וזה אומר שאתה מתפתח ל5 פלטות דדליפט לחזרות בלי להשתמש באבן ברקהנוסחא אומרת, שאם תשמע שירים של נינטנדו תקבל בוסט של 10%, אבל אם תפריז ותשמע את המנגינה מפוקימון בגיימבוי אדבנס, תוכל לקבל בוסט של אפילו 23%
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
וזה אומר שאתה מתפתח ל5 פלטות דדליפט לחזרות בלי להשתמש באבן ברקהנוסחא אומרת, שאם תשמע שירים של נינטנדו תקבל בוסט של 10%, אבל אם תפריז ותשמע את המנגינה מפוקימון בגיימבוי אדבנס, תוכל לקבל בוסט של אפילו 23%
531 סייקל שלישי/ שבוע ראשון (נפח)- אימון בנץ' פרס
צפה בקובץ המצורף 37742
הייתי אמור לעשות 3X3 אבל זה פשוט לא הרגיש לי נוח, המוט פשוט לא ישב לי טוב בתוך היד
בכל מקרה מתכנן להכניס גם את הבנץ' ל5-3-1 בנוסף, החל משבוע הבא
הלכתי לבוקס של רשף.. עדיף מכלוםבאמת הלכת לפאוור בבוקר? או שבאת למכון של הקאנטרי יותר מאוחר?
230 לחודש עם התשלום של הOpen Gym שהמכון יותר סגור מאשר פתוחעשית מנוי אצל דודי? כמה עולה שם?
מוותר..230 לחודש עם התשלום של הOpen Gym שהמכון יותר סגור מאשר פתוח
תוותר, אם הייתי יודע שזה יהיה המצב לא הייתי עושה מנוי אבל אני כבר כאןמוותר..
מה נסגר איתו?תוותר, אם הייתי יודע שזה יהיה המצב לא הייתי עושה מנוי אבל אני כבר כאן
הכמות שעות שהמכון יעבוד תלויה בכמות האנשים שיהיו לו, יש אימוני קבוצות של בנות שעושות TRX וכל מיני שטויות או קבוצות מעורבות שהוא מלמד אותם תרגילי בסיס ועושה להם מטקונים עם אותו עקרון כמו הקבוצה שהייתה בפאוור הישן רק שהם לא ממש מתקדמים וכבר חודש אני רואה אותם ב30 קיל וסקוואט ולרוב הם באים בקבוצות של 2-3.מה נסגר איתו?
531 סייקל שלישי/ שבוע שני (3+)- אימון דדליפט *(והשלמת פרס משבוע שעבר 5+
צפה בקובץ המצורף 37768
מרוצה מהדדליפט ממש, 180 ל6 חזרות זה לא רע בכלל.
הייתי עסוק בזמן האחרון אז לא יצא לי לעדכן השבוע את הלוג, אעשה עדכון כללי:
531 סייקל שלישי/ שבוע שלישי (1+)
יום ראשון - Deadlift 190KG 1x3
יום שלישי - Press 67.5KG 1x3, 75KG 1x1 (JOKER SET) PR
*הפרס הכי גריינד שעלה בכל ימי כמתאמן, נלחמתי איזה 40 שניות עם המוט למעלה ובסוף ננעל. וכמובן שזה היה סתם ולא כחלק מהתוכנית.
יום רביעי - LB Squat 170KG 1x3
כמובן שהיו תרגילי עזר אבל לא קריטי לעדכן.
יום של TRX שמח לכולםהיה trx?
531 סייקל שלישי/ שבוע שלישי (1+) בנץ' פרס
Bench press 105KG 1x4
No leg drive Bench press 70KG 3x10
Barbell raws 67.5KG 3x8