נק' מוניטין:
418
- 652
- 0
חחח פי שמעתי אותו כבר 200 פעם, בכל מקרה מוניטין 😃
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחח פי שמעתי אותו כבר 200 פעם, בכל מקרה מוניטין 😃
האמת שאני לא יודע.. תיהיה בטוח שכל אימון אצלי בפרס זה מלחמה, 100% מהכוח.. אבל עכשיו אני מתחיל לראות עליה בגלל המקבילים, במיוחד בפרס ובבנצ' פרס.אתה מתקדם ממש יפה, אבל מה קרה לפרס שלך?
הוא כמעט כמו שלי, ויש לך סקוואט פי אחד וחצי יותר משלי.
אימון B מוטיבציה מטורפת!
Squat LB 150K 5X1
היה קשה אבל בסדר סהכ
Press 52.5K 5X2
קל מאוד! שיפרתי משהו בטכניקה. (שיעזור לי גם בבנצ')
Deeps 20K 5X3
היה די קשה האמת..
כל הקטע שאתה מכניס את המרפקים פנימה (כלומר מצמיד אותן לגוף) זה הופך את הידיים שלך לסוג של "קפיץ" של לחץ כשאתה דוחף אותן למעלה.. (לפי הטכניקה שדייב טייט מלמד) אז ניסיתי את זה גם בפרס וזה עזר לי מאוד. מחר אני מנסה גם בבנצ' שמין הסתם יעזור לי גםמה שינת בטכניקה?ולמה התכוונת כשכתבת שהיד שלך אדומה ושבורה באימון הקודם בדדליפט?
ובלי קשר,התקדמות ומשקלים מאוד יפים כל הכבוד,ישר כוח
יש מצב אתה מביא לי את הסירטון של דייב טייט על הטכניקה?כל הקטע שאתה מכניס את המרפקים פנימה (כלומר מצמיד אותן לגוף) זה הופך את הידיים שלך לסוג של "קפיץ" של לחץ כשאתה דוחף אותן למעלה.. (לפי הטכניקה שדייב טייט מלמד) אז ניסיתי את זה גם בפרס וזה עזר לי מאוד. מחר אני מנסה גם בבנצ' שמין הסתם יעזור לי גם
והידיים שלי היו ממש אדומות והיבלות נפתחו (שבדרך כלל לא נפתחות לי כי האחיזה שלי כבר חזקה ממשקלים כבדים יותר) ובכלל האמה נתפסה לי והיה לי קשה לייצב את היד בבנצ' חח
יש מצב אתה מביא לי את הסירטון של דייב טייט על הטכניקה?
והבנתי מה התכוונת בדדליפט,מכיר
איזה אימון אתה בעצם עושה עכשיו?אימון A
באתי מאוחר ודי עייף לאימון מסיבות אישיות..
Deadlift 137.5K 5X4
בלי חגורה, 2 דקות מנוחה, עם מגנזיום. נתפס לי הזוקף בצד ימין עד עכשיו חח
Press 55K 5-5-4-4
היה די כבד (העייפות גם השפיעה לא קצת) ולא היה לי מספיק כוח לסגור את 2 החמישיות. גם לא היה לי כל כך זמן להתאושש כמו שצריך בין הסטים
Deeps BW 5X3
בקושי את זה סגרתי חח לא היה לי ממש זמן להתחיל להתעסק עם משקלים ומה גם שהייתי מותש מאוד..
סה"כ מאוד מרוצה מהדדליפט 😃
איזה אימון אתה בעצם עושה עכשיו?