הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הלוג של פומפה השמן - החזרה מהצללים

PomFect עדכן/ה את הלוג ״הלוג של פומפה השמן - החזרה מהצללים״:

עדכון לוג: 24/07/17

לפני שאעדכן את האימון, אעדכן קודם כל שהקקה קאנטרי שיש לי דפק לי את כל השבוע מבחינת אימונים. הודיעו בראשון ושני לא יהיה חדר כושר כי מחליפים רצפה. (אולי נמאס להם מהדדליפט). בכל מקרה אז ראשון פספסתי אימון.. היום יום שני - התקשרתי כי אמרתי לעצמי שאולי הם סיימו ויהיה אפשר להתאמן.. להפתעתי גיליתי שפתוח, עד שאמרו לי "כן.. היום פתוח.. אבל שלישי רביעי סגור". בקיצור דפקו לי את כל השבוע וכמעט גם את יום שני.. אני כמובן אדאג שהרצפה תיהיה חדשה כישנה ברגע שאעזוב.

יום שני צהריים -
LB Squat 150KG 3x5
קשה מאוד, ירדתי במשקל לדעת הרבה אנשים (אני לא מרבה לשקול את עצמי אז אני נוטה להאמין שכן).
בכל מקרה לא קליק בגב ולא כאבים בהמסטרינג. 😃
Press 60KG 1x3
בעקרון הייתי צריך לעשות סינגל פלוס ל70.. הסקוואט כל כך ריסק אותי שגם לזה לא היה לי כח! ולא היה לי זמן לנוח ולהכנס רענן לפרס אז נאלצתי להשאר עם החימום האחרון.

האימון הבא יהיה בחמישי סביר להניח, התכנון הוא דדליפט ובנץ' פרס.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 29/07/17

אימון יום חמישי -
Classic deadlift (5+) 160KG 1x8 - ללא חגורה
Bench press 112KG 1x0, 100KG 1x4
הבנץ' פרס של הקאנטרי זה הבנץ' פרס הכי מסריח שיצא לי להתאמן בו אי פעם, אין לג דרייב כי הספה עוד שנייה ברצפה, המיקום שממנו אתה מוציא את המוט דורש ממך לאבד את כל הכיווץ שלך ובקיצור וגם חידשו את הרצפה ככה שאתה בכלל מחליק עם הרגליים.. בקיצור כשל ישיר בגלל חוסר נוחות מוחלט!
ואיכשהו הצלחתי לגרור 100 ל4 חזרות כי המשקל קל יחסית..
עד היום עשיתי בנץ' פרס במקום אחר אבל הסידור הזה כבר לא קיים יותר, אז אני ארד מעיניין העצימות ואוסיף הרבה נפח בבנץ' עצמו ובדאמבלים וככה אשמור על מה שיש ואפילו אתחזק יותר.

קרא את שאר עדכון הלוג...

פומפה תבוא איזה אימון להולמס פלייס. קיבלתי כניסות ואני שם מחר בסביבות השעה 11....

אני בבאלאנס למשך חודש החל מאתמול (יום ראשון) מצפה שתעשה מאמץ ותמצא דרך לבוא להתאמן איתי לפחות פעם אחת 🙄🙄

אני בבאלאנס למשך חודש החל מאתמול (יום ראשון) מצפה שתעשה מאמץ ותמצא דרך לבוא להתאמן איתי לפחות פעם אחת 🙄🙄
חחח כן צריך לברר בנוגע לאימון חד פעמי, אולי לי יענו משהו אחר 🤡

עדכון לוג: 09/08/17

אימון יום רביעי ערב-
Deadlift (1+) 180KG 1x4
Romanian deadlift 100KG 3x10
LB Squat 100KG 1x3
באמת שלא היה לי כח לעשות סקוואט אחרי הדדליפט הרומני.. חח התרגלתי לתרגיל מרכזי אחד ביום בטח ובטח שזה תרגיל ששואב את כל הכח.

קרא את שאר עדכון הלוג...

כן ממש מוגזם, יש גבול.. כמו שאמרת ברור שעדיף להוסיף 40 ולהתאמן חודש שלם אבל הסברתי לך למה זה בעייתי.. צריך מקום שאפשר "לנסות" חחח

כשהסתיים לי המנוי שם, נדבר ואולי אני יבוא לגלי גיל לאימון אחד או שניים...

עדכון לוג: 13/08/17

קאנטרי מחורבן... החליט שהוא נסגר שעה ורבע לפני הזמן הרגיל.. מה שקיצר את האימון שלי ל25 דק..

אימון "קרוספיט" יום ראשון ערב-
LB Squat 90KG 1x5, 115KG 1x5, 135KG 1x5, 157KG 1x5
תוך 25 דק הצלחתי לעשות 5X5 (לינארית - לא נפח). בכל מקרה הגיע הזמן לסייקל עצים יותר כי אי אפשר להתקדם ב3X5 לנצח.. בנוסף אוסיף בימי חמישי סט של סקוואט למקסימום חזרות עם 100-120 קילוגרם.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית