הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הלוג של פומפה השמן - החזרה מהצללים

PomFect עדכן/ה את הלוג ״הלוג של פומפה השמן״:

עדכון לוג: 07/03/15

אימון דדליפט ובנץ כבדים אחרונים לפני התחרות
Bench press with pause 97.5kg 3x2, 100 1x1
הלכתי על דאבלים של 97 ועלה קל!! ניסיתי דאבל מאה והשני עלה עקום קצת אז לא מחשיב אותו
Sumo deadlift 180kg xFail, 170kg 3x3
180 התנתק ממש ממש בקטנה ופשוט לא רציתי מספיק (לא היה מספיק ראבק) אז הלכתי על 170 לשלשות היה סבבה

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 19/03/15

הייתה אחלה של תחרות, במיוחד לפעם הראשונה ובתנאים שאני נמצא בהם. קבלתי קצת רקע, אני לגמרי מתכוון להתחרות שוב ולקפוץ קצת במשקלי עבודה.
סיכום קצר של התחרות:
Squat
160kg - V
167.5kg - V
175kg - X
הכל היה ממש קל, גם ה175, הבעיה שלא ירדתי מספיק ולא רציתי לקחת סיכון שהפציעה תפריע.. אבל עקרונית היה לי את זה במאה אחוז.. אני מתכוון להתקדם המון מהמשקל הזה עד התחרות הבאה.
Bench press
95kg - X
97.5kg - V
100kg - V
נפסלתי בכניסה הראשונה כי לא הייתי מספיק מרוכז.. הרמתי טוסיק והחזרתי את המוט לפני הפקודת...

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 09/04/15

אימון סקוואט (3+)

LB Squat 157.5KG 1x4xf

ממש נדפקתי מה שנקרא. הפציעה חזרה לרמה של פעם, ככל שירדתי יותר ככה כאב לי יותר. הגעתי רק למקביל ואפילו זה היה "עמוק" מבחינת הפציעה, וכל זה אחרי ש8-10 חודשים שלא הרגשתי אותה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 11/04/15

אימון בנץ' פרס ודדליפט +3
Bench press 90KG 1x7
Sumo deadlift 167.5KG 1x5
התעסקי בימים האחרונים בהרבה קרח וכדור טניס בפיריפורמיס ונכון לשלב זה לא הפריע לי כלל הפציעה בדדליפט, נקווה שגם ילך טוב בסקוואט
לא היה לי זמן לתרגילי עזר, נוסיף נפח באמצע שבוע הבא.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 16/04/15

אימון בנץ' ודדליפט +1
Bench press 95KG 1x7
משקלים ממש קלים לבנץ' בלי עצירה, מעניין כמה RM1
Sumo deadlift 175KG 1x3
הרגיש כמו RM3

וחדשות קצת פחות טובות.. התחיל לי פיריפורמיס סינדרום (אני חושב) גם בצד ימין, יכול להיות שאולי עיסיתי את צד ימין בצורה לא טובה וגרמתי לנזק, בכל מקרה זה די שונה ממה שיש בצד שמאל, זה מציק לי כל רגע שאני יושב, כשאני עומד זה נעלם, זה לא מציק לי בסקוואט ובדדליפט, מין תחושה של שריר מתוח כזה באיזור הטוסיק והגב תחתון...

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 19/04/15

שבוע דילואד
אימון סקוואט 5+
Lb squat /w bands 105KG 1x10
לא רצועות תחרותיות, רצועות גומי שמוסיפות התנגדות להוצאת הברכיים החוצה, במטרה לנסות להעלים את הפציעה
Weighted pullups 20KG 3x5
בגדול כל הסופש השקעתי במתיחות ועיסויים, עשיתי הכל נכון ומה שצץ לי בצד ימין ככל הנראה הולך ונעלם (לדעתי זה פיריפורמיס סינדרום על אמת) ומה שיש לי בצד שמאל.. אני כבר לא חושב שזה פיריפורמיס סינדרום אלא משהו עקשן הרבה יותר, שמופיע דווקא כשאני מכווץ את התחת ומשתמש בהיפ דרייב.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 29/04/15

אימון סקוואט בבסיס (שבוע התאוששות - לא דילואד כחלק מהתוכנית)
Lb squat 105kg 2x5
אז ככה, אולי ואמן ועליתי על משהו, רק יכול להיות שלא הייתי דוחף את הברכיים בזמן העלייה החוצה מספיק חזק, הפעם לא נתתי דגש רק על הירידה.. הרגיש לי טוב וללא כאב, הלוואי וזה זה

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 04/05/15

אימון סקוואט +5
LB Squat 153.25KG 1x5
Box Squat 70KG 2x5
אחרי 3 שבועות שלא עשיתי סקוואט מעל 105 קילו, היום המשכתי עם התוכנית אבל לא יכלתי לעבור את ה5 חזרות כי בכל זאת היה לי קשה בלי סקוואט כבד הרבה זמן.. שמתי דגש נטו על הוצאת הברכיים החוצה בזמן העלייה גם בסקוואט וגם בבוקס, ואני אומר בוודאות - זה קשור למה שיש לי שם.. כשהוצאתי לגמרי את הברכיים לא הרגשתי כלום, כשקצת פישלתי הייתי יכול להרגיש את זה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 05/05/15

אימון בנץ' פרס +5
Bench press 87.5KG 1x8
70KG 5x10

שבוע שעבר עשיתי בנץ' בבסיס בלי שאף אחד ישמור והגעתי לכשל.. העפתי תמוט לצד ומאז יש לי כאבים מטורפים בכתף וטרייספס בצד ימין, אבל התעלמתי מזה היום.. מקווה שזה יעבור מאצלו 🙁

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית