הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הלוג של פומפה השמן - החזרה מהצללים

כל הכבוד על הסקוואט! מה קרה לדדליפט?
עשיתי דילואד כי יש לי תקופות שאני פשוט מתקדם בו ואיכשהוא בבום הכל נופל וניהיה קשה..

סקוואט קל 122.5 3X3
פרס קל 50 5X2
פטישים 17.5 קילו 8X3

עשיתי דילואד כי יש לי תקופות שאני פשוט מתקדם בו ואיכשהוא בבום הכל נופל וניהיה קשה..

סקוואט קל 122.5 3X3
פרס קל 50 5X2
פטישים 17.5 קילו 8X3
הבנתי, שיהיה בהצלחה זאת גם אחלה תקופה להשקיע בטכניקה ולעשות רענון קטן. ראיתי שלגבי הלחיצות אתה הולך פחות או יותר לפי איך שהצעתי לך אבל לא כל כך עקבתי, אתה מרגיש \ מתחיל להתקדם קצת בלחיצות?

הבנתי, שיהיה בהצלחה זאת גם אחלה תקופה להשקיע בטכניקה ולעשות רענון קטן. ראיתי שלגבי הלחיצות אתה הולך פחות או יותר לפי איך שהצעתי לך אבל לא כל כך עקבתי, אתה מרגיש \ מתחיל להתקדם קצת בלחיצות?

כן אני עושה את מה שהצעת.. עכשיו נדע אם זה עובד, בחמישי יש לי 90 ואם אני סוגר 5 זה PR

באתי עם מוטבציה לאימון, שוקל 84 בערך, לקחתי ג'אק
סקוואט:
162.5x1xf, 162.5x3
צילמתי סט ראשון ולא הייתה לי מוזיקה, הצלחתי חזרה אחת ובשניה נתקעתי בכלוב והלך הבאונס. הסט הלך ועשיתי עוד אחד עם מוזיקה ובו הצלחתי יפה שלישייה (שזה הסימן שלי להתחיל להתקדם בשלשות)
בנצ' פרס
90x4xf
נכשלתי חמישית, למרות העצה של Guyb.. דחיקות ארורות.
דדליפט 160 קילו ל5 חזרות.

אימון נפח
סקוואט 145 קילו 5X5
פרס 52.5 קילו 5X5
מתח 15 קילו 5X3

אימון התאוששות
סקוואט 125 קילו 3X3
בנצ' פרס 80 קילו 5X2
פטישים 17.5 10X3

אימון עצימות
סקוואט 165 קילו 3X1, היה קל יחסית לPR ל3.
פרס 57.5 קילו 5X2, כאן הייתה ההפתעה. השיא שלי זה 60 קילו וה57 הרגיש לי כל כך קל שהרגשתי שלא עבדתי קשה, הייתי חייב לעשות עוד סט חח. (אני בטוח ב100% שזה בגלל הנפח, הרגשתי דופק בכתפיים כל היום אחרי הנפח חח)
דדליפט 140x3, 162.5xf
עשיתי את החימום בלי החגורה כמו שצריך, אחרי ששמתי את החגורה השווארמה מהצהוריים החליטה לעלות וזה מצחיק אבל זה דפק את כל הדדליפט.. בקושי סחבתי את השלישיה של ה140 בגלל גרפס, ב162.5 הייתי כבר קר מדי ולא יכלתי למשוך.

אימון עצימות
סקוואט 165 קילו 3X1, היה קל יחסית לPR ל3.
פרס 57.5 קילו 5X2, כאן הייתה ההפתעה. השיא שלי זה 60 קילו וה57 הרגיש לי כל כך קל שהרגשתי שלא עבדתי קשה, הייתי חייב לעשות עוד סט חח. (אני בטוח ב100% שזה בגלל הנפח, הרגשתי דופק בכתפיים כל היום אחרי הנפח חח)
דדליפט 140x3, 162.5xf

כל הכבוד ! יש סרטון?
דרך אגב גם על הפרס, בדר"כ כשיש התקדמות והולך טוב בפרס גם הבנץ' יילך טוב. מקווה שתסגור השבוע 90x5.

נערך לאחרונה:
כל הכבוד ! יש סרטון?
דרך אגב גם על הפרס, בדר"כ כשיש התקדמות והולך טוב בפרס גם הבנץ' יילך טוב. מקווה שתסגור השבוע 90x5.

תודה אחי, יש לך קרדיט בזה בגלל העצה של ההתקדמות הדו שבועית..
ולא ראיתי טעם לצלם סרטון כי יהיה 170 ל3, מילה של לוחם סומו. 😉

תודה אחי, יש לך קרדיט בזה בגלל העצה של ההתקדמות הדו שבועית..
ולא ראיתי טעם לצלם סרטון כי יהיה 170 ל3, מילה של לוחם סומו. 😉
בכיף שמחתי לעזור. אם בכל זאת שבוע הבא הבנץ' לא הולך וזה לא עניין של טכניקה, אולי תחשוב על להתקדם עם שלישיות במקום חמישיות.

בכיף שמחתי לעזור. אם בכל זאת שבוע הבא הבנץ' לא הולך וזה לא עניין של טכניקה, אולי תחשוב על להתקדם עם שלישיות במקום חמישיות.

כן כנראה, במיוחד לאור העובדה שהיום נשקלתי 85.

מוניטין על הסקוואט 170 כבר יהיה כפול 2 מהמשקל גוף בהנחה שלא תעלה עוד כמעט כלום
תודה. בגדול המטרה שלי היא 180 לסינגל שזה יהיה מבחינתי יפה מאוד במיוחד לאור העובדה שהייתי מגיע לכשל עם 140 קילו לפני 3-4 חודשים חח

אימון נפח
בגלל שירדתי ל3 חזרות החלטתי להוריד את הנפח מ5 סטים ל4, למרות שמבחינת כוח נשאר לי עוד בשביל החמישי, אבל סתם מיותר.
סקוואט 147.5 5X4
בנצ' פרס 82.5 5X4
מתח עם 15 קילו 5X2

אימון היתאוששות
סקוואט 127.5 קילו 3X3
פרס 52.5 קילו 5X2
פטישים 17.5 קילו 10X3

נגמר הקריאטין. :/

חרא אימון.. זה היה צריך להגיע מתישהו.
סקוואט: 80x5,100x5,120x5,145x4,167.5xfxf
איך שיצאתי עם המוט זה הרגיש לי כמו 3 טון, הרגיש לי בלתי אפשרי רק לעמוד עם המשקל.. ירדתי למצב של חמישית סקוואט, הרגשתי את השרירים כואבים (מסוג הכאבים שהשריר מתוח ואתה מנסה להתאמן למרות זאת) ועליתי, ככה פעמיים.
בנצ' פרס: 50x5,70x5,92.5x3
ככה ככה
דדליפט 100 קילו 5 חזרות, הרגשתי עייף מדי (בקטע של לישון) אז חתכתי..

ישנתי בערך 7 וחצי שעות ואכלתי בסדר. אני רק מקווה שזה לא בגלל שנגמר לי הקריאטין

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית