רפואה שלמה.בהתחלה שהייתי עושה 80 קילו לא הייתה חזרה שלא הייתי מרגיש בה את הכאב. כרגע אני לא מרגיש אפילו קצת במשקלים האלו, אבל אני מאמין שאם אני אקפוץ פתאום ל140 זה יחזור כי זה לא החלים ב100%
אמשיך לעקוב כהרגלי.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רפואה שלמה.בהתחלה שהייתי עושה 80 קילו לא הייתה חזרה שלא הייתי מרגיש בה את הכאב. כרגע אני לא מרגיש אפילו קצת במשקלים האלו, אבל אני מאמין שאם אני אקפוץ פתאום ל140 זה יחזור כי זה לא החלים ב100%
רפואה שלמה.
אמשיך לעקוב כהרגלי.
תודה.
יום עשירי לפרוטוקול:
Squat 95K 10x2, 105K 5X1
ה95 קילו היו בסדר, ה105 קילו היה קשה אם להגיד את האמת ואחרי הסט הרגשתי את המקום הפגוע. אני לא בטוח עדיין אם זה כאבי החמרה או כאבי החלמה אבל בכל מקרה שמתי קרח. אחת הסיבות שזה היה קשה זה בגלל שהתאמנתי כל יום ובכלל לא התאוששתי כמו שצריך, מיום ראשון זה הסתדר אני מאמין
Press 52.5K 5X3
הרגיש לי כמו 40 קילו, לא האמנתי שזה יהיה כל כך קל 😃
Deadlift 70K 8X1
לאט לאט לחזור למשוך. לא הרגשתי שום דבר לא במהלך הסט ולא בסופו.
סה"כ מרוצה מאוד מהאימון!
דלקת שהגבילה אותי לעשות את התנועה כמו שצריך.. כל דלקת דורשת את השבועיים האלו במינימום כדי להחליםעד כמה חמורה הפציעה שאתה צריך 10 ימים בפרוטוקול כדי להחלים ?
שמן1.
זה הכל שומן רווי1.
מה עם מקבילים?
פרשת לבילדינג1?
גם גל אדטו המליץ לי לקחת כורכום וסנידרין (אם אני לא טועה) אבל אני כבר לא חושב שזה עיניין של תוספי תזונה אלא יותר הקטע של המתיחות.ניסית פעם לקחת כורכום C3?
אני זוכר שבזמנו, MOONLIGHT המליץ על זה.
בקרוב אתחיל להשתמש בכורכום, אעדכן אותך לגבי מצב הדלקת שלי.גם גל אדטו המליץ לי לקחת כורכום וסנידרין (אם אני לא טועה) אבל אני כבר לא חושב שזה עיניין של תוספי תזונה אלא יותר הקטע של המתיחות.