הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הלוג של פומפה השמן - החזרה מהצללים

תגיד איפה אתה מתאמן עכשיו? אצל רשף?
לא. אני מתאמן בגלי גיל בחדר כושר למעלה.. יוצא לי להיות אצל רשף מדי פעם אבל זה סתם בשביל הכיף ולא כי אני חייב

איפה אתה מתאמן?
הבנתי שדי סבבה שם פרט לכמות גדולה של בני העדה המזרחית שהם גם תופסים את רוב המשקולות.. @Nemesis
מתאמן בקאנטרי בקרית אתא, כלוב אחד מסכן באמצע המכון שכולם עוברים דרכו.
אבל זהו הגיע הזמן לעוף מהחור הזה..

מתאמן בקאנטרי בקרית אתא, כלוב אחד מסכן באמצע המכון שכולם עוברים דרכו.
אבל זהו הגיע הזמן לעוף מהחור הזה..
חחח נשמע דומה לגלי גיל, רק שבגלי גיל אין לכלוב כל כך ביקוש אלא אם מישהו רוצה לעשות בייספס

איפה אתה מתאמן?
הבנתי שדי סבבה שם פרט לכמות גדולה של בני העדה המזרחית שהם גם תופסים את רוב המשקולות.. @Nemesis
אפשר לשרוד שם הדבר היחיד שהוא מכה זה בנץ' שלרוב יעשו 2-3 ביחד.
חוץ מבנץ' זה נדיר שאני מחכה לסקוואט לפרס או דדליפט וגם אם כן לרוב זה כמה דקות לא מעבר

אפשר לשרוד שם הדבר היחיד שהוא מכה זה בנץ' שלרוב יעשו 2-3 ביחד.
חוץ מבנץ' זה נדיר שאני מחכה לסקוואט לפרס או דדליפט וגם אם כן לרוב זה כמה דקות לא מעבר
דודי אמר לי שיש חדר נפרד לדדליפט וכאלה, אמיתי?

דודי אמר לי שיש חדר נפרד לדדליפט וכאלה, אמיתי?
אפשר לעשות דדליפט ב2 מקומות או באיזור משקולות שיש רצפה קצת יותר גבוהה ומקום למוט או באיזור "אימון פונקציונאלי" שיש בו ראק, פלטות באמפר וקטלבלס.
אני עושה דדליפט במקום השני בדרך כלל גם כי עם באמפר המוט פחות זז וגם כי שקט שם, המוט נסגר עם סוגרים עד 230 בערך עם הבאמפרים

כן יש שם 2 מוטות שלרוב פנויים ונדיר שמשתמשים בהם.
מעבר לזה מותר מגנזיום לא מעירים שטורקים בדדליפט ובסך הכול בסדר
סבבה, אז כנראה שנתראה שם. אני אתארגן על אימוני ניסיון

סבבה, אז כנראה שנתראה שם. אני אתארגן על אימוני ניסיון
דודי עובד שם בתור יועץ מכירות או משהו תדבר איתו שיארגן לך שבוע זה אמור להיות פשוט בשבילו, הוא כבר הביא לכמה פליטי פאוור האוס אימוני ניסיון בתקופה האחרונה

דודי עובד שם בתור יועץ מכירות או משהו תדבר איתו שיארגן לך שבוע זה אמור להיות פשוט בשבילו, הוא כבר הביא לכמה פליטי פאוור האוס אימוני ניסיון בתקופה האחרונה
כן אני יודע שהוא עובד שם, יצא לי כבר לדבר איתו.

יחסית ל7 סייקלים הרגשת התקדמות גדולה ממש? אחרי החיטוב אני צריך למצוא לי משהו חדש ואני דווקא די נמשך לכיוון ה531 יותר מאשר לשחוט את עצמי בעוד תקופה ארוכה עם נפח

יחסית ל7 סייקלים הרגשת התקדמות גדולה ממש? אחרי החיטוב אני צריך למצוא לי משהו חדש ואני דווקא די נמשך לכיוון ה531 יותר מאשר לשחוט את עצמי בעוד תקופה ארוכה עם נפח
התקדמתי במיוחד בבנץ' ובפרס, בדדליפט אני פחות או יותר אותו המשקל, בסקוואט אני קצת יותר חזק ממה שהייתי לפני הסמולוב, אבל לא חזק כמו שהייתי בסמולוב (מין הסתם אין את אותו הנפח)
בגדול זאת תוכנית עם התקדמות די איטית (פעם בחודש לעלות משקל) ומתאימה במיוחד למי שיש לו רצון גם לגדול קצת (תרגילי עזר), וזה למה התקדמתי בעיקר בלחיצות ופחות בסקוואט ובדדליפט.

התקדמתי במיוחד בבנץ' ובפרס, בדדליפט אני פחות או יותר אותו המשקל, בסקוואט אני קצת יותר חזק ממה שהייתי לפני הסמולוב, אבל לא חזק כמו שהייתי בסמולוב (מין הסתם אין את אותו הנפח)
בגדול זאת תוכנית עם התקדמות די איטית (פעם בחודש לעלות משקל) ומתאימה במיוחד למי שיש לו רצון גם לגדול קצת (תרגילי עזר), וזה למה התקדמתי בעיקר בלחיצות ופחות בסקוואט ובדדליפט.
אני די מתלבט בין תקופה להתמקד בעיקר בהתקדמות מאסיבית בבנץ' או סקוואט ובנץ' במקביל, דדליפט לא מעסיק אותי לזמן הקרוב ולהצליח לשמור על המשקל שלו זה מספיק מבחינתי

אני די מתלבט בין תקופה להתמקד בעיקר בהתקדמות מאסיבית בבנץ' או סקוואט ובנץ' במקביל, דדליפט לא מעסיק אותי לזמן הקרוב ולהצליח לשמור על המשקל שלו זה מספיק מבחינתי
אחרי תקופת נפח אין תוכנית טובה כמו 5X5 של ביל סטאר.
אתה מצד אחד עושה 5 סטים של 5 חזרות אבל מצד שני 4 סטים במשקל קל יותר מהסט עבודה.. גם יש נפח לא מוגזם וגם עצימות טובה, ואתה יכול לשלב גם בנץ' וגם סקוואט מין הסתם, הדדליפט משתלב באמצע.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית