Resource icon

הלוג של פומפה השמן - החזרה מהצללים

אמרתי טובה, לא מושלמת.

למה לא שמת את הדאמבל?
והבנץ'. ממה זה נובע אתה יודע? כי לא נראה לי שהיא חלשה יותר אם אתה מצליח בסוף להרים את המשקל.​
כי אומנם הדאמבל מונע ממני לגלוש כשאני בבור, אבל הוא לא מלמד אותי איך למנוע את הגלישה בעצמי. אני אמור לדחוף את הברכיים קדימה בחצי תנועה הראשונה ורק אחרי נגיעה בבלוק עץ, להתחיל למתוח את השרירים. עם הדאמבל אני עדיין גלשתי, פשוט הדאמבל דחף אותי אחורה.
אני צריך להשיג בלוק עץ בנתיים..
בקשר לבנצ'.. אני פשוט צריך ללמוד לדחוף את המוט עם כל הגוף ביחד, ולא עם הידיים וזהו.

רציתי להגיד שהתנועה בבנץ' שלך גם מבזבזת לך כוח.
אתה טוען שאתה עוצר את המוט טיפה לפני הנגיעה בחזה (אמרתי טוען כי זה לא נקרא ככה, לא כי אני לא מאמין לך) אבל אם אתה עושה את זה, זה מבזבז לך המון כוח!
תחשוב על זה ככה - המוט יורד מהר ולקראת הסוף אתה משקיע כמעט ואת כל הכוח בבת אחת כדי לעצור אותו.
אני מניח שאם הירידה תהיה מבוקרת, הלחיצה של 90 קילו תעלה .

רציתי להגיד שהתנועה בבנץ' שלך גם מבזבזת לך כוח.
אתה טוען שאתה עוצר את המוט טיפה לפני הנגיעה בחזה (אמרתי טוען כי זה לא נקרא ככה, לא כי אני לא מאמין לך) אבל אם אתה עושה את זה, זה מבזבז לך המון כוח!
תחשוב על זה ככה - המוט יורד מהר ולקראת הסוף אתה משקיע כמעט ואת כל הכוח בבת אחת כדי לעצור אותו.
אני מניח שאם הירידה תהיה מבוקרת, הלחיצה של 90 קילו תעלה .
אבל עצירה של המוט כל סנטימטר שהוא זז כדי לרדת מבוקר, זה מבזבז קצת יותר כוח.

אבל עצירה של המוט כל סנטימטר שהוא זז כדי לרדת מבוקר, זה מבזבז קצת יותר כוח.
אני לא מתכוון להוריד אותו כאילו הRM 1 שלך הוא 500 קילו כמו אלוף העולם שמוריד נורא לאט.
אני מתכוון לירידה מבוקרת שלוקח לה טיפה יותר זמן לרדת מאשר הירידה הנוכחית שלך.
תנסה להבא, ותראה איך הולך. קל או קשה?
תעדכן

אני חושב שהבנתי מה הבעיה שלך בבנץ'.
חח אני מבין שאתה רוצה כסף בשביל לשתף אותנו במידע הזה?

אני לא מתכוון להוריד אותו כאילו הRM 1 שלך הוא 500 קילו כמו אלוף העולם שמוריד נורא לאט.
אני מתכוון לירידה מבוקרת שלוקח לה טיפה יותר זמן לרדת מאשר הירידה הנוכחית שלך.
תנסה להבא, ותראה איך הולך. קל או קשה?
תעדכן
אני מנסה כמה שיותר לאט שלא תחשוב, אבל מצד שני לא לבזבז על זה יותר מדי כוח. אתה צריך גם לזכור שאני לא בתחרות וכיביכול עם "באונס" אני אמור להרים יותר משקל.

כן, ברור
אבל לא "באונס" שמקפיץ לך את כל הגוף. אם תשים לב ברגע שמוט פוגע לך בחזה, כלכך קופץ

כן, ברור
אבל לא "באונס" שמקפיץ לך את כל הגוף. אם תשים לב ברגע שמוט פוגע לך בחזה, כלכך קופץ
האממ.. קופץ? אני סה"כ דוחף עם הרגליים את הריצפה. בחזרה האחרונה ממש נלחמתי עם התחת שלא יעלה והרגשתי שהוא צמוד לספה, למרות הזווית המטעה..

חח אני מבין שאתה רוצה כסף בשביל לשתף אותנו במידע הזה?
אתה נמצא במדינת ישראל מוקף ביהודים, אתה באמת מצפה שאני אכתוב את זה בחינם?

בקיצור- אם הצלחת להעלות משקלים כשלחצת ככה, אז באמת כל הכבוד.
אני רגיל לראות דברים כאלה אצל שחיפונים שבאים פעם ראשונה למכון ולוחצים 40 ק"ג,אבל ללחוץ ככה עם 90 ק"ג זה באמת מדהים.

תסדר את כל עניין הטכניקה, תראה סרטון שניים והמשקלים יסתדרו.
בהצלחה.

זה דיי גבולי.
בכל מקרה בהצלחה! תמשיך לעדכן
תודה אחי, אני אמשיך לעדכן.

אתה נמצא במדינת ישראל מוקף ביהודים, אתה באמת מצפה שאני אכתוב את זה בחינם?

בקיצור- אם הצלחת להעלות משקלים כשלחצת ככה, אז באמת כל הכבוד.
אני רגיל לראות דברים כאלה אצל שחיפונים שבאים פעם ראשונה למכון ולוחצים 40 ק"ג,אבל ללחוץ ככה עם 90 ק"ג זה באמת מדהים.

תסדר את כל עניין הטכניקה, תראה סרטון שניים והמשקלים יסתדרו.
בהצלחה.
לא הבנתי, איך "לחצתי ככה".. הקטע של הפיגור בצד שמאל בלחיצה?

נו..אז מה אתה מציע שהוא יעשה ?הרי היד שמאל שלו בפיגור ,וזה קורה לו בגלל זה ..
(אני אומר כי גם לי יש את הבעיה הזאת ..)
לירון, אתה אמור לדחוף את המוט עם כל הגוף ולא לחשוב על לדחוף עם כל יד בנפרד.

לירון, אתה אמור לדחוף את המוט עם כל הגוף ולא לחשוב על לדחוף עם כל יד בנפרד.
אבל כמו שקורה לך שלמרות שאתה דוחף את המוט עם כל הגוף ועדיין המוט עולה לך לפעמים באלכסון בגלל הפערים בין הידיים ,ככה גם לי..
ככה שאולי גם עם דוחפים עם כל הגוף ויש פערים זה לא באמת משנה ?

אבל כמו שקורה לך שלמרות שאתה דוחף את המוט עם כל הגוף ועדיין המוט עולה לך לפעמים באלכסון בגלל הפערים בין הידיים ,ככה גם לי..
ככה שאולי גם עם דוחפים עם כל הגוף ויש פערים זה לא באמת משנה ?
הבעיה היא שלא דחקתי עם כל הגוף, התרכזתי לדחוף עם כל יד בנפרד. אם יד שמאל בפיגור אז גם יד ימין צריכה להיות בפיגור.

תשמע אני לא רוצה לצאת שמוק או מתנשא אבל פתחת את הלוג לפני שנה ו3 חודשים..ועלית ממש קצת במשקלים מאז..
כנראה אתה עושה משהו לא נכון

תשמע אני לא רוצה לצאת שמוק או מתנשא אבל פתחת את הלוג לפני שנה ו3 חודשים..ועלית ממש קצת במשקלים מאז..
כנראה אתה עושה משהו לא נכון
מה?! ככה אתה מדבר אלי?! אתה לא מתבייש?!
סתם סתם, זה בסדר אני יודע את זה.. הרבה מהזמן הזה שחקתי בקקה.. אלה תוצאות שהייתי יכול להגיע אליהן ב7-8 חודשים בכיף, אם הייתי בחדר כושר עם כלוב (שנה שלמה לא היה לי כלוב) ולא לשכוח שאני בזבזתי (ואני עדיין מבזבז) את כל הזמן בתיקון הטכניקה.

שאלה. אתה מתכנן חיטוב מתישהו? הבנתי שאתה בקטע של כוח אבל בכל זאת צריך חיטוב קטן פעם ב...

מה?! ככה אתה מדבר אלי?! אתה לא מתבייש?!
סתם סתם, זה בסדר אני יודע את זה.. הרבה מהזמן הזה שחקתי בקקה.. אלה תוצאות שהייתי יכול להגיע אליהן ב7-8 חודשים בכיף, אם הייתי בחדר כושר עם כלוב (שנה שלמה לא היה לי כלוב) ולא לשכוח שאני בזבזתי (ואני עדיין מבזבז) את כל הזמן בתיקון הטכניקה.
בדיוק כמוני 😃 אני עכשיו בתקופת פסיכומטרי אז "עזבתי" את החדר כושר.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית