הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

הלוג של פומפה השמן - החזרה מהצללים

PomFect עדכן/ה את הלוג ״הלוג של פומפה השמן - תם לו עידן הסמולוב״:

עדכון לוג: 29/11/16

531 סייקל ראשון / שבוע שלישי - אימון פרס

צפה בקובץ המצורף 37255

סוף סוף אפשר באמת להגיד שהתחזקתי בפרס. משקל שהיה לי לסינגל/דאבל הפך להיות RM6 שלי.
לגבי בנץ' עם דמבלים - לא היה לי זמן לעשות עוד 2 סטים, הרבצתי 12 חזרות ועפתי מהמכון.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 30/11/16

531 סייקל ראשון / שבוע שלישי - אימון סקוואט

צפה בקובץ המצורף 37297

קצת לגוון , עשיתי HB בתור עזר.
לא כל כך מרוצה מהדאבל בלאו בר, שלישית הייתה כשל, אבל אני אמור להיות מסוגל ליותר מזה. זה מה שקורה שמפסיקים עם נפח בסקוואט.. צריך למצוא למצב הזה פתרון, שוקל להוסיף ביום דדליפט 5X5 בסקוואט עם משקל די קבוע - נניח 140, ולהשאיר את זה ככה. נראה אחרי השבוע דילואד

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 01/12/16

531 סייקל ראשון / שבוע שלישי - אימון בנץ' פרס (נפח)
- לא היה מספיק זמן לעשות את האימון כמו שצריך, נפח בבנץ' היה. חתירה הייתי צריך משקל קל בשביל לסיים מהר.

צפה בקובץ המצורף 37307

לכבוד ה100 קילו ל5X5 בבנץ' פרס שעלה קל מאוד, סרטון נוסטלגי (לפי 3 וחצי שנים) בו יש לי 100 קילו לסינגל.

מתוך ה3 וחצי שנים שעברתי, 3 שנים צבא אז להסתכל על זה בפרופורציה 🙄

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 05/12/16

531 סייקל ראשון / שבוע רביעי (דילואד)- אימון דדליפט

צפה בקובץ המצורף 37370

אימון דילואד ראשון במתכונת אחרת - במקום לעשות משקלים סופר נמוכים, החלטתי ללכת על הסט האחרון שאני מתחמם איתו לפני הסט עבודה. בנוסף תרגילי העזר יהיו כמה שיותר מלאי נפח. פחות עומס על המערכת העצבית ומצד שני הזרמה טובה של דם לשרירים.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 11/12/16

531 סייקל ראשון / שבוע רביעי (דילואד)- אימון סקוואט ונפח בנץ'
דחפתי 2 אימונים באחד ולא היה גם בשביל זה יותר מדי זמן. נפח מתחיל להיות קשה אבל הולך טוב
צפה בקובץ המצורף 37447

קרא את שאר עדכון הלוג...

מספר החזרות נשאר זהה אבל שעות הפתיחה סגירה של המכון נחתכו ב90% בתוספת אימוני קבוצה של בית גיל הזהב לגוף ולנפש

בטח היום אני אבוא לאימון התאוששות יהיה סגור למטה, איזה שחיף שעושה בייספס יתפוס את הכלוב למעלה והפאוור יפתח רק מ21:15 עד 21:32

בטח היום אני אבוא לאימון התאוששות יהיה סגור למטה, איזה שחיף שעושה בייספס יתפוס את הכלוב למעלה והפאוור יפתח רק מ21:15 עד 21:32
בדיוק היום פתוח מ18:00 עד 20:00 כאילו אני רשום לWOD

עדכון לוג: 14/12/16

531 סייקל שני/ שבוע ראשון (5+)- אימון סקוואט
צפה בקובץ המצורף 37468

טוב, בסקוואט די בטוח ש2 חזרות הגעתי למקביל. אין לי ספק שנחלשתי בסקוואט בשבועיים האחרונים, אבל האוכל הוא הגורם העיקרי כאן.
עשיתי ריסט קטן, שוקל להוסיף איזה 60 קילו ל5X10 ביום דדליפט בשביל הזרימת דם במקום הסטטיק סקוואט.
שבוע הבא ב3+ אנסה לעשות את אותו המשקל ליותר חזרות.

קרא את שאר עדכון הלוג...

לא נראה לך יותר הגיוני שאולי זה בגלל שמתאמנות איתנו זקנות בנות 50? איזה שאיפות יהיו לך במקום כזה?
גם זה כלול בזה, וזה שאתה משלם בכל חודש על כמות שעות שבמצטבר הן לא סוגרות אפילו את ה48 שעות שהמכון אשכרה פתוח, את זה שאנשים לומדים לעשות HB Squat בטענה שאנחנו ליפטרים לא רציניים שעושים LB ושזקנות בנות 50 עושות מטקונים של TRX עם אינפקטד מאשרום ברקע

גם זה כלול בזה, וזה שאתה משלם בכל חודש על כמות שעות שבמצטבר הן לא סוגרות אפילו את ה48 שעות שהמכון אשכרה פתוח, את זה שאנשים לומדים לעשות HB Squat בטענה שאנחנו ליפטרים לא רציניים שעושים LB ושזקנות בנות 50 עושות מטקונים של TRX עם אינפקטד מאשרום ברקע
המחאה התחילה ידידי

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית