הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הלוג של פומפה השמן - החזרה מהצללים

אז לא כל אחד חולה נפש כמוני שמתאמן אחרי משמרת בוקר (שבו אני קם ב03:40) 😴
מחכה לך בספייס.....דבר איתי מתי תירצה לבוא 🤩
אתה קם ב03:40?? אוי ואבוי. דרך אגב יכול להיות שאחרי כל כך הרבה שעות שהייתי ער דווקא יכול להיות שהיה הולך לי טוב.. ניסית פעם להרים כבד אחרי שעתיים שאתה ער?

אתה קם ב03:40?? אוי ואבוי. דרך אגב יכול להיות שאחרי כל כך הרבה שעות שהייתי ער דווקא יכול להיות שהיה הולך לי טוב.. ניסית פעם להרים כבד אחרי שעתיים שאתה ער?

זה עדיין לא חח אבל כל עוד אני רוצה משהו אני משיג אותו
ובד"כ יוצא לי לישון בלילה משהו כמו שעתיים שלוש רק

PomFect עדכן/ה את הלוג ״הלוג של פומפה השמן״:

עדכון לוג: 31/07/16

אימון בדיקת RM1!
LB Squat 140 X1 (no belt), 155 X1, 170 X1, 185KG 1XF
אז ככה. באתי במצב מצוין היום לאימון, זה בדיוק מסוג הימים שאתה יורד לסקוואט וזה מרגיש לך טוב ואתה חזק, ולא שהמפרקים שלך מתפרקים. הלכתי על 140 ללא חגורה, 155 עם חגורה, בגדר החימום. הצבתי לעצמי ש"כניסה שניה" שלי תיהיה 170 וזה עלה ובקלות. כל כך בקלות שאמרתי שחבל לבזבז כוח על איזה 175/177 שאפשר ישר לקפוץ ל185.. כמובן שעכשיו זה היה מעשה טפשי אבל לא נורא. להציב 185 בתור RM1 בסמולוב היה גומר לי מהר מאוד את התוכנית. אבל יש לי את ה180 לדעתי. וכל זה כשאני בשירותים עם בעיות בבטן.
Bench press 110KG 1x1
סתם לקטע בדקתי גם בזה RM1, היה קל
יאללה מנוחה ובשלישי מתחילים!!!!!!1

קרא את שאר עדכון הלוג...

PomFect עדכן/ה את הלוג ״הלוג של פומפה השמן - החל עידן הסמולוב!״:

עדכון לוג: 02/08/16

טוב אז היום הגדול הגיע, סוף סוף אפשר להתחיל להעמיס תוספים ומשקלים..
אז ככה, יש לי שאיפה אחת, והיא להגיע למועדון ה200 בסקוואט. אני מקווה שאצליח לעמוד במבחן עוד 13 שבועות.

שבוע ראשון (היכרות) - אימון ראשון:
נאלצתי להתאמן בבוקר, המשקלים עוד בסדר אז הצלחתי להתמודד.
LB squat 110kg 3x8
117.5kg 1x5
127.5kg 2x2
135kg 1x1
מחר בדיוק אותו האימון

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 03/08/16

היכרות - שבוע ראשון - יום שני
העתק הדבק של אתמול רק שהיה לי קל פי 100 בערך, אין ספק שגיינר וקריאטין עושים הבדל מטורף.. התאוששתי מכל סט באמת תוך שניה. ברמה שאם הייתי צריך 8 דקות בין סט לסט, כי היום 4 דק הספיקו.
LB squat 110kg 3x8
117.5kg 1x5
127.5kg 2x2
135kg 1x1

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 04/08/16

שבוע היכרות - שבוע ראשון - יום שלישי
אין. לי. שכמות. הרגליים שלי מתאוששות כמו לא יודע מה וכל אימון מרגיש לי קל. אבל העור שלי (בשכמות) לא מתאושש וזה בלתי נסבל להשים את המוט.. 😁 לפחות יש לי 3 ימים של לאנג'ים בשביל לתת למקום להחלים קצת 🤣

LB Squat 117.5KG 4x5
127.5KG 1x3
135KG 2x2
152.5KG 1x1

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 09/08/16

שבוע היכרות 2 אימון 2
שוב אימון בבוקר..
LB Squat 145KG 1x3
ניצלתי את האימון הקצר בשביל לפמפם קצת ידיים 😛
מה שכן, אני כרגע מסתדר עם אימונים כאלו קלים יחסית בבוקר. אבל 145 קילו לשלשה שאמור לעלות כמו מים מרגיש כבד. מה יהיה כשיהיה לי 130 ל8 סטים של 5 בבוקר?

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 14/08/16

שבוע בסיס ראשון, אימון ראשון
Lb squat 117.5kg 4x9
כל הסוף שבוע עצירות, חשד גדול שזה הגיינר.. הגעתי לאימון אחרי קפאין , התחלתי חימום ואז הכל יצא בשירותים בהתפרצות.. חזרתי חצי מת לאימון.. אבל לא הגעתי עד לכאן לחינם אז המשכתי בכל זאת.. אחרי הסט הרביעי התחיל לי כאב ראש לא שיגרתי, בחילה, עזבו שאני בכלל לא מצליח ללכת.. התחלתי ברגל שמאל את התוכנית.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 16/08/16

שבוע בסיס 1 אימון מספר 2
LB Squat 127.5KG 5x7
היה אימון קשה, אבל הגעתי מוכן יותר הפעם. יצא שאני יכול להתאמן היום מאוחר יותר מהרגיל, אז הלכתי להתאמן ב12. הגוף היה עירני יותר, היה לי זמן לספוג את הבטא אנלין והקריאטין ולא הכל בבום.

7.5/10 - קשה אבל סביל. ברמה שאם הייתי מחויב והיה לי מנוחה סבירה, הייתי עושה עוד סט.

קרא את שאר עדכון הלוג...

פומפה אתה הולך על הסמולוב המלא?
האם אתה הטבעי היחיד בהיסטוריה שעושה דבר שכזה? 😲😲

פומפה אתה הולך על הסמולוב המלא?
האם אתה הטבעי היחיד בהיסטוריה שעושה דבר שכזה? 😲😲
שלום חצ'פורי,
א. אם כבר סמולוב אז עד הסוף
ב.יצא לי לפגוש כמה טבעיים שעדיין בחיים אחרי סמולוב, השמועה מספרת שהם "רוחות".
ג. לצערי אני לא טבעי יותר ידידי, בטא אנלין, קריאטין ואפקת ניפוח.. זאת כבר לא חוכמה.
בברכה,

שלום חצ'פורי,
ג. לצערי אני לא טבעי יותר ידידי, בטא אנלין, קריאטין ואפקת ניפוח.. זאת כבר לא חוכמה.
בברכה,

🙌🙌🙌😲😲😲

שלום חצ'פורי,
שימי היה צריך את אמריקה להתנקות מכל העוגות והפיצות שהוא היה דופק במכון בזמן סמולוב

שמע פומפה יש מצב שכנעת אותי...בדיוק שסיימתי את הסייקל השני של סמולוב ג'וניור ודי הגעתי לשיא שלי באימון האחרון מה שגמר אותי לחלוטין,
אולי זה זמן טוב להתחיל את הסמולוב המלא 😵
הבעיה זה שהמון זמן לא עשיתי דדליפט...............

שמע פומפה יש מצב שכנעת אותי...בדיוק שסיימתי את הסייקל השני של סמולוב ג'וניור ודי הגעתי לשיא שלי באימון האחרון מה שגמר אותי לחלוטין,
אולי זה זמן טוב להתחיל את הסמולוב המלא 😵
הבעיה זה שהמון זמן לא עשיתי דדליפט...............

שמע למרות שדיברנו כבר.. סקוואט חזק זה דדליפט חזק, גם אם חצי שנה לא תעשה דדליפט אבל תעשה סקוואט ותתחזק, הדדליפט ישתדרג בהתאם.. אין לך מה לדאוג. רק תראה שבאמת תצליח להכניס את זה כמו שצריך ב3 אימונים
שימי היה צריך את אמריקה להתנקות מכל העוגות והפיצות שהוא היה דופק במכון בזמן סמולוב
חח כן למרות שהסמולוב בעצם מנקה בעצמה את כל העוגות והפיצות. המוט האבוד נמצא באורח חיים בינוני עם פציעות בצולבת התחתונה.

שמע למרות שדיברנו כבר.. סקוואט חזק זה דדליפט חזק, גם אם חצי שנה לא תעשה דדליפט אבל תעשה סקוואט ותתחזק, הדדליפט ישתדרג בהתאם.. אין לך מה לדאוג. רק תראה שבאמת תצליח להכניס את זה כמו שצריך ב3 אימונים
אתה יודע על מה אני חושב? אולי קצת לשים בצד את הסקוואט אחרי החיטוב ולשים דגש רק על דדליפט..
אולי אחרי כמה חודשים טובים נוספים אז כל הכאבים בברכיים יעברו לי.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית