הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הלוג של פומפה השמן - החזרה מהצללים

פומפה י'שמן, התחלת לחטב לקיץ?
שומן רווי 😆

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחי, הלוואי שהייתי מחטב מתוך רצון לחטב.. זה מתור חוסר ברירה, אין לי מה להמשיך לאכול הרבה רק עם הבנץ' פרס.. אז אמרתי לפחות עד שנחלים נרד במשקל שיהיה מה לעלות פעם הבאה חח

אימון A
משקל גוף 79.5
אכלתי בורקסים לפי האימון, הפחמימה עשתה את שלה (ועדיין במאזן שלילי) 👑
Bench press 85K 5X3
די קל
Press 55K 5-4, 50K 5X1
מה שאני הכי שונא בירידה במשקל זה שהתרגיל הזה יורד דרסטית והוא גם זה שהכי קשה לעלות אותו
Power Clean 75K 3X1
קל מאוד

לפני האימון היה לי משחק אז יצא שרצתי..

היה לך גם Revange סקוואט, אבל הוא היה גבוה, אז מוטב לא לציין אותו 🙄

פומפה אל תשכח שההרמה שהכי רגישה לטכניקה אולי זה הפרס, אני מוכן להתערב שהמוט לא עולה מספיק קרוב לפנים שלך או שיש בעיית טכניקה אחרת(רוחב אחיזה, מיקום מרפקים, מיקום מוט, אחיזה רפויה או מה שלא יהיה) אם אתה לוחץ 85 בבנץ' ומתקשה עם 55 בפרס

אני לדוג' הייתי עושה 75 לנפח וב77.5 סגרתי 4-3-3-3, בעיקר בגלל הטכניקה שהלכה לי בגלל ה2 קילו שהתווספו, כהשתחלתי ליישם ולצלם את עצמי ה77 עלו גם, אמנם לא ל5X5 אבל ל3X5 כן

תעבוד בחימום כל פעם טוב טוב על הטכניקה כדי שבסטים הכבדים לא יהיו הרבה בעיות

פומפה אל תשכח שההרמה שהכי רגישה לטכניקה זה הפרס, אני מוכן להתערב שהמוט לא עולה מספיק קרוב לפנים שלך או שיש בעיית טכניקה אחרת(רוחב אחיזה, מיקום מרפקים, מיקום מוט, אחיזה רפויה או מה שלא יהיה) אם אתה לוחץ 85 בבנץ' ומתקשה עם 55 בפרס

תעבוד בחימום כל פעם טוב טוב על הטכניקה כדי שבסטים הכבדים לא יהיו הרבה בעיות
יש סיכוי טוב מאוד שאתה צודק, לפעמים זה בא אצלי בתקופות.. אבל מה שכן, המוט הכי קרוב שאפשר לפנים, האחיזה טיפה רחבה יותר מרוחב הכתפיים, המרפקים נכנסים פנימה בכל לחיצה, המוט ממוקם על החזה העליון ואין לי עוד קריטריונים שאני יכול לתאר לך..
נ.ב הREVENGE

579184_10200944391231199_2001925846_n.jpg

תצלם את הפרס, כנראה אתה לא נשען מספיק אחורה/לא משתמש באגן מספיק

אימון B
אימון בלי אנרגיות..
Bench press 85K 5X2, 3X1
היו לי כאבים בחזה ולא רציתי להחמיר לפציעה
Pullups 12.5K 5X3
Power clean 60K 3X1
לא היו שום אנרגיות..

אימון c
פאוורקלין 80 קילו 3x1
בנץ פרס 90 4x1
פרס 55 קילו 5x1
האימן בזמן התחרות חח לא הכי נוח

ואם אפשר גם לציין בשם את העובדה שהוא עשה אימון אירובי בדרך אך לא סיים את השייק חלבון אחר כך.

תודה סמל די1קס.
ואני לא פתית. הראתי לך את כרס הכבוד וזה מה שחשוב. ודפקתי כמה חבלוני 2 גו רק בשביל להשלים פערים, מה נראה לך?

תודה סמל די1קס.
ואני לא פתית. הראתי לך את כרס הכבוד וזה מה שחשוב. ודפקתי כמה חבלוני 2 גו רק בשביל להשלים פערים, מה נראה לך?

אין לך כרס והפסדת לאנורקס בתחרות שתיית שייק חלבון 😛
בכל מקרה, קבל מוניטין על האיחור האופנתי.

קבצים מצורפים

• 577184_3868866799333_1880754901_n.jpg
    577184_3868866799333_1880754901_n.jpg
    KB 9.2 · צפיות: 130
גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית