הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הלוג של פומפה השמן - החזרה מהצללים

אימון A
Deadlift 160K 5X1
החלטתי לעשות עוד פעם עצימות כי אני רוצה לתת גז ולהגיע לאזור ה200 קילו (מה שמצריך לפחות 180-170 ל5)
חוץ מזה היה מאוד קל
Bench press 92.5K 3xF X 1
הטכניקה הייתה נוראית, לא דחפתי את המוט בקו ישר והוא התנדנד הרבה וסתם הלך לי הרבה כוח.. אני צריך לתרגל את הטכניקה יותר
Pullups 15K 5,5,4

הבנצ' די איכזב אותי כי אני רוצה להתקדם כבר לכיוון ה100 קילו.. בליל ברירה כנראה אני אזניח טיפה את הפרס לטובת הבנצ'

אימון B
Squat 140K 5X1
ניסיתי 152.5 שוב ולא עלה, הורדתי ל140 ועלה בסדר.. אני צריך ריסט.
Press 55K 5X2
Deeps 22.5K 5X3

סה"כ אימון בסדר..

אימון C
Deadlift 162.5K 5X1

היה סביר, המשיכה הייתה קלה אבל הגב קצת התעגל בחלק מהחזרות.
Bench press 95K 3X1
היה יחסית קל, בראשון אני אנסה 92.5K ל5.
Pullups 12.5K 5X3

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אימון A
Deadlift 165K 5X1
ניסיתי לשפר טכניקה, הרגשתי שהגב פחות מעוגל אבל זה לא כל כך נראה ככה בסרטון.. היה קשה מאוד אבל זה לא מה שימנע ממני להמשיך להתקדם
http://www.youtube.com/watch?v=Y-C4QJyxovI&feature=youtu.be
Bench press 92.5K 4xF X1
אמרתי לספוטר המטומטם לא לעזור בכל מחיר, גם אם אני אמחץ.. רק אם אני אגיד לו לעזור אז שיעזור.. אבל למה שיקשיב לי?
הגעתי לכשל שבוודאות הייתי מתגבר עליו אבל בחלק הסופי של העליה הוא שם 2 אצבעות ועזר :| שאלתי אותו למה, אז הוא אמר שלא הייתי מצליח להתגבר עליו.. בכל מקרה היה בסדר אני אתקדם ל95.

Pullups 15K 5X3

בחזרות האחרונות אתה פשוט לא מצליח להחזיק את הגב , אין לך לאן להתקדם מפה זו דעתי האישית , תעשה מה בא לך זה הגוף שלך אחרי הכל בהצלחה 😃

בחזרות האחרונות אתה פשוט לא מצליח להחזיק את הגב , אין לך לאן להתקדם מפה זו דעתי האישית , תעשה מה בא לך זה הגוף שלך אחרי הכל בהצלחה 😃

תודה, אבל כבר נמאס לי מהסרט הזה של לעשות ריסט להגיע שוב לאותו המשקל ואז שוב לחזור לעגל את הגב במשקלי שיא חדשים. זה PR וכבד אז זה לגיטמי שיתעגל, כמו שלגיטימי שיתעגל הגב לרוב המתחרים בתחרות.

אימון B
אחרי הדדליפט באימון הקודם הרגשתי קצת דקירות בגלוטימוס מקסימוס (בחלק השמאלי) אבל הייתי שאנן וחשבתי שזה יעבור לי עד האימון הבא..
עד היום זה לא עבר לי אבל אמרתי לעצמי שאולי באמצע הסקוואט זה יסתדר.. עוד בחימום זה היה בלתי נסבל, פחות בירידה, יותר בעלייה כשאני עולה עם ההיפ דרייב
Squat 110x2,120x1,142.5xF
עכשיו אני שם קרח ואני מקווה שעד חמישי זה יעבור לי
Press 60K 4X1
לא הייתי מצליח חזרה חמישית
Deeps 25K 2X1
המוטבציה הייתה כל כך ירודה והמשקל היה כל כך קשה שכבר העדפתי לוותר וללכת הביתה ולהשים קרח, יותר חשוב.

תודה, אבל כבר נמאס לי מהסרט הזה של לעשות ריסט להגיע שוב לאותו המשקל ואז שוב לחזור לעגל את הגב במשקלי שיא חדשים. זה PR וכבד אז זה לגיטמי שיתעגל, כמו שלגיטימי שיתעגל הגב לרוב המתחרים בתחרות.
אין מה להשוות p.r של תחרות לזה, כי כל פעם שתעלה משקל זה יישאר עגול ואף יחמיר אתה לא יכול לתקן את הטכניקה שלך עם משקל שיא שלך .
אגב בן כמה אתה?

אין מה להשוות p.r של תחרות לזה, כי כל פעם שתעלה משקל זה יישאר עגול ואף יחמיר אתה לא יכול לתקן את הטכניקה שלך עם משקל שיא שלך .
אגב בן כמה אתה?
20
אגב רק לצורך הדיון אני אראה לך כמה חבר'ה שאתה מכיר שמושכים עם גב עגול ושלא תשכח איפה הם היום..

אגב אם תסתכל טוב אתה יכול לראות שהשכמות היו מעוגלות יותר, הגב התחתון לא היה עגול בצורה כ"כ דרסטית.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
במשקלים גבוהים, וכשאתה כבר לא מתאמן מתחיל ויש לך זוקפים חזקים, אין בעיה במשיכה עם גב עגול.

במשקלים גבוהים, וכשאתה כבר לא מתאמן מתחיל ויש לך זוקפים חזקים, אין בעיה במשיכה עם גב עגול.

אוקי, אז אם ככה אין בעיה שאני אמשוך עם גב עגול כי אני תואם את התיאור

כל הTOP מושכים עם גב עגול, אם אתה עדיין לא סגור, דבר עם אושר [Powerlifting].

כל הTOP מושכים עם גב עגול, אם אתה עדיין לא סגור, דבר עם אושר [Powerlifting].
לא הבנתי למה אני צריך לדבר איתו, אני רחוק מלהיות מתאמן מתחיל ככה שהזוקפים שלי ממש חזקים, והמשקל לא נורא ביחס למשקל גוף שלי

לא הבנתי למה אני צריך לדבר איתו, אני רחוק מלהיות מתאמן מתחיל ככה שהזוקפים שלי ממש חזקים, והמשקל לא נורא ביחס למשקל גוף שלי
לא אמרתי שאתה צריך, רק אמרתי, אם אתה עדיין לא סגור בנוגע למשיכה עם גב עגול, תדבר איתו.

אימון C
Bench press 97.5K 2xF
אני ממש מתבאס על זה, באתי עם חולצת ניילון שכזאת וכשדחפתי את הריצפה עם הרגליים אז דחפתי את הגוף לתוך הבנצ' והחלקתי פנימה כל חזרה, איבדתי את הכיווץ בשכמות והרגשתי שאני עושה לחיצת בילדרים רק של החזה..
Deadlift 70K 8-10-10, 100K 5X1
קודם כל רציתי להזרים דם, סט ראשון היה מעצבן מאוד אבל הרגשתי הקלה של ממש אחריו ואז עשיתי עוד 2 סטים כשבקושי הרגשתי את הפציעה.. העלתי ל100 קילו ונעזוב את העובדה רגע שהיה יחסית קשה, הרגשתי את הכאב בחלק העליון של הטוסיק רק שנעלתי אז ככה שאני חושד שההיפר אקטנשן המוגזם שלי זה מה שגרם לפציעה. בכל מקרה אני ממשיך עם הRICE ואם המצב יהיה יותר טוב אני אעשה 120 לחמישייה בראשון (וככה קפיצות של 20 קילו עד ל160)

Pullups 12.5K 5X3

אני שמח כאילו נולד לי ילד!
אימון A

Deadlift 80X8, 100X5, 130X5
כפי שאפשר לראות.. בקושי נשאר משהו מהפציעה ואני מאושר חחח. ה130 היה טיפה קשה (בכל זאת בלי חגורה ומגנזיום) אבל נחזור לזה לאט לאט.. יום חמישי 150 עם חגורה ואז ראשון אחריו 160.

Bench press 92.5K 4XFX1
כן, אני עצבני, זה קרה שוב. הגעתי לכשל והספוטר (שהוא דווקא חבר מהשכונה שהכנסתי אותו לאימונים) וביקשתי ממנו לא לעזור, רק אם אני אגיד לו.. אז הוא עזר לי ואז צעקתי עליו שהוא מפגר אידיוט וקשה הבנה והוא נעלב facepalm עכשיו הוא לא יעשה את זה שוב יותר בחיים על בטוח חח

Shrugs 120K 5X3
ניסיתי את התרגיל בפעם הראשונה והיה דווקא אחלה, יכול לעזור כמו שצריך בדדליפט.

בכללי אחר כך הלכנו לחגוג את ההחלמה מהפציעה עם 2 יוגורטים של 10 גרם חלבון כל אחד, מילקי בטעם תות (זה נראה הדבר הכי טעים שיש, אבל זה אחד הדברים המגעילים) ושוקו ליטר שהוא שתה רק איזה 200 מ"ל חחחחחח

מילקי בטעם תות? עזוב, תאכל דג זהב וזהו.
מעריץ1.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית