Resource icon

הלוג של פומפה השמן - החזרה מהצללים

בהתחלה שהייתי עושה 80 קילו לא הייתה חזרה שלא הייתי מרגיש בה את הכאב. כרגע אני לא מרגיש אפילו קצת במשקלים האלו, אבל אני מאמין שאם אני אקפוץ פתאום ל140 זה יחזור כי זה לא החלים ב100%
רפואה שלמה.
אמשיך לעקוב כהרגלי.

רפואה שלמה.
אמשיך לעקוב כהרגלי.

תודה.

יום עשירי לפרוטוקול:
Squat 95K 10x2, 105K 5X1
ה95 קילו היו בסדר, ה105 קילו היה קשה אם להגיד את האמת ואחרי הסט הרגשתי את המקום הפגוע. אני לא בטוח עדיין אם זה כאבי החמרה או כאבי החלמה אבל בכל מקרה שמתי קרח. אחת הסיבות שזה היה קשה זה בגלל שהתאמנתי כל יום ובכלל לא התאוששתי כמו שצריך, מיום ראשון זה הסתדר אני מאמין
Press 52.5K 5X3
הרגיש לי כמו 40 קילו, לא האמנתי שזה יהיה כל כך קל 😃
Deadlift 70K 8X1
לאט לאט לחזור למשוך. לא הרגשתי שום דבר לא במהלך הסט ולא בסופו.

סה"כ מרוצה מאוד מהאימון!

תודה.

יום עשירי לפרוטוקול:
Squat 95K 10x2, 105K 5X1
ה95 קילו היו בסדר, ה105 קילו היה קשה אם להגיד את האמת ואחרי הסט הרגשתי את המקום הפגוע. אני לא בטוח עדיין אם זה כאבי החמרה או כאבי החלמה אבל בכל מקרה שמתי קרח. אחת הסיבות שזה היה קשה זה בגלל שהתאמנתי כל יום ובכלל לא התאוששתי כמו שצריך, מיום ראשון זה הסתדר אני מאמין
Press 52.5K 5X3
הרגיש לי כמו 40 קילו, לא האמנתי שזה יהיה כל כך קל 😃
Deadlift 70K 8X1
לאט לאט לחזור למשוך. לא הרגשתי שום דבר לא במהלך הסט ולא בסופו.

סה"כ מרוצה מאוד מהאימון!

עד כמה חמורה הפציעה שאתה צריך 10 ימים בפרוטוקול כדי להחלים ?

עד כמה חמורה הפציעה שאתה צריך 10 ימים בפרוטוקול כדי להחלים ?
דלקת שהגבילה אותי לעשות את התנועה כמו שצריך.. כל דלקת דורשת את השבועיים האלו במינימום כדי להחלים

אימון 11 של הפרוטוקול
Squat 105K 5X3
הרגשתי את הפציעה כל חזרה וגם עכשיו אני מרגיש. זה על הפנים

אימון 12 של הפרוטוקול (ואחרון)
Squat 115K 5X3
אם נסכם כרגע את המצב, אני מרגיש את המקום הכואב דווקא כשאני יורד ומושך את הטוסיק. העלייה קלה לי מאוד בנתיים הכאב לא מחמיר אז אני מקווה שזה יתחיל להסתדר לפחות מעצמו (עם קרח בנתיים)
Bench press 85K 5X1
אחרי ריסט
Pullups 15K 5X3
קליל
המשפחתית לפני האימון בהחלט הועילה ;)

אימון a
squat 120k 5x1
חזרנו לנקודת ההתחלה, אני אבוד עצות
bench press 87.5 5x3
pullups 17.5k 5x1
מהרתי והיה לי קל יחסית

אני במצב של שבוע-שבועיים מנוחה מכל סוג של אימוני רגליים, לוקח MSM נראה אם זה ירפא את הדלקת. אני אנצח את זה בשביל לנסות לחזק את הבנץ' לפחות
אימון B
Press 55K 5X3 בלי בעיה
Bench press באחיזה צרה (חרא תרגיל) 70K 5X3
המפרק תמיד מתעקם כשהמוט נוגע בגוף (וגם הידיים מין הסתם) והמוט סתם מתנדנד אבל בכללי המשקל היה קל, צריך למצוא תרגיל אחר ליד אחורית ושלא יהיה ליצני. יש רעיונות?
Shrugs 160k 5x3
YUMMYYY (לא לבעלי לב חלש)
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/149481_10200618696569036_165865314_n.jpg

אימון C
Bench press 90K 5,5,4
לא היה לי ספוטר כל הסטים ובסט האחרון ידעתי שאגיע לכשל בחמישי אז לא לקחתי סיכון
Pullups 20K 5X3
היה קשה בגלל המפלצת שנוצרה לי בכף יד (ראה תמונה למעלה)

במסע אל עבר חיזוק היד האחורית (בשביל הבנץ'):
ניסיתי לעשות את המכונה ההיא שאתה מושך עם 2 הידיות צמוד לגוף וזה הרגיש לי בזבוז זמן נקי, אמרתי שננסה את התרגיל של הבילדרים עם הדאמבל שמתחיל מהעורף ועולה אל מעל הראש, וזה פגע בינגו כי ביד ימין הצלחתי בקלות 15 קילו, ביד שמאל הגעתי לכשל אחרי חזרה שלישית משמע מצאתי את הנקודת חולשה שלי בבנץ'. עכשיו נשאר לפמפם עם 10 קילו חחחחחח

מה עם מקבילים?

נפצעתי מהתרגיל ואני כרגע לא יכול לעשות אותו.. אין לי גם ממש כוח לטפל בגלל הפציעה היותר רצינית ברגל למרות שאני חושב שעליתי על משהו, ראיתי סרטון ביוטיוב שהדגימו מתיחה שמאוד נתנה לי הרגשה של שחרור ברגל. אני אופטימי

ניסית פעם לקחת כורכום C3?
אני זוכר שבזמנו, MOONLIGHT המליץ על זה.

ניסית פעם לקחת כורכום C3?
אני זוכר שבזמנו, MOONLIGHT המליץ על זה.
גם גל אדטו המליץ לי לקחת כורכום וסנידרין (אם אני לא טועה) אבל אני כבר לא חושב שזה עיניין של תוספי תזונה אלא יותר הקטע של המתיחות.

גם גל אדטו המליץ לי לקחת כורכום וסנידרין (אם אני לא טועה) אבל אני כבר לא חושב שזה עיניין של תוספי תזונה אלא יותר הקטע של המתיחות.
בקרוב אתחיל להשתמש בכורכום, אעדכן אותך לגבי מצב הדלקת שלי.
בכל מקרה, שמעתי המון מקרי הצלחה עם הכדור.
תנסה, לא עולה הרבה ואין לך מה להפסיד.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית