הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הלוג של פומפה השמן - החזרה מהצללים

חזק הילד חחח יפה אחי משקלים יפים יש לך תעבוד על הלחיצות לפי דעתי אתה יכול להתקדם בהם כל שבוע בלי בעייה בכלל

---------- התגובה התווספה ב 14:17 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:14 ----------

אהה והסקוואט שלך ממש השתפר עכשיו תתקן את הגלישה בברכים לפי דעתי אתה יכול לתקן את זה באימון 1-2 פשוט להתרגל לדחוף את הברכיים החוצה לצדדים

חזק הילד חחח יפה אחי משקלים יפים יש לך תעבוד על הלחיצות לפי דעתי אתה יכול להתקדם בהם כל שבוע בלי בעייה בכלל

---------- התגובה התווספה ב 14:17 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:14 ----------

אהה והסקוואט שלך ממש השתפר עכשיו תתקן את הגלישה בברכים לפי דעתי אתה יכול לתקן את זה באימון 1-2 פשוט להתרגל לדחוף את הברכיים החוצה לצדדים
תודה אחי
אני חלש בלחיצות ואני מתקדם לאט.. הלוואי הייתי מתקדם כל שבוע חח
לגבי הסקוואט תקנתי תגלישה לפני איזה חודשיים.. הייתה קריסה אבל עכשיו אין כי המשקלים קלים 😃

אימון התאוששות:
סקוואט קל: 80x5,105x3x3x3
פרס קל: 40x5,55x3x3x3
הייתי אמור לעשות ביום ראשון וחמישי נפח בפרס ושכחתי מזה. לא רציתי לעלות מהר מדי במשקלים של הפרס אז הורדתי
פאוורקלין: 52.5x3,62.5x3,72.5x4
קל

סקוואט: 70x5,90x5,110x5,135x5
בנצ פרס: 50x5,60x5,70x5,85x5
דדליפט: 80x5,100x5,120x5,145x5

כל הכבוד פומפה ! בינתיים אתה מרוצה מהטקסס בלחיצות ? את מרגיש שהיא ממש עוזרת?
בלחיצות? עדיין אני לא יודע.. השיא שלי זה 90 לשלישייה ובנתיים אני דוחק 85 ל5 בלי בעיה כלשהיא אבל נחיה ונראה. ודי הפקרתי את הפרס ונלשתי בו אבל שבוע הבא נתחיל ת'רוטציה שלו ושל הבנצ'..
בסקוואט אני ממש מרוצה, יום חמישי ממש קל לי בזכות יום ראשון.

אימון נפח:
סקוואט: 80x5,100x5,117x5x5x5x5x5
פרס: 40x5,50x5x5x5x5x5
מתח עם 15 קילו 5x3
אימון קצת מעייף אבל לא קשה.. אולי אולי נתחיל עם הג'אק אם אני אהיה עייף ביום ראשון הבא.

תודה. אין למה לצלם, זה כלום משקל.. בחמישי זה הווליום (המשקל הגבוה באמת) וגם אז זה יהיה רק 137.

כן פשוט אמרת שפעם היה לך קריסה ועכשיו לא אז אני רוצה לראות איך זה נראה עכשיו 😃

הא אתה מדבר על הקריסה.. במשקלים נמוכים זה לא קורה לי, עדיין לא ניסיתי על משקלים גבוהים אבל אני מאמין שיהיה בסדר יותר. נצלם ב140 בערך רק בשביל הטכניקה

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית