקום הפוואר קלין...
השאלה שלי היא האם כדי לי להתחיל ללמוד פוואר קלין (כי ראיתי את הדיון שלכם וזה נראה לי דיי חשוב כזה חחח)
אבל הבעיה היא שהמטרה העיקרית שלי היא להגדיל את הידיים ובנט אובר נראה לי נותן יותר עבודה על היד קידמית (הדבר הכי לא מפותח אצלי :() ועוד חודש וחצי אני מתחיל חיטוב אז אסור לבזבז זמן =\
קיצור מה עושים?

תודה 😃

אל תדאג, אתה לא תהיה על אחוז שומן גבוה אם תעלה 10 קילו. אף אחד לא מגיע לאחוז שומן גבוה על תוכניות כמו SS אם הוא לא משתדל ממש.
זה טיפה מכליל ושגוי במקרים קיצוניים אבל בגדול אני מסכים עם האמירה הזאת.

• פותח/ת השרשור
קודם כל, אם אתה עושה ss תעשה פאוורקלין
ואם במכון שלך לא מרשים לעשות סקוואט תמסור להם שילכו קיבינימט ופשוט תלך למכון אחר
אולי פשוט שירשו לכם לרוץ על ההליכון וזהו? אתה משלם כסף בשביל זה אם שכחת

ותצא כבר מהקו מחשבה הדפקט הזה, אין לך מה לחטב גם ככה, ואין לך גם מה "לתת דגש" (איזה ביטוי הומואי) לפלג או חלק מסוים.
בשביל מה תעשה חיטוב? כדי להיות שחיף עם רבע קילו שריר ו65 קילו משקל?

במקום זה עדיף שתתחיל להתאמן כמו בן אדם במכון של בני אדם

בכל מקרה, אם אתה מתכוון להתחיל חיטוב עכשיו חבל על כל מה שאתה עושה, אתה לא תשיג בחיטוב הזה כלום, אתה רק תאבד שריר ואתה תחזור כמה צעדים אחורה.

במקום זה עדיף לך לנצל תזמן הזה לבנות את עצמך בסקוואט דד ליפט בנץ' פרס וכו'..

אני מתאמן שנה, ה7 חודשים בהתחלה היו חיטוב, אני עושה משקלים ממש גבוהים בשביל מישו שמתאמן שנה, אני גם נראה יחסית גדול למישו שמתאמן שנה (מבחינת היקפים והכל...)
ובשביל מישו בתיכון אני נחשב שרירי... מעדיף להיות שרירי ולא שמן. לא כיף להיות שמן

אני מתאמן שנה, ה7 חודשים בהתחלה היו חיטוב, אני עושה משקלים ממש גבוהים בשביל מישו שמתאמן שנה, אני גם נראה יחסית גדול למישו שמתאמן שנה (מבחינת היקפים והכל...)
ובשביל מישו בתיכון אני נחשב שרירי... מעדיף להיות שרירי ולא שמן. לא כיף להיות שמן

אתה בן 15 ולכן אתה חושב שאתה מבין יותר טוב ושום דבר לא ישנה את דעתך (ככה זה הגיל הזה). אז תצטרך לעשות את הטעויות שלך לבד וללמוד מהן. בהצלחה עם החיטוב.

אתה בן 15 ולכן אתה חושב שאתה מבין יותר טוב ושום דבר לא ישנה את דעתך (ככה זה הגיל הזה). אז תצטרך לעשות את הטעויות שלך לבד וללמוד מהן. בהצלחה עם החיטוב.
תראה, אני דווקא יכול להבין אותו, מבחינתי אני גם ממשיך במאסה עד שאני מגיע ל100 קילו, אבל אז די סביר שיהיו לי אחוזים מאוד מכובדים של שומן, ובתיכון זה לא משהו שאפשר להקל בו ראש.
לפי התגובות שלו, אני רואה שהוא גם היה ממשיך מאסה, אבל החברה לא מאפשרת...

וואי כמה שזה נשמע כמו חומר להרצאה בכיתה ח'!!!!!!!!!!

תראה, אני דווקא יכול להבין אותו, מבחינתי אני גם ממשיך במאסה עד שאני מגיע ל100 קילו, אבל אז די סביר שיהיו לי אחוזים מאוד מכובדים של שומן, ובתיכון זה לא משהו שאפשר להקל בו ראש.
לפי התגובות שלו, אני רואה שהוא גם היה ממשיך מאסה, אבל החברה לא מאפשרת...

וואי כמה שזה נשמע כמו חומר להרצאה בכיתה ח'!!!!!!!!!!

לא אכפת לי מה הוא יגיד, אף אחד לא ישכנע אותי שהוא יסיים את התוכנית עם אחוז שומן יותר גבוה ממה שיש לו. יותר מזה, אני מוכן להתערב שהוא יפשל בתוכנית בגלל שהוא לא יאכל מספיק אוכל.

ואם נתייחס לחברה שסובבת אותנו, כולנו צריכים להיות שחיפים עם קוביות שנראים כאילו הם עברו שואה.

לא אכפת לי מה הוא יגיד, אף אחד לא ישכנע אותי שהוא יסיים את התוכנית עם אחוז שומן יותר גבוה ממה שיש לו. יותר מזה, אני מוכן להתערב שהוא יפשל בתוכנית בגלל שהוא לא יאכל מספיק אוכל.
אתה יכול לעשות את זה אם אתה גרמני, אבל שנינו יודעים שזה מאוד מאוד קשה!

כמובן שיש גבול לכמה שצריך להקשיב

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור

ואם נתייחס לחברה שסובבת אותנו, כולנו צריכים להיות שחיפים עם קוביות שנראים כאילו הם עברו שואה.
אני בן 17 יקקה!!!!!!!!!!!!
בינתיים אני בשלב שלא הגעתי לRM5 בכלל =\, עוד אימון-2 אני מגיע ואז כנראה האימונים האמיתיים יתחילו...
אני ימשיך עם התוכנית עד שאני יעלה בעוד 1-2 אחוזי שומן... פשוט לפני הקצב עכשיו זה יקח חודש וחצי ככה...
מקווה שלא :(
ואני אנגלי-פולני P:

אני בן 17 יקקה!!!!!!!!!!!!
בינתיים אני בשלב שלא הגעתי לRM5 בכלל =\, עוד אימון-2 אני מגיע ואז כנראה האימונים האמיתיים יתחילו...
אני ימשיך עם התוכנית עד שאני יעלה בעוד 1-2 אחוזי שומן... פשוט לפני הקצב עכשיו זה יקח חודש וחצי ככה...
מקווה שלא :(
ואני אנגלי-פולני P:

אתה יודע, זה די דפוק להתעסק עם ss ואחוזי שומן בו זמנית זה דבר ראשון.

דבר שני זה לא משנה שאתה בן 17 27 37 ואם התחלת להתאמן אתמול או שלשום או לפני שנתיים
ולא, המשקלים שלך לא גבוהים למישהו שמתאמן שנה, למה?

מישהו שמתאמן שנה, ויתאמן טוב, בחצי שנה בלבד בss יעשה משקלים הרבה יותר גבוהים משלך, עם דגש על הרבה, אבל אנחנו לא מתעסקים בזה עכשיו נכון?

ואם יש לך חברה תגיד לה שתלך קיבינימט ושתדאג לצמיגים שלה לפני שהיא מדברת
אוי כמה שאני שונא תמטומטמות האלה שרואות איזה שחיף מסריח עם ריבועים בגלל שהוא סומלי מפגר ומתלהבות.

תחשוב שעכשיו אתה בעצם הולך צעד קדימה, במקרה הטוב צעד אחורה ובמקרה הרע שני צעדים אחורה
פשוט תעשה מאסה ארוכה, אתה גם לא תשמין כל כך בתכנית הזאת. ברגע שיהיה לך מה לחטב תעשה חיטוב

הדבר היחיד שצריך להטריד אותך שאתה עושה 70 קילו סקוואט, ולא האחוז שומן

זה מזכיר לי תויכוחים ב... שם בא ילד שלפני יומיים היה טנק מרכבה סימן 19 פתאום הוא הוריד טון וחצי ושוקל עכשיו 14.8 קילו על 1.90 ועושה מאסה מאוד מאוד נקייה עם עודף קלורי של 6 קלוריות ביום אימון וביום ללא אימון הוא לוקח עוד ביס מהמלפפון

גם ככה אתה בחורף, זה לא שאתה תלך לים מחר.. עם חולצה ארוכה על 20 אחוז אתה תראה בדיוק כמו 10

נ.ב אני די חריף לפעמים, זה לא בכוונה. לפעמים זאת הדרך הכי טובה להעביר מסר.

נערך לאחרונה:
animal תודה מתוקי, יש יתרון להתרגיל הזה על הבנט אובר? פחות עומס על הגב התחתון לא?

לא ממש עקבתי אחרי הפוסט אבל זאת הכללה דיי מטומטמת יש כאלה שמתנהגים ככה גם בגיל 17 ובגיל 40 אל תכליל סתם אני לומד המון מאחרים לא מתבייש אם מעירים לי

animal תודה מתוקי, יש יתרון להתרגיל הזה על הבנט אובר? פחות עומס על הגב התחתון לא?

לא ממש עקבתי אחרי הפוסט אבל זאת הכללה דיי מטומטמת יש כאלה שמתנהגים ככה גם בגיל 17 ובגיל 40 אל תכליל סתם אני לומד המון מאחרים לא מתבייש אם מעירים לי

אמרתי משהו לגביך? תרגע ותשאר בנושא. אני לא צריך הודעות מיותרות פה. יש לך בעיה עם מה שאמרתי תשלח לי הודעה. פעם הבאה זה יימחק.

• פותח/ת השרשור
אתם לא חריפים אל תדאגו...
כן עליתי באחוזי שומן, למרות שאני בSS, ריפטו אומר שצריך לאכול בכלל בסביבות ה5000 קלוריות, אז עדיין מישו לא יעלה באחוזי שומן עם 5000 קלוריות? לאדע מה איתך אבל זה דפוק..
אין הרבה שמתאמנים שנה ומצליחים 80 קילו דחיקת חזה 6 חזרות, אפילו 85 קילו(לפחות במכון כושר שלנו בקושי יש אנשים שעושים את זה, אבל מצד שני מכון של קוקסינלים).

ובבקשה תחזירו את הנושא פה לפוואר קלין, כי אם אני לא יעלה באמת באחוזי שומן אז אני לא יתחיל חיטוב... כשאני יתחיל חיטוב יהיה הזמן לשכנע אותי להישאר במסה, בינתיים אני מסה אז זה דיי דפוק לשכנע את המשוכנע

פוניקס - תעשה לעצמך טובה ותקשיב לאנשים עם ניסיון (לא אני כמובן, אבל לשני החבר'ה מעלי יש ובשפע)
פשוט תאכל, אתה תצטרך את האוכל הזה ברגע שתגיע לRM5 שלך, אתה תרגיש טוב מאוד על מה אני מדבר.

• פותח/ת השרשור
פוניקס - תעשה לעצמך טובה ותקשיב לאנשים עם ניסיון (לא אני כמובן, אבל לשני החבר'ה מעלי יש ובשפע)
פשוט תאכל, אתה תצטרך את האוכל הזה ברגע שתגיע לRM5 שלך, אתה תרגיש טוב מאוד על מה אני מדבר.
אני אוכל, פשוט לא מאמין שאי אפשר להשמין בSS
ותאמין לי אני מקשיב חחחחח
היום עשינו סקוואט, אפילו על המקבילים לא נתנו לנו לשים את המוט :S ההינו צריכים להעלות את המוט מהרצפה לגב, תחשבו מזה 75 קילו כלללל פעם, איזו עייפות זה. להרים מהרצפה ולהוריד בחזרה, צריך לחכות שמישו יעזור (עמדו אבל זה עדיין עוד 5 שניות כל פעם ועוד עושים מין פרס בשביל להעלות את המוט, ודדליפט חלקי כזה). התחלתי לאסוף חתימות של אנשים בשביל שיקנו כלוב, ישלי 26 עד עכשיו...
אני מת לשבור את הידיים ולתבוע את המכון כמו אשכנזי טוב

אני רק רוצה להגיד משו.. זה שריפטו אמר שצריך לאכול 5000 קלוריות אומר שאתה צריך לאכול 5000 קלוריות?
תגיד לי אתה נורמלי? תיסתכל עלזה בהיגיון אתה שוקל 70 קילו.. התחזוקה שלך זה בערך 1800 קלוריות בלי לעשות כלום ונגיד 2400 ביום בלי אימון... 5000 קלוריות יעשה אותך שמן.
אתה צריך לאכול 500 גג מעל התחזוקה

• פותח/ת השרשור
MuGi, בגלל ה"היגיון" שלך, ילדים כמוך לא גדלים אף פעם.
אני לא אוכל 5000 קלוריות... אני לא מצליח לאכול הרבה :(
אני פשוט אוכל סביבות ה2 חלבון לכל קילו משקל גוף ואז אוכל ארוחות רגילות ודוחף שוקולד חחחחח
מגיע לסביבות ה2500-3000 אני מניח

לך תאכל אתה 5000 קלוריות ביום....
אולי גם תמליץ לו לאכול את התפריט של פלפ (השחיין שזכה באולימפידה) ככה 12000 קלוריות.. ממש בריאות בישבילו..

אז בסדר, מה שחשוב זה לאכול ולא לספור קלוריות.. אבל לאכול הרבה מעבר למה שהגוף צריך זה לא בריא.. 5000 קלוריות בגודל שלו אומר שהוא צריך לדחוף כל היום אוכל לפה ולהרגיש שעוד רגע הוא מקיא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית