עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מדוע ידידי?בוז1
תכלס, 100 קילו בלי עצירה על 83 קילו משקל גוף. עכשיו זה 95 על 78 עם עצירהמה היו השיאים לפני התוכנית ?
נשאר עוד הרבה לסמולוב, אני מצפה למשהו מטורף !תכלס, 100 קילו בלי עצירה על 83 קילו משקל גוף. עכשיו זה 95 על 78 עם עצירה
אין חדש, בראשון אני אצל כרירופרקט לפעם הראשונה. הפסדתי את אימון די, התחלתי סבב חדש בתוכנית כשהצבתי אר אמ1 97.5 קילואיך אתה מרגיש ??
---נשאר עוד הרבה לסמולוב, אני מצפה למשהו מטורף !
😃 יש לי כל מיני תאוריות. אחת התאוריות הסבורה שלי הינה שאנחנו מבצעים פעילות \ תנועה \ יש לנו מגבלה \ כל דבר אחר בצורה שוטפת כל הזמן שגורמת לאי יכולת של הגוף ואו האזור ואו הפציעה להמשיך להחלים, כלומר אנחנו מפריעים לה לא במודה, ולכן אנחנו לא מחלימים. זה יכול להיות גם בעיה מכנית. הכירופרקט לא עזר לי גם, וגם לי הוא אמר שיקח כמה טיפולים, אבל עדיין כואב לי. זה מחמיר ועובר..מחמיר ועובר..אימון A
אני עדיין חולה, הקשבתי לאבא שלי ונפלתי לתרופות (משהו בסגנון דקסמול) כנראה זה החליש אותי ברמה מטורפת
Squat 60KG 1x5
Bench press with stop 80KG 1x5
עכשיו לחלק היותר מעניין.. הייתי היום אצל הכרירופרקט. היה מפגש של בדיוק 2 וחצי דקות, ספרתי לו על הפציעה ומה שניסיתי לעשות עד היום. אמרתי לו שכלום לא עבד וראיתי באינטרנט סרטון של כרירופרקט, הדגמתי לו בערך מה שהכרירופרקט עשה (לפי הסרטון של pala) והוא ישר ידע על מה אני מדבר, עשה לי בדיוק את אותו הדבר ושחרר כמה קליקים. הוא אמר שנעשה את זה שוב ושזה לא עובר בפעם אחת, ושנפגש עוד שבועיים.. הייתי הכי אופטימי בארץ עד שהגעתי לכלוב וגם עם מוט ריק הרגשתי את הפציעה 😣
שוב פעם אני חסר רעיונות, צריך לחפש את הרעיון הבא.
@^pala
@talp
@akyeruc
כרירופרקט צבאי.😃 יש לי כל מיני תאוריות. אחת התאוריות הסבורה שלי הינה שאנחנו מבצעים פעילות \ תנועה \ יש לנו מגבלה \ כל דבר אחר בצורה שוטפת כל הזמן שגורמת לאי יכולת של הגוף ואו האזור ואו הפציעה להמשיך להחלים, כלומר אנחנו מפריעים לה לא במודה, ולכן אנחנו לא מחלימים. זה יכול להיות גם בעיה מכנית. הכירופרקט לא עזר לי גם, וגם לי הוא אמר שיקח כמה טיפולים, אבל עדיין כואב לי. זה מחמיר ועובר..מחמיר ועובר..
כרגע הפסרת אימוןנים ואני מתחיל עם מתיחות ופזיוטרפיה קשה קבוע, אבל פזיוטרפיה לא עם דגש רק על האזור עצמו, אלא על כל הדגשים שיכולים להשפיע על זה (כופפים, פושטים, גמישות, מייצבים, לטרלי, מדיאלי ואפילו עבודה על הכפות רגליים). הזמנתי את החגורה של סרולה של מפרק הסאקרוםאיליאק שאיתה אני אנסה לראות אם ייצוב וקיבוע של האזור באמת יביא להנחה בכאבים. אם כן, משמע כל מה שאני צריך לעשות הינו להמשיך ללבוש אותה בתנועות שמכאיבות לי על מנת למנוע תזוזה \ דלקתיות \ פגיעה, ולהמשיך לחזק את השרירים באזור על מנת, בסופו של דבר, להבריא.
אנחנו נחלים מהפציעה ואתה תחזור לרקוד אחרי הדדליפט. 😁
איזה כירופרקט הלכת?
היה לי עקיצות קטנות שהפריעו לי בסקוואט שמנעו ממני להתקדם, ואז סט של דדליפט החמיר לי ומאז אני מתרוצץ. אבל הכאב עצמו מפריע כרגע כל פעם שאני מעביר משקל על הרגל הפצועה \ יושב בתנוחות מסויימות...לפעמים מקרין לרגל.כרירופרקט צבאי.
לגבי התאוריה שלך.. הלוואי ואתה צודק, אבל אני די מתקשה להאמין שזה נכון מהסיבה שבדרך כלל כשאתה עושה משהו שמפריע לפציעה להתאושש, זה מלווה בכאב, אבל אצלנו לא קורה כלום. תגיד, זה קרה לך בצורה מתגברת במשך תקופה או שזה קרה לך במכה, כמו שלי זה קרה אחרי סט של דדליפט?
הבנתי, די דומה להסתבכות שליהיה לי עקיצות קטנות שהפריעו לי בסקוואט שמנעו ממני להתקדם, ואז סט של דדליפט החמיר לי ומאז אני מתרוצץ. אבל הכאב עצמו מפריע כרגע כל פעם שאני מעביר משקל על הרגל הפצועה \ יושב בתנוחות מסויימות...לפעמים מקרין לרגל.
עכשיו אני עוד יותר מבולבל, אז הכאב שיש לנו זה לא הSI JOINT? המאמר הזה גם גרם לי לפחד להמשיך עם הסקוואטים למרות הכאב בגלל מה שהוא רשם על הhip labrel tear . מה שעוד אני לא מבין זה איך זה שהפאומרולר מעלים לי את הכאב? מה בעצם קורה שם? והאם אני אפגע בעצמי אם אני אמשיך עם הפאומרולר והסקוואטים.. אגב בקשר לדדליפט, אתה מרגיש כאב גם בסומו?הבנתי, די דומה להסתבכות שלי
מצאתי את זה אם לא קראת את זה כבר,
http://fitnesspainfree.com/why-do-my-hips-hurt-when-i-squat-femoral-acetabular-impingement-part-1/
אולי יש פה משהו מועיל שאתה תמצא שאני לא מצאתי