Resource icon

הלוג של פומפה השמן - החזרה מהצללים

אש פומפה
מה המטרות לסוף התוכנית?

תודה אחי, זה בדיוק מה שרציתי היום לפרסם..
התוכנית הזאת נועדה מבחנתי לשפר רק את הסקוואט. שאר התרגילים פחות חשובים לי ואני פשוט זורם איתם.
המטרה היא 170 קילו ל5 חזרות עם טכניקה טובה, 150 ל5X4.

אימון נפח:
סקוואט 135 קילו ל5x5
מעצבן אבל כיף כמו תמיד

בנצ' פרס 77 קילו ל5x5 (היה קל מאוד)
יש לי פאק בגנטיקה כנראה, הנפח שלי מאוד חזק ביחס לעצימות. אני מגיע למצב שאני דוחק 80 קילו ל5X5 ורק 90 ל5X1 ולא מצליח יותר.

מתח עם 15 קילו 5-5-4

תודה אחי, זה בדיוק מה שרציתי היום לפרסם..
התוכנית הזאת נועדה מבחנתי לשפר רק את הסקוואט. שאר התרגילים פחות חשובים לי ואני פשוט זורם איתם.
המטרה היא 170 קילו ל5 חזרות עם טכניקה טובה, 150 ל5X4.

אימון נפח:
סקוואט 135 קילו ל5x5
מעצבן אבל כיף כמו תמיד

בנצ' פרס 77 קילו ל5x5 (היה קל מאוד)
יש לי פאק בגנטיקה כנראה, הנפח שלי מאוד חזק ביחס לעצימות. אני מגיע למצב שאני דוחק 80 קילו ל5X5 ורק 90 ל5X1 ולא מצליח יותר.

מתח עם 15 קילו 5-5-4

5X5 לסינגל הבדל רק של 10 קילו?? חח באמת קצת מוזר

הוא מדבר על הבדל בין 5X5 לבין סט אחד של חמישייה.

אל תמהר להאשים את הגנטיקה.. אין לך שום פאק ובדרך כלל ההפרשים אפילו יותר קטנים

כן חסכת לי את התיקון..
ואני מאשים את הגנטיקה, אני דוחק כמו שצריך ותוך שנתיים הגעתי רק ל90 קילו (הייתי מתחיל להתקע כבר בסביבות ה60 קילו ועליתי לאט לאט)

אימון התאוששות:
סקוואט קל 122 קילו ל3X3
פרס 55 קילו ל5x2
פטישים עם 17.5 קילו כל יד 8x3

כן חסכת לי את התיקון..
ואני מאשים את הגנטיקה, אני דוחק כמו שצריך ותוך שנתיים הגעתי רק ל90 קילו (הייתי מתחיל להתקע כבר בסביבות ה60 קילו ועליתי לאט לאט)

אימון התאוששות:
סקוואט קל 122 קילו ל3X3
פרס 55 קילו ל5x2
פטישים עם 17.5 קילו כל יד 8x3
זה באמת משהו מוזר אני הגעתי לסינגל של 90 שהוא הPR שלי באימונים רציניים של משהו כמו כמעט שנה

בשנה וחצי עלית 10 קילו בפרס.
ו35 קילו בסקוואט...
אני לא רוצה להשמע גס אבל כנראה שאתה עושה משהו לא נכון

זה באמת משהו מוזר אני הגעתי לסינגל של 90 שהוא הPR שלי באימונים רציניים של משהו כמו כמעט שנה
יש כאלו שהגנטיקה טובה בעיקר בפלג גוף תחתון, ככה זה אצלי

בשנה וחצי עלית 10 קילו בפרס.
ו35 קילו בסקוואט...
אני לא רוצה להשמע גס אבל כנראה שאתה עושה משהו לא נכון
לא גס בכלל, אני מודע למצב, אומם שמח שזה לא הפוך כי הסקוואט חשוב לי הרבה יותר..
בפרס האמת לא עליתי תקופה ארוכה עד שהתחלתי לקחת את הקריאטין ואז הפסקתי להתקע בפרס ובבנצ' פרס ועליתי איזה 10 קילו בכל תרגיל וזהו אני שוב תקוע. כרגע אני עושה פרס פעם בשבוע סתם כדי לתת גירוי לשריר, אין לי כוונה להתקדם בגלל שלא מתאים לטקסס..
בכל מקרה אני מאשים את הגנטיקה חח

יש כאלו שהגנטיקה טובה בעיקר בפלג גוף תחתון, ככה זה אצלי

לא גס בכלל, אני מודע למצב, אומם שמח שזה לא הפוך כי הסקוואט חשוב לי הרבה יותר..
בפרס האמת לא עליתי תקופה ארוכה עד שהתחלתי לקחת את הקריאטין ואז הפסקתי להתקע בפרס ובבנצ' פרס ועליתי איזה 10 קילו בכל תרגיל וזהו אני שוב תקוע. כרגע אני עושה פרס פעם בשבוע סתם כדי לתת גירוי לשריר, אין לי כוונה להתקדם בגלל שלא מתאים לטקסס..
בכל מקרה אני מאשים את הגנטיקה חח
זה נחמד והכל..אבל זה לא שהעלייה בסקוואט שלך הייתה מטורפת
הגעת למשקלים מכובדים
מה שאומר שאתה מפקיד על חלק מהדברים שהם : קלוריות\חלבון\שינה\תשלום למכון\פינוי זמן לאימונים\מוטיבציה באימון
אני משער שזה הולך ככה::תשלום למכון -יש
קלוריות -לדעתי אתה שם רק בחצי קלאצ' (רק מידי פעם כשיש כוח)..אולי יש לך ימים שאתה אוכל המון ואז יום אחד שאתה לא אוכל בכלל ובגלל זה אתה תקוע על אותו משקל
,חלבון-רק שיוצא ואם לא אז בקטנה...
שינה-משום מה אני חושב שאתה ישן טוב ואתה מפנה זמן לאימונים
מוטיבציה נראה לי ירודה טיפה
זאת אומרת שאתה כבר עושה יותר מחצי בשביל להצליח באימונים..
מה שאומר שאם תתן עוד פוש קטן הם יקפצו פלאים..אין מה להאשים את הגנטיקה..אין משחקים.תאכל תישן ותתאמן כמו שצריך ואתה תצליח..גנטיקה לא תשחק לך במשקלים כאלו (בלי להעליב).

אם אתה לא מתכוון להשקיע בהכל אתה מבזבז זמן וכסף (הרבה כסף)..חבל.תשקיע את האנרגיה במשהו אחר כבר

זה נחמד והכל..אבל זה לא שהעלייה בסקוואט שלך הייתה מטורפת
הגעת למשקלים מכובדים
מה שאומר שאתה מפקיד על חלק מהדברים שהם : קלוריות\חלבון\שינה\תשלום למכון\פינוי זמן לאימונים\מוטיבציה באימון
אני משער שזה הולך ככה::תשלום למכון -יש
קלוריות -לדעתי אתה שם רק בחצי קלאצ' (רק מידי פעם כשיש כוח)..אולי יש לך ימים שאתה אוכל המון ואז יום אחד שאתה לא אוכל בכלל ובגלל זה אתה תקוע על אותו משקל
,חלבון-רק שיוצא ואם לא אז בקטנה...
שינה-משום מה אני חושב שאתה ישן טוב ואתה מפנה זמן לאימונים
מוטיבציה נראה לי ירודה טיפה
זאת אומרת שאתה כבר עושה יותר מחצי בשביל להצליח באימונים..
מה שאומר שאם תתן עוד פוש קטן הם יקפצו פלאים..אין מה להאשים את הגנטיקה..אין משחקים.תאכל תישן ותתאמן כמו שצריך ואתה תצליח..גנטיקה לא תשחק לך במשקלים כאלו (בלי להעליב).

אם אתה לא מתכוון להשקיע בהכל אתה מבזבז זמן וכסף (הרבה כסף)..חבל.תשקיע את האנרגיה במשהו אחר כבר

אחי.. אני נהנה ללכת לאימוני נפח, איך המוטבציה שלי ירודה? :S
אני כבר לא סופר קלוריות. אני פשוט אוכל הרבה כל ארוחה, אוכל איזה 4 ארוחות ביום, עובדה שעליתי ל83 קילו ככה שאין בעית קלוריות. בכל שאר הדברים אתה צודק,
וזה שאני לא מתקדם בפרס אומר שאני צריך לפרוש? הסקוואט שלי לא מפסיק להתקדם בטקסס, זה העיקר!!!

סלח לי אבל 35 קילו בשנה וחצי ל5X5 זאת לא התקדמות..
ותרגע.כולה באתי לטובתך..כי יכול להיות שאתה צריך להשקיע טיפה יותר ותקבל תוצאות מעולות

סלח לי אבל 35 קילו בשנה וחצי ל5X5 זאת לא התקדמות..
ותרגע.כולה באתי לטובתך..כי יכול להיות שאתה צריך להשקיע טיפה יותר ותקבל תוצאות מעולות

ברור ברור אני לא תוקף אותך.. סתם היה נשמע לי הזוי. אני גם בדרך כלל אוהב להתווכח שמבקרים אותי חח זה לא חדש
וזאת לא חוכמה להגיד לי שעליתי רק 35 שעשיתי איזה 4 ריסטים בגלל הטכניקה.

עדיין אני חושב שאני ואתה יודעים שזה לא תירוץ
ואין בעיה.אבל זה לא שהמשקלים האחרים שלך קפצו בצורה מטורפת
בנצ' עלה ב12 קילו ל5X5...
פשוט רוצה לשים לך את הפרטים מול העיניים כי אולי לא שמת לב.

הקטע שאני בטוח שאתה משקיע.אבל טיפה פחות ממה שצריך.אתה צריך עוד דחיפה קטנה לדעתי כדי להגיע לגדולות

עדיין אני חושב שאני ואתה יודעים שזה לא תירוץ
ואין בעיה.אבל זה לא שהמשקלים האחרים שלך קפצו בצורה מטורפת
בנצ' עלה ב12 קילו ל5X5...
פשוט רוצה לשים לך את הפרטים מול העיניים כי אולי לא שמת לב.

הקטע שאני בטוח שאתה משקיע.אבל טיפה פחות ממה שצריך.אתה צריך עוד דחיפה קטנה לדעתי כדי להגיע לגדולות

כן אתה צודק.. רק שלגבי הטכניקה לא הייתי מגדיר אותה כל כך כתירוץ.. אף פעם לא הפסקתי להתקדם בצורה רצינית כי היה לי קשה, אתה יכול לראות בהיסטורית אשכולות שלי שכולם אמרו לי לעשות ריסטים ולתקן את הטכניקה. בכל מקרה במצבי אני יכול להתקדם רק בסקוואט, בבנצ' וסינגלים של דדליפט.. כל השאר זה סתם כדי לתת עובי לאימון.
בסקוואט אני מתקדם בצורה טובה, בבנצ' בצורה בינונית ובסינגלים של הדדליפט אני מאמין שהולך לא רע, מקווה להגיע ל200 לסינגל בקרוב.
כשאני אסיים עם הטקסס אני אחזור ל5X5 ואתמקד גם בשאר כמו שצריך. אז מה אתה מציע לי בעצם לשפר כדי להגיע לגדולות?

את זה רק אתה יודע.
אני לא עוקב אחריך 24 שעות ואני מאמין שאתה יודע מה אתה עושה לא נכון .
השערה שלי...אתה זורק באוכל וחלבון..אבל זה רק מה שאני משער..

עלית רק 7 קילו בשנה וחצי...זה כלום

את זה רק אתה יודע.
אני לא עוקב אחריך 24 שעות ואני מאמין שאתה יודע מה אתה עושה לא נכון .
השערה שלי...אתה זורק באוכל וחלבון..אבל זה רק מה שאני משער..

עלית רק 7 קילו בשנה וחצי...זה כלום
מה פתאום חחח
כשהתחלתי להתאמן לפני שנתיים שקלתי 55, כיום אני 83. נשמע לך הגיוני שעליתי 7 קילו בשנה וחצי ו21 קילו בחצי שנה?

לגבי האימון היום:
אימון גרוע.. סקוואט הצלחתי אבל בטכניקה שאני לא מרוצה ממנה. בנצ' פרס לא סגרתי ודדליפט נפלתי חזק
סקוואט 155 קילו ל5X1

בנצ' פרס 90 קילו 4X1, חזרה חמישית הספוטר עזר
דדליפט 160 לסינגל, ניסיון ל190 ולא הזזתי אותו.
ניסיתי להרים את ה160 קילו ואמרתי לעצמי שאם יש לי 180 לסינגל ו160 ל3, נתחמם עם 160 ל2.. וזה היה הדבר הכי קשה שהיה לי עד היום. רק הג'אק היה יכול לפתור את הבעיה.

לא נורא.. נתחיל לאכול יותר בעצתך

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מה פתאום חחח
כשהתחלתי להתאמן לפני שנתיים שקלתי 55, כיום אני 83. נשמע לך הגיוני שעליתי 7 קילו בשנה וחצי ו21 קילו בחצי שנה?

לגבי האימון היום:
אימון גרוע.. סקוואט הצלחתי אבל בטכניקה שאני לא מרוצה ממנה. בנצ' פרס לא סגרתי ודדליפט נפלתי חזק
סקוואט 155 קילו ל5X1
סרטון בקרוב
בנצ' פרס 90 קילו 4X1, חזרה חמישית הספוטר עזר
דדליפט 160 לסינגל, ניסיון ל190 ולא הזזתי אותו.
ניסיתי להרים את ה160 קילו ואמרתי לעצמי שאם יש לי 180 לסינגל ו160 ל3, נתחמם עם 160 ל2.. וזה היה הדבר הכי קשה שהיה לי עד היום. רק הג'אק היה יכול לפתור את הבעיה.

לא נורא.. נתחיל לאכול יותר בעצתך

1. יש סרטון של הטכניקה של הפרס ושל הבנץ'?
2. למה לא לעבור להתקדמות דו שבועית בלחיצות ולהפסיק רק לשים פרס קל באמצע השבוע ולנסות להתקדם בבנץ' אם זה לא הולך ככה? פרס חזק יכול מאוד לעזור לבנץ'. ובכלל התקדמות בקצת כזה יכולה להיות לך יותר יעילה אם קשה לך במיוחד להתקדם בלחיצות.

אני עושה בפעם השניה את SS בגלל שבפעם הראשונה די נכשלתי, לא העלתי כל אימון משקל והתזונה היית לא במקום.. התאמנתי בסביבות ה-7 חודש...
עכשיו שעזבתי תמכון הקודם שאפילו כלוב..רק... לא היה שם (סיוט להרים 110 קילו סקוואט מהבנצ' פרס) אפשר לחגוג על הכלוב החדש
37mv.gif

נתונים:
גובה: 1.73 נראלי
משקל: 74
ההודעה הראשונה של הלוג...לפני שנה וחצי
אני רואה שאתה לא באמת בא להבין את מקור הבעיה אז שיהיה בהצלחה

אני עושה בפעם השניה את SS בגלל שבפעם הראשונה די נכשלתי, לא העלתי כל אימון משקל והתזונה היית לא במקום.. התאמנתי בסביבות ה-7 חודש...
עכשיו שעזבתי תמכון הקודם שאפילו כלוב..רק... לא היה שם (סיוט להרים 110 קילו סקוואט מהבנצ' פרס) אפשר לחגוג על הכלוב החדש
37mv.gif

נתונים:
גובה: 1.73 נראלי
משקל: 74
ההודעה הראשונה של הלוג...לפני שנה וחצי
אני רואה שאתה לא באמת בא להבין את מקור הבעיה אז שיהיה בהצלחה
אחי ומה עם החיטוב שירדתי 10 קילו? התחיל פה:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=17617&page=9&p=287864&viewfull=1#post287864
ואני לא ממש מוצא את העדכון איפה סיימתי עם זה אבל זה ביזבז לי חודשיים בערך רק הירידה במשקל. שפוט אותי על זה שלא התקדמתי בסקוואט, בבנצ' ואני יודע מה.. אבל אם יש משהו שאתה לא צריך לשפוט אותי עליו זה המשקל גוף.. (ועזוב את העובדה שאפשר להתקדם בלי אוכל, זה לא צריך להיות תירוץ).
אם אני מנסה לחשוב על סיבה מספיק טובה שבגללה אני לא מצליח להתקדם בלחיצות זה בגלל הטכניקה. אני אצלם אימון הבא את הבנצ' והפרס ונוכל להחליט ביחד

1. יש סרטון של הטכניקה של הפרס ושל הבנץ'?
2. למה לא לעבור להתקדמות דו שבועית בלחיצות ולהפסיק רק לשים פרס קל באמצע השבוע ולנסות להתקדם בבנץ' אם זה לא הולך ככה? פרס חזק יכול מאוד לעזור לבנץ'. ובכלל התקדמות בקצת כזה יכולה להיות לך יותר יעילה אם קשה לך במיוחד להתקדם בלחיצות.
יש לי סרטונים ישנים אבל זה לא שווה כלום לדעתי, אני אצלם באימונים הבאים את הבנצ' והפרס.
וזה לא פרס קל באמצע. אלו הסטים הכי כבדים שאני יכול לעשות ל2 סטים.
ואיך צריכה להראות התקדמות דו שבועית? שבוע בנצ' שבוע פרס?

אגב סרטון של הסקוואט:
http://www.youtube.com/watch?v=ZYVj9K-DkXI&feature=youtu.be

נערך לאחרונה:
יש לי סרטונים ישנים אבל זה לא שווה כלום לדעתי, אני אצלם באימונים הבאים את הבנצ' והפרס.
וזה לא פרס קל באמצע. אלו הסטים הכי כבדים שאני יכול לעשות ל2 סטים.
ואיך צריכה להראות התקדמות דו שבועית? שבוע בנצ' שבוע פרס?

אחרי שלא הצלחתי יותר להתקדם בלחיצות בSS במשקלים די דומים לשלך בלחיצות עברתי לסוג של טקסס עם נפח ועצימות רק בבנץ' ובאימון ה"קל" 5x3 פרס כבד, בצורה הזאת הצלחתי למשוך עוד 5 ק"ג בערך, כשנתקעתי בדרך הזאת.
עברתי להתקדמות דו- שבועית שהייתה די מוצלחת (גם סוג של טקסס):

שבוע אחד:
A1- בנץ' "נפח" 5x5 80-90%.
B1- פרס "קל" 90% 5x3.
C1- בנץ' "עצימות" 100% 5x1.

שבוע שני:
A2- פרס "נפח" 80-90% 5x5.
B2- בנץ' "קל" 90% 5x3.
C2- פרס "עצימות" 100% 5x1.

כל אימון עצימות אתה מוסיף משקל, וככה יוצא ששבוע אתה מתקדם בבנץ' ושבוע בפרס.
במידה והבעיה שלך בלחיצות היא לא בעיה של טכניקה אני מאמין שתוכל להתקדם יפה בצורה כזאת.

אחרי שלא הצלחתי יותר להתקדם בלחיצות בSS במשקלים די דומים לשלך בלחיצות עברתי לסוג של טקסס עם נפח ועצימות רק בבנץ' ובאימון ה"קל" 5x3 פרס כבד, בצורה הזאת הצלחתי למשוך עוד 5 ק"ג בערך, כשנתקעתי בדרך הזאת.
עברתי להתקדמות דו- שבועית שהייתה די מוצלחת (גם סוג של טקסס):

שבוע אחד:
A1- בנץ' "נפח" 5x5 80-90%.
B1- פרס "קל" 90% 5x3.
C1- בנץ' "עצימות" 100% 5x1.

שבוע שני:
A2- פרס "נפח" 80-90% 5x5.
B2- בנץ' "קל" 90% 5x3.
C2- פרס "עצימות" 100% 5x1.

כל אימון עצימות אתה מוסיף משקל, וככה יוצא ששבוע אתה מתקדם בבנץ' ושבוע בפרס.
במידה והבעיה שלך בלחיצות היא לא בעיה של טכניקה אני מאמין שתוכל להתקדם יפה בצורה כזאת.
ככה בערך עבדתי בתחילת הטקסס, רק שבמקום 5X3 בהתאוששות עשיתי 3X3. התקדמתי קצת ובאיזשהוא שלב התחיל להיות לי קשה הפרס אז חזרתי להתקדמות שבועית בבנצ' פרס ואת הפרס אפשר לומר שהזנחתי. אני אחזור שוב למתכונת הזאת, מקווה שזה יעזור.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית