הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הלוג של פומפה השמן - החזרה מהצללים

אימון עזר
Squat walkout 140KG 30SecX3 - הכוונה להשים את המשקל על הגב ולעמוד איתו, לחיזוק המערכת העיצבית.
Deadlift lockouts 132.5KG 3x5 - שמתי את המוט על המוטות של הכלוב ובצעתי רק את החלק של הנעילה.
תדווח אם זה יעזור לך במשהו.

תדווח אם זה יעזור לך במשהו.
יהיה קשה לי להגיד לך כי האימון הבא יהיה רק בחמישי שבוע הבא (בתיקווה שאני טועה)
לגבי הסקוואט אני לא בטוח, אבל הdeadlift lockouts זאת שיטה מוכרת, והיא מעולה למי שהחלק החלש שלו בדדליפט הוא מין הסתם, הנעילה.

האימון הזה מקרי, יש סיכוי שאני עושה יומיות למשך כמה ימים = ממשיך להתאמן
אימון A
Squat 115KG 1x3
הפאקינג פציעה הזאת לא עוזבת אותי! דווקא הפיריפורמיס לא הורגש, אלא החלק הכי עליון בהיפ, בדיוק החלק שאחראי על ההיפ דרייב בסקוואט. יש צורך להמשיך בדיקור. לגבי איך הלך הסט.. האמת שלא הרגיש לי כבד על הגב בכלל, וגם היה יחסית קל אבל כמו תמיד מה שמעסיק אותי זה הכאב של הפציעה.

Bench press with stop 75KG 3x5
התרגיל היחיד שאני נהנה ממנו כרגע, מרגיש התקדמות.

Deadlift 80KG 1x5
גם כאן כואב.. מה הטעם.

אימון A
Squat 83.5KG 5X5
אני לא יכול לוותר על הסקוואט, כולם יכולים להבין אותי. אמרתי לעצמי שאולי עדיף להוריד מהעצימות ולהוסיף נפח, פחות גירוי לדלקת. תחילת החימום הרגשתי את המקום ממש טיפה, סט ראשון במשקל עבודה גם כן הרגשתי אותו ופתאום אני יורד לסט השני וכמו קסם אין כלום, ממש כאילו אין לי בכלל פציעה, וככה זה חזר בשלושת הסטים האחרים. מבחינת היכולת המשקל דגדג אותי, נחתי אולי דקה~דקה וחצי בין סט לסט וגם אחרי החמישי לא הייתי בכלל עייף. אחלה סקוואט

Bench press with stop 77KG 3x5
כעקרון חזרה אחרונה בסט האחרון הייתה בלי עצירה כי המוט כבר החליק לי והאחיזה שלי התרחבה ממש. מתחיל להיות טיפה קשה אבל כיף מאוד.

weighted pullups 12.5KG 3x5

Power clean & Jerk 70KG 1x3
רק תראו כמה נהנתי :D

אימון B
איזה אימון כיף!
Squat 90KG 5x5
היה קל כל כך הרגיש לי כמו חימום, מנוחה בין סט לסט איזה 30 שניות

Press 54KG 5,5,4
סט אחרון חזרה אחרונה פשוט הפסקתי בגלל חוסר ריכוז, חבל

Deadlift 132KG 2x5
סתם עשיתי עוד סט כי היה קל

כנראה שעל כל החרא שאכלתי מהפציעה סוף סוף אני מקבל פיצוי.
אימון a
Squat 100kg 3x5
Bench press 75kg 3x5
Pullup 10kg 1x4
אז ככה, התמזל מזלי וזכיתי לחדר כושר שיש בו ראק ומשהו כמו 150 קילו+- שזה מטורף לחדר כושר צבאי. הבנץ קצת חרא כי הוא חלק מהראק עצמו (אני אעלה תמונה כשאגיע הביתה), המתח פה מעפן כזה בצורה שאי אפשר לעשות עם משקל.. אז בואו נגיד שאת שתי התרגילים האלה אעדיף לעשות בבית. אפשר להשים מוזיקה מהרמקולים וכמובן ששמתי דה פרייד. הייתי חייב לעוף כי באתי מאוחר והמפעיל סגר, אבל סהכ חדר כושר צבאי קטלני ביותר!!

אימון B אימון light weigth למדי
Squat 105kg 3x5
Press 52.5kg 3x5
Deadlift 135kg 1x5
Biceps crules 15kg 3x8

אימון A
Squat 111KG 3x5
אחרי המון זמן שלא ממש הסתכלתי על איך הסקוואט שלי נראה, צלמתי את הסט הראשון ויש קצת מה לשפר.. שמתי לב בעיקר לברכיים שגולשות ותקנתי בהמשך

Bench press /w stop 80KG 3x5
ב2 הסטים הראשונים עשיתי רק 2-3 חזרות עם עצירה, השאר בלי, מהסיבה שהמוט החליק לי. בסט האחרון כבר שמתי מגנזיום ועשיתי חמישייה שכולה עם עצירות.
Pullups 15KG 3x5

אימון A
Squat 115kg 3x5
Bench press 80kg 3x5
סט ראשון הכל עם עצירה, שני 3 חזרות והשאר בלי
Powerclean and jerk 75kg 1x2xF
חזרה שלישית היה פאוורקלין בלי ג׳רק

האימון הזה היה קצת בעייתי מבחינת זמנים, יום רביעי היה לי 25 דקות להתאמן בחדר כושר בבסיס אז עשיתי רק סקוואט והשלמתי את השאר היום.

אימון B חלק 1 (יום רביעי)
Squat 120KG 3X5
עשיתי את זה מאוד מהר והיה לי די כבד במיוחד הסט הראשון.

אימון B חלק 2 (יום חמישי)
Press 54KG 3x5
Deadlift 140KG 1x5
מאוד קל

מחר סקוואט 125.... 😃

אימון A
Squat 125KG 2x5
Bench press w/ Stop 83KG 5,4

סקוואט מבחינת קושי היה סביר, אבל הרגשתי את מיקום הפציעה ובגלל שכל האימונים צפופים ההתאוששות לא טובה והסתפקתי ב2 סטים.
בנץ' פרס התחלתי עם החגורה אחרי חודשים שלא נגעתי בה, היא לחצה לי על הצדדים ברמה שבכלל לא הרגשתי אותה עושה את העבודה אלא סתם מפריעה לי :( אבל בכללי סגרתי סט ראשון בצורה טובה וסט שני חזרה חמישית הגעתי לכשל. חוץ מזה לא היה זמן לסיים את האימון

אימון a
Squat 130kg 3x5​
הייתי אצל הפיזיוטרפיסט היום והוא דקר אותי שוב במקום הכואב.. עד עכשיו אני מרגיש את האיזור בצורה מוזרה. בכל מקרה לא נתתי לזה להפריע והסקבטתי, בפעם הראשונה שהשתמשתי במלכה החגורה (זהו שמה הרשמי)
Bench press w/o stop 85kg 5-3-5
סץם לא נכנסתי מספיק מכווצץ בשני ושלמתי בסט גרוע

Powerclean and push press 70kg 1x3
לצערי שברתי את הפלטה של ה20 וזהו נכס יקר במקום הזה :(

אימון B אימון חרא ברמות!! לאימונים כאלה חובה פרי ווארקהאוט

האוזניות נקרעו לי בגלל החגורה הלך האימון..

Squat. 135kg 1x1
לא היה יותר מדי קשה אבל הרגשתי שאין לי בכלל אנרגיות בלאט

Press 52.5kg 3x5
לא העלתי משקל בגלל העייפות

Deadlift 60kg 1x5 כאב בפציעה -_-

סוגר שבת אז מנוחה ארוכה עד ראשון הבא אולי זה מה שיעזור.

אימון A

Squat 120kg 3x5
אני לא מרגיש שזה הכוח האמיתי שלי, עדיין כואב לי בפציעה רק שעכשיו המקום לא ממוקד אלא כללי, בתוך הטוסיק.. עכשיו אני מרגיש שההיפס לא דוחפות כי הגוף נרתע מהכאב.

Bench press w/o stop 80kg 1x4
w/ stop 72.5kg 1x5

הלך חרא לא היה לי כוח לתרגיל המסריח הזה

Deadlift 140kg 1x5, 160kg 1x1, 180kg 1x1, 200kg 1xf
אני בעצמי עדיין מופתע, בשיא החולשה שלי בלי שום פרי ווארקהאוט, הצלחתי לשחזר תשיא שלי ואפילו ניסיתי לעשות 200 ולצלם אבל ה180 בקושי נמשך אז ה200 היה סתם ניסיון חסר סיכוי.. אולי פעם הבאה

אימון A

Squat 120kg 3x5
אני לא מרגיש שזה הכוח האמיתי שלי, עדיין כואב לי בפציעה רק שעכשיו המקום לא ממוקד אלא כללי, בתוך הטוסיק.. עכשיו אני מרגיש שההיפס לא דוחפות כי הגוף נרתע מהכאב.

Bench press w/o stop 80kg 1x4
w/ stop 72.5kg 1x5

הלך חרא לא היה לי כוח לתרגיל המסריח הזה

Deadlift 140kg 1x5, 160kg 1x1, 180kg 1x1, 200kg 1xf
אני בעצמי עדיין מופתע, בשיא החולשה שלי בלי שום פרי ווארקהאוט, הצלחתי לשחזר תשיא שלי ואפילו ניסיתי לעשות 200 ולצלם אבל ה180 בקושי נמשך אז ה200 היה סתם ניסיון חסר סיכוי.. אולי פעם הבאה
איזו פציעה יש לך?

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית