הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הלוג של פומפה השמן - החזרה מהצללים

חח אני מבין שרן ענה לך ? זה בדיוק מה שהמלצתי לך בזמנו , בכל מקרה בהצלחה .

105 ל25 חזרות נשמע מפחיד.

חח אני מבין שרן ענה לך ? זה בדיוק מה שהמלצתי לך בזמנו , בכל מקרה בהצלחה .
איפה המלצת לי לעשות פרוטוקול פציעות? 🙄
ותודה, מרגיש שיפור למרות שה25 חזרות קשות בטירוף, אין לי מושג איך אני אעשה בכלל 90 קילו עם זה שלא לדבר על 100 XD

איפה המלצת לי לעשות פרוטוקול פציעות? 🙄
ותודה, מרגיש שיפור למרות שה25 חזרות קשות בטירוף, אין לי מושג איך אני אעשה בכלל 90 קילו עם זה שלא לדבר על 100 XD
אני חושב שאמרתי לך לפני כמה זמן , או שזה היה לאלון או לשניכם ?!? 😣

אני חושב שאמרתי לך לפני כמה זמן , או שזה היה לאלון או לשניכם ?!? 😣

לי לא אמרת שום דבר כזה.. חח
הכרתי את זה עוד ממזמן כשהייתי פצוע וזה עבד לי כמו קסם.. עם הפציעה הזאת הייתי ראש קטן וחשבתי שאני אוכל לרפא את המקום בלי לבוא שבועיים רצוף לחדר כושר אבל זה רק בזבז לי יותר זמן

לי לא אמרת שום דבר כזה.. חח
הכרתי את זה עוד ממזמן כשהייתי פצוע וזה עבד לי כמו קסם.. עם הפציעה הזאת הייתי ראש קטן וחשבתי שאני אוכל לרפא את המקום בלי לבוא שבועיים רצוף לחדר כושר אבל זה רק בזבז לי יותר זמן
יכול להיות , בכל מקרה גם כשאתה חוזר אחרי הפרוטוקול אל תשתגע במשקלים , כמו שעשית לעלות מ130 ל150 זה נראה לי טמטום , תעלה לאט ומבוקר.

יכול להיות , בכל מקרה גם כשאתה חוזר אחרי הפרוטוקול אל תשתגע במשקלים , כמו שעשית לעלות מ130 ל150 זה נראה לי טמטום , תעלה לאט ומבוקר.
כבר אמרתי.. אני עושה טקסס אז גם כשאני אעשה איזה 130 אני ארד ל125 ואעשה 5*5 😃

העיקר הכוונה1.
החלמה מהירה.
תודה פסיכו

יום רביעי לפרוטוקול:
Squat 55K 25x2, 65K 25X1

יום חמישי לפרוטוקול:
Squat 55K 25X1, 65K 25X1, 75K 20X1
היה די קשה ה75K ויכלתי להמשיך עוד 5 אבל למה.. אני מרגיש הרבה יותר טוב. מ75 קילו עד 95 אני אשתדל לעשות 20 חזרות.
Bench press 90K 5X1
אני חייב תודה למאור שומינוב השמן, שנתן לי אחלה טיפ שגרם לי להשתמש יותר ברגליים. באחרון אומנם היה כשל קטן כי לא דחקתי כמו שצריך כבר די הרבה זמן
Pullups 15K 5X3

אני לוקח יומיים מנוחה (אני לא יכול ממש להתאמן אבל אני רץ שזה גם משהו) ואני אקצר את הפרוטוקול ביומיים ככה שאני אדלג על 2 שלבים..

מה הטיפ? שתף אותנו! 🙌

הייתי דוחף עם כרית כף הרגל את הריצפה אבל במשקלים הכבדים זה היה משתחרר לי כזה. הוא אמר לי לחשוב על ללחוץ את הריצפה עם העקבים (ככה זה די בלתי אפשרי לשכוח ללחוץ) וזה עזר לי

הייתי דוחף עם כרית כף הרגל את הריצפה אבל במשקלים הכבדים זה היה משתחרר לי כזה. הוא אמר לי לחשוב על ללחוץ את הריצפה עם העקבים (ככה זה די בלתי אפשרי לשכוח ללחוץ) וזה עזר לי

אני אנסה את זה ביום ראשון למרות שזה לא נשמע נוח בעליל חח

הפרוטוקול הזה מזכיר לי את האימוני ריקון :( , לא נכנס ללוג יותר עד שמסתיים לך הפרוטוקול.

למרות זאת קח מוניטין.

יום שמיני לפרוטוקול
Squat 75K 20X2, 85K 20X1
הסקוואט ממש ממש מעייף (אפילו הבאתי איתי תמר בשביל למנוע ירידת סוכר אבל בכל זאת הרגשתי צורך לישון כל שניה)
Bench press 92.5K 4X1
לחצתי טוב אבל הרביעי היה כבד ולא היה ממש סיכוי לחמישי.. גם ירדתי קילו במשקל (התחלתי לאכול פחות דברים עם שומן צמחי ושומן טראנס, אבל אני מתחיל לחשוב שזאת טעות חח) בקיצור זה הזמן המושלם לריסט
Shrugs 150K 5X3

היום התשיעי לפרוטוקול:
Sqaut 85K 15x2, 95K 13X1
גם תריסר תמרים לא יעזרו לי.. אני פשוט לא מצליח להתאושש מכל זה במיוחד לאור העובדה שאני נכנס ל95 קילו כאילו אני גוסס ובהתחלה זה מרגיש לי כמו ה170 קילו ואז כשאני יורד זה כבר מסתדר, אבל זה לא צריך להיות ככה. אני אתחיל לרדת בחזרות כבר עכשיו ל10 כי אני לא רואה טעם להמשיך עם הרבה.

הפציעה מחלימה?

בהתחלה שהייתי עושה 80 קילו לא הייתה חזרה שלא הייתי מרגיש בה את הכאב. כרגע אני לא מרגיש אפילו קצת במשקלים האלו, אבל אני מאמין שאם אני אקפוץ פתאום ל140 זה יחזור כי זה לא החלים ב100%

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית