הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הלוג של פומפה השמן - החזרה מהצללים

אימון C
Bench press 92.5KG 4X1
כשל באחרון, המוט זז לי קצת מהמסלול ומהנקודה שהוא היה בה לא היה לי ממש סיכוי לדחוק עד הסוף..
Deadlift 140KG 1x1
התחלתי בסומו וקבלתי עצבים על הפציעה אז כבר המשכתי בקלאסי, עשיתי סינגל עם 140 ובאותה חזרה קבלתי סטלה של החיים מהג'אק + כל המיץ של השווארמה רצה לצאת החוצה חח 🤯 מה שכן - לא כואב לי מסינגלים כאלו.
Pullups 15KG 3X5

לדעתי אם הייתי במקומך הייתי מנצל את הפציעה ומתמקד בתוכנית מיוחדת בבנץ' (לא THE 12 WEEK'S ULTIMATE BENCH PRESS PLAN וכאלו חח אלא כמו טקסס לבנץ' או משהו שתבנה בפורום )
בכל מקרה בהצלחה מקווה שזה יעבור לך מהר 😃

לדעתי אם הייתי במקומך הייתי מנצל את הפציעה ומתמקד בתוכנית מיוחדת בבנץ' (לא THE 12 WEEK'S ULTIMATE BENCH PRESS PLAN וכאלו חח אלא כמו טקסס לבנץ' או משהו שתבנה בפורום )
בכל מקרה בהצלחה מקווה שזה יעבור לך מהר 😃

זה מה שאני עושה.. סוג של טקסס.

אימון A
די הזנחתי את האוכל בימים האחרונים אז לא ציפיתי להצליח משהו באימון, שהתקיים איך לא, בחרא-פלייס..
Squat 102K 1X5
קבלתי דומס של הלייף אחרי שלא עשיתי מלא זמן סקוואט.. בלי חגורה, יחסית לא היה קשה יותר מדי אבל זה לא היה קל כמו נוצה.. את זה עשיתי אחרי שקבלתי את הכדור והפואם רולר אז אני נראה איך ילך איתם..
Bench press 92K 1x2
2 סינגלים של חזרה.. המוט היה עבה ומעצבן ולא היה לי ממש זין לזה..
Power clean 70K 1X3, 82.5K F
עכשיו אני אתחיל לחזור לאכול כמו שצריך ונראה מה יהיה עם הסקוואט..

Back from the deads 😃
משקל גוף 80 קילו!
אימון B
Squat 100KG 3X5
עוד היה לי דומס מהאימון הקודם, אמרתי שנתחיל SS לסקוואט ונחזור למשקלים הישנים
Press 57.5KG 3X5
היה סביר
Deadlift 130KG 1X5
התחלתי ממש יחסית קל ואני דוחף רק עם הרגליים
הרחקה לצדדים 7KG 3X10
יש בחור מאוד חזק עם פרס של 102KG לסינגל, שאמר לי שלהוסיף את זה בתור תרגיל עזר יכול מאוד לעזור לפרס.. ובכללי היה לי יחסית קשה עם משקל כזה קל אז יכול להיות שזה ישבור לי את המחסום.

הפעם אני אשמור על פרופיל נמוך.. יחי הכדור והרולר.

אימון C
Squat 90KG 1X5
התחילו לי כאבים במקום הקבוע וניסיתי לעסות את המקום עם הכדור אבל הרגשתי שהוא לא מגיע לנקודה הכואבת, ואת הפואם רולר שיכל מאוד לעזור לא הבאתי.. אני מקווה שזה יסתדר אימון הבא
Bench press 92.5KG 1X3
הייתי חייב לזוז מהחדר כושר ל20 דקות אז הטסתי את כל החימומים ובלי מנוחה הבאתי שלשה..
אחרי שחזרתי
הרחקה לצדדים 7KG 3X10 הפעם היה קל
Power clean 80KG 1X3
Bench press 80KG 1X8
לא הרגשתי מסופק מהאימון והסט הזה היה קל

אימון A
Squat 105KG 1X2
הפעם הבאתי איתי עם הפואם רולר, והגיעו הכאבים בחימום ואני יכול להגיד שהוא צימצם את הכאבים בצורה משמעותית, בואו נגיד מרמת כאב של 7 לרמת כאב של 3, אבל זה עדיין קיים וזה עדיין צריך להפתר
Bench press 90KG 1X5, 82.5KG 1X7
Power clean 82.5KG 1X2XF
השלישי לא נתפס.
בכל מקרה בקשר לפציעה, יכול להיות שזה בגלל שקפצתי ישר למשקל שגרם לי להתאמץ.. קבלתי את התוספי תזונה אז אני אנוח עכשיו מסקוואט ודדליפט לשבועיים, אקח את התוספים בקפידות ואבצע מתיחות ואז אחזור לאיזה סקוואט של 50-60-70-80-90 ככה כל אימון

אימון A
Squat 105KG 1X2
הפעם הבאתי איתי עם הפואם רולר, והגיעו הכאבים בחימום ואני יכול להגיד שהוא צימצם את הכאבים בצורה משמעותית, בואו נגיד מרמת כאב של 7 לרמת כאב של 3, אבל זה עדיין קיים וזה עדיין צריך להפתר
Bench press 90KG 1X5, 82.5KG 1X7
Power clean 82.5KG 1X2XF
השלישי לא נתפס.
בכל מקרה בקשר לפציעה, יכול להיות שזה בגלל שקפצתי ישר למשקל שגרם לי להתאמץ.. קבלתי את התוספי תזונה אז אני אנוח עכשיו מסקוואט ודדליפט לשבועיים, אקח את התוספים בקפידות ואבצע מתיחות ואז אחזור לאיזה סקוואט של 50-60-70-80-90 ככה כל אימון

תרגיש טוב איזה באסה זה בדיוק שחשבת שהחלמת בהצלחה מקווה שיפתר!
וכמה שאלות לגבי החד"כ שלך, המאמנים ממש חפרנים? ובכללי אשמח לשמוע חוות דעת 😃

תעשה ריסט ל90 ומשם תעלה לאט לאט, ככה אני חושב.
במיוחד עכשיו שיש לך אפק1ת ותתחיל להתנפח.

תרגיש טוב איזה באסה זה בדיוק שחשבת שהחלמת בהצלחה מקווה שיפתר!
וכמה שאלות לגבי החד"כ שלך, המאמנים ממש חפרנים? ובכללי אשמח לשמוע חוות דעת 😃
לא, ההפך, כולם שם חפרים רצח.. תעשה סקוואט ודדליפט ולא יגידו לך מילה, חוץ מאחד שבא בדרך כלל בבוקר עד איזה 3-4 (אני לא בא בשעות האלו) הוא יגיד לך שהדדליפט עושה רעש חח
ובכללי אני לא בטוח שאחדש בגלי גיל, אחרי שנים הביאו לחדר כושר ליד הבית שלי כלוב חדש אז אני אנסה אותו ואדע אם שווה לחדש שם שעולה חצי מהמחיר בגלי גיל..

תעשה ריסט ל90 ומשם תעלה לאט לאט, ככה אני חושב.
במיוחד עכשיו שיש לך אפק1ת ותתחיל להתנפח.
גם ב90 אני ארגיש את זה..

לא, ההפך, כולם שם חפרים רצח.. תעשה סקוואט ודדליפט ולא יגידו לך מילה, חוץ מאחד שבא בדרך כלל בבוקר עד איזה 3-4 (אני לא בא בשעות האלו) הוא יגיד לך שהדדליפט עושה רעש חח
ובכללי אני לא בטוח שאחדש בגלי גיל, אחרי שנים הביאו לחדר כושר ליד הבית שלי כלוב חדש אז אני אנסה אותו ואדע אם שווה לחדש שם שעולה חצי מהמחיר בגלי גיל..

גם ב90 אני ארגיש את זה..

חח אצלי אני משלם 50 לחודש
אני רוצה רק לחופש בשביל הבריכה והכלוב (אני מתאמן עם ראק מעניין איך זה לדעת שיש משהו שיציל אותך ממוות בכשל)

חח אצלי אני משלם 50 לחודש
אני רוצה רק לחופש בשביל הבריכה והכלוב (אני מתאמן עם ראק מעניין איך זה לדעת שיש משהו שיציל אותך ממוות בכשל)

כמו לעשות בבנץ בלי ספוטר.. חח

אימון B
Squat 50KG 3X5
רמת כאב מ1-10, משהו כמו 1.. כמעט ובלתי מורגש אבל קיים.. נמשיך עם זה ככה העיקר שאני אעשה את התנועה ואזרים קצת דם ברגליים
Press 60KG 1X5, 52.5KG 1X8
Hell yea 😃
Pullups 15KG 3X5
No problem

GG (הפסיכו יבין 😣)

אימון C
Squat 55KG 3X5
Bench press 92.5KG 1X4XF
האחרון היה קשה, לא עלה, גם באתי עייף לאימון למרות שישנתי איזה 8 שעות.. WE NEED A JACK
Powerclean 70KG 1X3
הרחקה לצדדים 10KG 3X10

לראות אנורקס1 כמוך מבחיל אותי, אולי אם תעבור לEAST זה ישתפר 👏

ואו איזה יום מטורף!
גם האימון היה בן זונה וגם סיימתי עם הלימודים עם אחלה של ציון והגיוס מתקרב..
לקחתי ג'אק3ד והוא פשוט הרביץ
Squat 60KG 3X5
Bench press 92.5KG 1X5 PR!!!!!!, 80KG 1X7
סוף סוף!!! עלה יחסית סבבה ומספיק טוב בשביל שבאימון הבא יהיה אפשר להשים 95
Pullups 17.5KG 3X5
קל מאודדדדדדדד
הרחקות לצצדים 10KG 3X10 גם כן קל מאודדדד
לאימונים כאלו אני אתגעגע :(

This is just getting better and better
חשוב להדגיש שלא עליתי בכלל במשקל גוף, 80 קילו..
האימון עם הכי הרבה רעל שהיה לי בזמן האחרון, בזכות הג'אק3ד והשיר החדש שהתחלתי לשמוע

Squat 65KG 3X5
אז ככה, סט ראשון אני מרגיש לקראת הסוף טיפה את הפציעה, סט שני אני מרגיש טיפה יותר מהסט הראשון וסט שלישי אני לא מרגיש בכלל.. וזה די חוזר על עצמו. רמת כאב 2/10 בערך

Press 62.5KG 1X5 PR!!, 55KG 1X7
אני לא זוכר אם זה באמת PR או שכבר עשיתי את זה פעם, אבל ההרחקות והראבק המטורף עשו את שלהם ואימון הבא יהיה 65 קילו

Deadlift 100KG 1X10
חוזר לעשות דדליפט ולא הרגשתי מסופק מ5 אז הכפלתי את כמות החזרות חח
רמת כאב 0/10, שזה מצוין

ועכשיו אני מוסיף פינה חדשה בלוג, פינת הפאמפ.. כל שיר חדש שמטריף לי את העצבים אני אעלה אותו לכאן ומי שעוקב זוכה ✌️

והשיר של השבוע האחרון:

👏👏👏👏

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אימון C
המתיחות לפני האימון מתחילות להרגיש חסרות תועלת כי לפני האימון אין בכלל כאב, גם כשאני נוגע בנקודה שבדרך כלל כואבת היא לא כואבת..
Squat 70KG 3X5
אותו הדבר. סט ראשון מורגש כאב בקטנה ו2 סטים אחרים אין כלום
Bench press 95KG 1X4Xf, 85KG 1X5
העפתי את הארבע הראשונים די בקלות ובחמישי כבר הרמתי טוסיק ודי נתקעתי למעלה אבל נתתי פייט יפה.. בכל מקרה אימון הבא ננסה 97.5 ל4
Power Clean 85KG 1X3
שיפרתי את הטכניקה פלאות, עליתי בצורה מושלמת, הקפצתי אותו הכי גבוה שלי ונכנסתי מתחת וזה הרגיש לי כאילו יכלתי גם לתת 90.. היה כל כך קל.
הרחקות לצדדים 12.5KG 8-10-10
קצת באסה על הבנץ' אבל לא נורא..
אני חייב להודות שבלי הג'אק אני לא הייתי מתחיל שוב להתקדם, זה מרגיש לי כאילו הג'אק זה איזה נפט והמוזיקה מציתה אותו ואני כולי בוער מבפנים.. הופך כל אימון לאימון לאימון מוצלח! ממליץ בחום רב למי שלא ניסה

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית