הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

הלוג של פומפה השמן - החזרה מהצללים

PomFect עדכן/ה את הלוג ״הלוג של פומפה השמן - החל עידן הסמולוב!״:

עדכון לוג: 31/08/16

שבוע בסיס 2 אימון מספר 4
LB Squat 155KG 10x3 עם חגורה
האימון שללא ספק הכי פחדתי ממנו עד כה מסתכם כהאימון הכי קל שהיה לי בכל התוכנית.
5.5/10
פשוט כל סט שנכנסתי היה קל ברמה שבכלל לא התעייפתי. סיימתי סט, נחתי דקה על השעון (עד הסט ה7 בערך) שמתי שוב חגורה ונתתי בראש.

ביום כזה אני אומר שיש לי 180 קל, אם לא 190.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 02/09/16

שבוע בסיס 3 אימון 1
Lb squat 132.5kg 4x9 שתיים בלי חגורה שתיים עם
רמת סבל 7.5/10
ולא כי היה קשה. הגב שלי הופך את בסיפור להרבה יותר קשה בגלל שהוא חלש. נמתחה לי גם המפשעה בצד שמאל..

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 04/09/16

שבוע בסיס 3 אימון מספר 2
LB Squat 120KG 1x3

מסתבר שהמעטתי בערך המתיחה במפשעה. מתיחה באמת נוראית שהרגשתי אותה בכל תנועה שאני עושה עם הרגל.. ניסיתי לרפא את המקום במשך היומיים האחרונים אבל זה לא עזר, הגעתי היום למכון עם הכאבים וב120 לשלשה נגמר האימון.. הרעיון בסמולוב להתאמן כשהטכניקה שלך 100% טובה וכשאתה פצוע אז היא כנראה לא תיהיה. אגב, מעולם לא נפצעתי כל כך הרבה בעברי כמו שנפצעתי בשבועיים האחרונים חח, כנראה שצריך להיות על סייקל או סלבי בשביל לשרוד את התוכנית הזו מבלי להפצע. בכל מקרה חוץ ממשקלי עבודה למדתי המון על הגוף שלי ועל דברים מסביב, מי שרוצה יכול להעזר בטיפים הללו:

1. האמת המרה היא - שכורכומין/אומגה 3/מגנזיום וכל שאר משפחת "המונעי פציעות" לא באמת מונעים פציעות. לקחתי גם מינון די סביר אז זה לא זה. מגנזיום כן עוזר לי עם מערכת העיכול, אומגה 3 אני נוטה להאמין שעושה עבודה שוטפת על הגוף שלא קשורה לאימונים דווקא.

2. מתי חוגרים בסקוואט? לפחות המצב אצלי היה כזה - הצלחתי להתקדם יופי בלי חגורה, עד השלב שבו נפצעתי בגב התחתון, משמע הגב התחתון לא מספיק חזק בשלב מסוים ויש לחזק אותו או לחגור. במקרה של תוכנית מהסוג הזה - הזמן לחגור כשמרגישים שהגב רפוי ולא עומד בעומס.

3.לגבי התוכנית, אמליץ רק למי שיש התאוששות לא שגרתית , או מי שיספק לעצמו יותר זמני מנוחה ממה שהתוכנית מקציבה. ההתקדמות תיהיה איטית יותר אבל חווית הפציעות תיהיה קצרה יותר.

לגבי המשך התוכנית - אני אלך עם טיפ 3. בגלל שזה שבוע אחרון בשבוע בסיס - אם בשלישי אני אחלים לגמרי אני ממשיך בתוכנית, ואם לא אני מעביר את המשך התוכנית לשבוע הבא.

קרא את שאר עדכון הלוג...

סעמק, לא עוברת הפציעה.
אחי אתה חייב להפסיק עם הסמולוב גיהנום הזה!

סעמק, לא עוברת הפציעה.
אחי אתה חייב להפסיק עם הסמולוב גיהנום הזה!
חח שמע... קודם זאת לא אותה הפציעה ולא אותו המקום.. זה יכול לקרות תמיד כשיש עומס גדול מאוד על כל השרירים ולא כולם מספיקים להתאושש.. הפציעות מאוד מינוריות, כמה זמן אני פצוע.. מיום שישי עד שלישי.. כבר הפציעה כמעט ועברה לגמרי.. מה שכן, הגעתי עד השלב הזה ואין שום סיכוי שאני מפסיק את התוכנית! שבוע אחרון ויאללה אר אמ 1. ובהמשך התוכנית אשנה קצת את הימים בשביל להתאושש טוב יותר.

עדכון לוג: 07/09/16

שבוע בסיס 3 אימון 1
אז חזרתי על אימון אחד כי הוא הכי פחות אינטנסיבי, וגם הכי קצר וזה התאים לי להיום.

Lb Squat 132.5kg 4x9
פציעה לא הייתה, סתם הרגיש לי שהסקוואט לא נוח וגם החזקתי שלשלת מהקפאין... הדבר הזה מסוכן
7.5/10

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 09/09/16

שבוע בסיס 3 אימון 2
LB Squat 142.5KG 5x7
האמת שהיה ממש סבבה. חזרה אחרונה בסט ה6 הגעתי לתחתית לא יציב והעפתי את המשקל אחורה (מרוב שמנסים לעשות מהר זה קורה)
רמת סבל 7/10

עכשיו יומיים מנוחה, יום ראשון אעשה את האימון האחרון לשבוע הבסיס (מוותר על 10 סטים * 3 חזרות עם 160 קילו, לא חושב שזה מחזק אותי כ"כ) ואז בודקים סוף סוף RM1

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 11/09/16

שבוע בסיס 3 אימון מספר 3!
זה היה האימון האחרון לבסיס (אחרי שחתכתי את אימון 4 שנפסל על חוסר יעילות חח
LB Squat 150KG 7x5
האימון הכיף ביותר שהיה לי הוא ללא ספק 7 חמישיות, כי מעל 5 חזרות זה כבר אירובי.
רמת סבל - 7/10

ברמת העקרון בשלב הזה אני אמור לנוח בול שבוע ולתת RM1. לא מרגיש צורך לעשות את זה בגלל שנחתי יומיים לפני האימון היום. אני אנוח עד רביעי ואם הכל יהיה בסדר ניתן RM1, אם לא אז אנוח באמת עד ראשון.
התכנון הוא לתת 170 לסינגל, 180, 190 וממש בחלומות שלי 200. אבל אין סיכוי שאני לא נותן כאן את ה180 לפחות.

קרא את שאר עדכון הלוג...

חכה עד ראשון, לתת סינגל ברביעי יאכזב אותך כי אתה מותש מהנפח..

חכה עד ראשון, לתת סינגל ברביעי יאכזב אותך כי אתה מותש מהנפח..
זהו שאני לא ככ מותש ומת להתאמן חח, נבדוק אם היום זה היום ואם לא אז בראשון אנסה שוב.
מה התכנון לאחרי הסמולוב?
עוד אחד? 😁
חחח גם אחרי שאני בודק אר אמ 1 אני רק באמצע התוכנית.. יש לי עוד שבועיים "החלפה" ואז 3 שבועות "אינטנסיבים"

אתה אולי חושב שאתה מוכן, אבל אחרי כזה נפח המערכת העצבית שלך צריכה לפחות שבוע לנוח לפי דעתי

אתה אולי חושב שאתה מוכן, אבל אחרי כזה נפח המערכת העצבית שלך צריכה לפחות שבוע לנוח לפי דעתי
אני מכיר את הגוף שלי די טוב, אז אני יודע לקבוע עובדה ולעמוד בה כשאני מרגיש טוב. גם אל תשכח שנחתי יומיים לפני האימון הקודם, ואז נחתי עוד יומיים אז זה די הרבה מנוחה.

אימון בדיקת RM1 "מבחן מחצית" 😆
LB Squat 190KG 1x1 PR, 200KG X FAIL
טוב אז היה לי יום נחמד סה"כ, לא הרגשתי חוסר נוחות כלשהו בגוף (בעיקר בבטן זה קריטי) והצלחתי לתת שיפור של 20 ק"ג בסיגנל, עלה לא רע בכלל, עם זאת לא הרגשתי שזה עלה בגריינד משמע היה לי עוד הרבה מה לתת. אבל.. אני צריך לעבוד שוב על הקטע של המערכת העצבית, ה200 קילו הרגיש לי כבד כבר על הגב, אבל כשהייתי בתחתית אפילו לא הרגשתי שיש לי מאיפה לגייס כוח להלחם בכובד שכזה. עכשיו ממשיכים את התוכנית, אני מתכוון להשים 220 על הגב ל10 שניות כדי שיהיה לי לפחות 200 לסינגל,
לינק לסרטון:

נערך לאחרונה:
לא זמין, יפה מאוד
יכול להיות שהיה סיכוי ל200 ביום ראשון 😉
האממ לא נראה לי חח. לא אמורים להשתפר ב30 קילו ועוד באמצע התוכנית. אבל אין סיבה שזה לא יעלה בסוף התוכנית. 😃

עדכון לוג: 18/09/16

שבוע עזר אימון 1
Rack Squat 100KG 3x3 (התחלה מהתחתית)
Static Squat 220KG x 20sec, 250KG x 15 sec X 2
עמדתי עם 250 קילו מעליי, ולא היה כזה כבד כמו שחשבתי שיהיה 🤤 לא שהייתי מסוגל לרדת עם זה אבל עדיין נחמד לדעת שאני מסוגל

Press 50KG 3x5
Dumbbell bench press 50KG 3x12

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית