הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הלוג של פומפה השמן - החזרה מהצללים

אימון A
עדיין שוקל 80 קילו! בנוסף אכלתי היום חרא, רק המבורגר, כמעט שקית במבה שלמה וסקופ חלבון.

Squat 75KG 3X5
כרגיל, רק סט ראשון. אגב אני לא עושה בכלל חימום חוץ ממוט ריק, אז אולי אם אני אשים איזה 50 קילו חימום ראשון אני אסבול רק בחימום ובעבודה לא יהיה לי כלום שזה מצוין.

Bench press 97.5KG 1X3 PR!!!, 85KG 1x6
באחרון הגעתי לכשל שהתגברתי עליו. גם הטכניקה לא הייתה הכי טובה כי דחפתי את המוט די בקו אלכסון.. בכלל בשלישי נתקעתי בRACK עצמו אבל ייצבתי ונעלתי חח
(לא נוגע רק מייצב 🤡 )

Powerclean 90KG 1X3 PR!!!
בגלל שבאימון הקודם היה לי כל כך קל אמרתי שאני אקפוץ בחמיישיה. גם עכשיו יחסית לא היה כל כך קשה. החזרה הראשונה הייתה מושלמת, וגם באחרות קפצתי כמו שצריך ונכנסתי מתחת כמו שצריך אבל המוט די הפיל אותי למטה וזה נהפך לקלין. לא נורא

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אימון B
Squat 80KG 3X5
חימום טוב, ZERO PAIN
Press 65KG 1X3
זה המקסימום שאפשר למשקל גוף שלי..
Deadlift 120KG 1X8
Dips 7.5KG 3X8

האימון הכי גרוע בחודש האחרון
מאתמול יש לי קלקול קיבה וכל מה שאני מכניס יוצא בצורת נוזלית.. ישנתי 6 שעות בלילה והג'אק שמר אותי עירני אבל לא עשה לי את ה"אש בעיניים" שהוא היה עושה לי עד עכשיו.. כנראה צריך עוד
בכללי כל שניה באימון הרגשתי שאני בולע אוויר והוא נתקע לי בגרון ואני לא מצליח להוציא אותו בגרפעס.. בקיצר ממש אימון חרא

Squat 85KG 3X5
Bench press 100KG 1xfx1
סינגל, השני עלה חצי ואז נתקעתי מחוסר אנרגיות
Clean 90KG fxf
ניסיתי פעמיים ולא הצלחתי להכנס מתחת, שוב בגלל הקלקול קיבה המזדיין הזה

אני עצבני ;azban

אימון A
מהרתי רצח, סיימתי את האימון בחצי שעה
הקלקול קיבה המציק הזה עדיין לא עבר והציק לי עם האוויר התקוע הזה בבטן
Squat 90KG 3X5
Bench press 100KG 1x1
סיגנל 100.. לא יכלתי יותר. כל עוד הדבר הזה לא עובר אני אמשיך עם 100 קילו לסינגל ואוסיף עוד שמינייה של איזה 85 קילו
Pullups 17.5KG 3X5

אימון B
המשך של רצף אימונים נוראי המשיך גם היום, כשאני עצבני על הגוף שלי. לא לקחתי שבוע את התוספים (בגלל הקלקול קיבה או מה שזה לא יהיה) וגם לא עשיתי מתיחות.
אני באמת מרגיש יותר חלש מאשר בחיטוב למרות שאני כן אוכל, ואיך שאני אוכל אני מרגיש כאילו אני צריך לשלשל את האוכל החוצה כשבכלל יש לי עצירות. (סליחה על התיאור המורכב)
squat 95KG 1X5
נחשו איזה כאב חזר? החל מהחימום של ה70 קילו הוא חזר וברמת כאב של איזה 6.5/10 ובגלל זה אפילו לא עשיתי 3 סטים. שמתי לב גם שבגלל שכואב לי בהיפ השמאלי אז היא אוטומטית נכנסת קדימה במקום אחורה ובתמורה הברך גולשת קדימה.. בקיצר על הפנים.
Press 60KG 1X3, 70KG Fx1
עשיתי חימום של 60 לשלשה ואז ניסיתי 70 ולא הצלחתי להרים.
Deadlift 90KG 1X5
הרגשתי חולשה + הכאבים מהסקוואט ממש לא השאירו לי חשק להמשיך.

נמאס לי מהחרא הזה, אני נח עד יום ראשון בתקווה שזה ירגע כבר

טוב כן התאמני.. על מי אני עובד חח
אימון C
Squat 100KG 3X5
הלכתי להולמס פלייס ושם משום מה היה לי ממש קל, זה אפילו טיפה יותר מ100, משהו כמו 104 קילו.
Bench press 100KG FXF
זה בדיוק אותו המשקל כמו הסקוואט, אבל בגלל שזה טיפה יותר מ100 אז לא הצלחתי אפילו חזרה. אני חוזר בראשון ל95 ל5.
Pullups 20KG 5,5,3
לא הצלחתי סט אחרון חמישייה אבל אני אסתפק בזה, היה אחלה

טוב כן התאמני.. על מי אני עובד חח
אימון C
Squat 100KG 3X5
הלכתי להולמס פלייס ושם משום מה היה לי ממש קל, זה אפילו טיפה יותר מ100, משהו כמו 104 קילו.
Bench press 100KG FXF
זה בדיוק אותו המשקל כמו הסקוואט, אבל בגלל שזה טיפה יותר מ100 אז לא הצלחתי אפילו חזרה. אני חוזר בראשון ל95 ל5.
Pullups 20KG 5,5,3
לא הצלחתי סט אחרון חמישייה אבל אני אסתפק בזה, היה אחלה
ג€‹בטח מתסכל רצח ...גם לי קרה

אימון A
Squat 105KG 1X5
הכאבים הרגילים. שמתי לב שבהולמס פלייס אני עושה בלי כלוב ויורד על הסוף, לא כואב, אבל כשאני עושה בכלוב דווקא כן כואב לי..
Bench press 92.5KG 4xfx1, 80KG 1x8
הדבר המוזר הזה שיש לי עדיין לא עבר אבל המצב השתפר. באתי יחסית חלש, כמעט נעלתי את החזרה האחרונה (הגעתי קצת מעל השלבים הראשונים של הRACK אבל לא לנעילה מלאה.. ה8 חזרות היו כל כך קלות שזה מצחיק
Power clean 85KG 2xfx1
Power clean & Jerk 70KG 1x3
חחחחחח המצאתי קומבינציה חדשה, במקום לרדת עד למטה ירדתי לרבע סקוואט ומשם עשיתי ג'ארק כי אני לא מרגיש מספיק אנרגטי לרדת עד למטה..

עכשיו אני מרגיש כאילו יש לי פרקינסון, זה קורה לי אחרי כל אימון, יש לי דופק מוזר בבטן.. כל האוויר שיש לי בבטן (שאני לוקח בזמן כל תרגיל) נתקע שם וכתוצאה מכך כל הגוף רועד עד שהאוויר הזה יצא באיזו שהיא דרך.

facepalm

אימון B
Squat 70KG 3X5
Press 62.5KG 4xf*1, 55KG 1x5
אני לא בטוח אם זה היה 65 או 62.5 אבל עשיתי רבעייה יחסית בקלות והאחרון לא עלה עד הסוף
Deadlift 140KG 1X5
בלי חגורה ומנגזיום (בכוונה) והיה די פשוט.. I'm coming home <3

בגלל שהסקוואט הפך לבלתי אפשרי, כאן דרכנו נפרדות :(
אני בונה על סקוואט של 70KG ביום שלישי.. ככה תראה התוכנית

אימון A
Clean
Bench press
weighted pullups

אימון B
Squat
Press
Deadlift

אימון C
Clean
Bench press
Clean and jark

אי אפשר לוותר על הסקוואט לגמרי!

לא וותרתי על סקוואט לגמרי
קודם כל בשלישי אני עושה 70 קילו..
דבר שני אני עושה בראשון וחמישי קלינים שזה בעצם פרונט סקוואט 😃

אימון C
אני אשם באימון החלש הזה, הפקרתי את התזונה שלי..
Power clean 80KG 1x3, 82.5KG 1x1
רציתי קלין אבל לא היו לי אנרגיות לרדת מתחת לפאוור קלין
Bench press 92.5KG 1x4+f, 82.5KG 1x5
לא הצלחתי לסגור חמישית כמו ביום ראשון. אבל זה בגלל שאני לא אוכל כמו שצריך
Clean and jerk 72.5KG 1+f+f
את 2 החזרות האחרות לא הצלחתי להחזיק מעל הראש ליותר משניה..

קיצר שורה תחתונה אני חייב להתחיל לטחון יותר

אימון A
Power clean 80KG 1x3, 85KG 1xf
אני לא יודע איזה פאק יש בי אבל אני פשוט לא יורד לקלין, זה לא בא לי טבעי בכלל. גם נכשלתי כי לא משכתי טוב.
Bench press 95KG 2xf*1, 100KG 1x1
היה לי ספוטר כל כך Retard שבהתחלה הוא שיחק אותה מבין ושאל אותי אם אני עושה SS והכל ואמר שהוא גם התאמן כוח, הקיצר אמרתי לו שלא יעזור אלא אם אני אגיד לו לעזור. על ההתחלה הוא כבר שלח ידיים וצעקתי לו "תעייף תידיים", חזרה שניה אותו הדבר, חזרה שלישית כבר הורדתי את המוט על ה"חזה עליון" שזה רחוק מאוד מאיפה שרציתי וזה נבע מחוסר ריכוז שהמטומטם הזה גרם לי, הקיצר העפתי אותו והבאתי את המאמן שהוא דווקא סבבה לגמרי ואמרתי לו שאני עושה סינגל ל100 והוא לא נגע
Pullups 20KG 3X5
בלי בעיה כלל
הרחקה לצדדים 10KG 3X10

בגלל שאני עוד פחות משבועיים מתגייס אני רוצה לתת סינגל של 200 דדליפט למרות שזה נשמע מאוד קשה כי לא עשיתי דדליפט כמו שצריך במשך חצי שנה.. אבל אם הצלחתי לעשות 140 בלי חגורה ומגזיום בלי יותר מדי קושי אז עם קצת רעל אני אופטימי מאוד, ומקסימום ולא אני אסתפק ב180.. בשלישי הקרוב 160 ל5 עם חגורה ומגנזיום

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית