- פותח/ת השרשור
😃
הפרס יחסית בסדר דווקא, היה לי 55 ל5 פעם אבל התחלתי פחות בלעלות את המשקל ויותר להשקיע בטכניקה.שיאים בבנצ' פרס 82.5 ל3, 80 ל4כל הכבוד על הדדליפט גבר..
הפרס יחסית חלש.. כמה הבנץ' שלך?
שמח מאוד לתת לך מוטבציה 😃אתה= מוטיבציה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
😃
הפרס יחסית בסדר דווקא, היה לי 55 ל5 פעם אבל התחלתי פחות בלעלות את המשקל ויותר להשקיע בטכניקה.שיאים בבנצ' פרס 82.5 ל3, 80 ל4כל הכבוד על הדדליפט גבר..
הפרס יחסית חלש.. כמה הבנץ' שלך?
שמח מאוד לתת לך מוטבציה 😃אתה= מוטיבציה
בהתחלה תעלה 5 קילו בסקוואט, בנצ' פרס, קלין ואפשר גם בפרס במשך השבועיים הראשוניםפומפה ישלי בעיה קטנה בקשר לss
אני לא יודע כמה משקל לעלות מאימון לאימון ומתי לחתוך ובאיזה תרגילים
חוץ מבמתח
ואני צריך לדעת בפאוור קלין פרס דדליפט בנץ פרס וסקוואט
אין קשר לגיל. יש ילדים בני 14-15 שמרימים יותר ממני.. פשוט תאכל הרבה ואתה תגדל, מקסימום תתקע.אתה בטוח כי ככה אמרו בערך לעלות לבן אדם מבוגר, ואני בקושי 40 קילו חחח
הלוואי והייתי. יותר קל לתקן את המשקל כל עוד הוא נמוך ו"טרי" במוח מאשר לתקן טכניקה כשאתה עושה פי 2 מהמשקל גוף שלך.. זה סיוט להוריד משקל אחרי שהגעתי למשקל כזה.מכיר את ההרגשה. לפחות אתה לא נתקעת על חרא טכניקה ב80 קילו כמוני חח
אימון נחמד בעיקר בגלל הדדליפט
סקוואט קל: 70x5,100x5,100x5
דווקא היום היית טכניקה טובה..
פרס: 20x5,30x5,40x5,50x5
דדליפט:90x5,110x5,130x3,155x5
מאוד מאוד קל לא נלחמתי וכמעט ולא נחתי בין חזרה לחזרה, אולי 7-8 שניות.
סקוואט: 70x5,90x5,110x5,135x3
חשבתי בהתחלה על לעשות 5 כדי להתקדם מהר אבל זה היה לי די כבד וגם הדומס מהדדליפט בשלישי הפריע אז הצלחתי רק 3 עם טכניקה סבירה
בנצ': 40x5,50x5,60x5,70x4,72.5x2
היה לי כבד, פעם הבאה ריסט
מתח 2 סטים של 5, הדומס בגב תחתון לא ממש אפשרו לי לעשות PC..
האמת שחשבתי על זה הרבה, בנתיים אני מתקדם טבעי בסקוואט ובדדליפט אבל כשאני אגיע למצב שקשה לי להתקדם גם בהם אני אזמין.תתחיל לתת פוש בבנץ' עם אין לך בעייה תתחיל לקחת קריאטין לא צריך העמסה עם זאת הפעם הראשונה שלך ישפר לך את הבנץ בהמון
עשיתי 82.5 חח, טעות דפוס..עשית 85 היום לא? 😳