נק' מוניטין:
10,325
- 5,583
- 318
חח אני מבין שרן ענה לך ? זה בדיוק מה שהמלצתי לך בזמנו , בכל מקרה בהצלחה .
105 ל25 חזרות נשמע מפחיד.
105 ל25 חזרות נשמע מפחיד.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איפה המלצת לי לעשות פרוטוקול פציעות? 🙄חח אני מבין שרן ענה לך ? זה בדיוק מה שהמלצתי לך בזמנו , בכל מקרה בהצלחה .
אני חושב שאמרתי לך לפני כמה זמן , או שזה היה לאלון או לשניכם ?!? 😣איפה המלצת לי לעשות פרוטוקול פציעות? 🙄
ותודה, מרגיש שיפור למרות שה25 חזרות קשות בטירוף, אין לי מושג איך אני אעשה בכלל 90 קילו עם זה שלא לדבר על 100 XD
אני חושב שאמרתי לך לפני כמה זמן , או שזה היה לאלון או לשניכם ?!? 😣
יכול להיות , בכל מקרה גם כשאתה חוזר אחרי הפרוטוקול אל תשתגע במשקלים , כמו שעשית לעלות מ130 ל150 זה נראה לי טמטום , תעלה לאט ומבוקר.לי לא אמרת שום דבר כזה.. חח
הכרתי את זה עוד ממזמן כשהייתי פצוע וזה עבד לי כמו קסם.. עם הפציעה הזאת הייתי ראש קטן וחשבתי שאני אוכל לרפא את המקום בלי לבוא שבועיים רצוף לחדר כושר אבל זה רק בזבז לי יותר זמן
כבר אמרתי.. אני עושה טקסס אז גם כשאני אעשה איזה 130 אני ארד ל125 ואעשה 5*5 😃יכול להיות , בכל מקרה גם כשאתה חוזר אחרי הפרוטוקול אל תשתגע במשקלים , כמו שעשית לעלות מ130 ל150 זה נראה לי טמטום , תעלה לאט ומבוקר.
תודה פסיכוהעיקר הכוונה1.
החלמה מהירה.
מה הטיפ? שתף אותנו! 🙌
הייתי דוחף עם כרית כף הרגל את הריצפה אבל במשקלים הכבדים זה היה משתחרר לי כזה. הוא אמר לי לחשוב על ללחוץ את הריצפה עם העקבים (ככה זה די בלתי אפשרי לשכוח ללחוץ) וזה עזר לי
זה דווקא הרבה יותר נוח כי אתה מרגיש שהכח בא באמת מהרגלייםאני אנסה את זה ביום ראשון למרות שזה לא נשמע נוח בעליל חח
אנשים, מה נסגר עם התמרים האלה?!
מה רע?
הפציעה מחלימה?