- פותח/ת השרשור
- #1,201
זה שהאיזור חלש זאת לא סיבה לכאב במקום הפציעה, הרי פעם גם היית חלש אבל לא כאב לך ככה. הטכניקה שלך באמת מושלמת?כן, אבל אני באמת מאמין שזה שאלה של להתחזק, כל האזור הימני שלי מאווווד חלש..
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה שהאיזור חלש זאת לא סיבה לכאב במקום הפציעה, הרי פעם גם היית חלש אבל לא כאב לך ככה. הטכניקה שלך באמת מושלמת?כן, אבל אני באמת מאמין שזה שאלה של להתחזק, כל האזור הימני שלי מאווווד חלש..
חלש כן יכול להיות סיבה מכיוון שהשריר פועל בצורה אינטנסיבית בגלל השרירים החלשים באזור. החלק הימני (הכואב) זה החלק שנפצעתי בו במיניסקוס בברך ועבר דילדול שרירי כבד (לא היה פעיל בכלל כמעט 3 חודשים רצוף) זה קרה לפני 4 שנים...זה שהאיזור חלש זאת לא סיבה לכאב במקום הפציעה, הרי פעם גם היית חלש אבל לא כאב לך ככה. הטכניקה שלך באמת מושלמת?
הבנתי, אתה במצב הרבה יותר מורכב מהמצב שלי.. יש לך סרטון של הסקוואט? ואיך הכאבים בדדליפט אגבחלש כן יכול להיות סיבה מכיוון שהשריר פועל בצורה אינטנסיבית בגלל השרירים החלשים באזור. החלק הימני (הכואב) זה החלק שנפצעתי בו במיניסקוס בברך ועבר דילדול שרירי כבד (לא היה פעיל בכלל כמעט 3 חודשים רצוף) זה קרה לפני 4 שנים...
כן אני הייתי מרגיש עקיצות\כאבים קלים בתנוחות מסויימות (בעיקר כשהייתי מסתפר גלח במהלך השירות הצבאי והייתי נשען במנח קצת לא פרופורציונלי והייתי מרגיש כאבים קלים באגן הימני) והרגשתי את האזור לפני שהתחלתי SS, אבל לא בצורה כזאת קיצונית, ובמהלך התוכנית הכאב נעלם, ואז חזר בצורה קיצונית במשקל גבוהה יותר..
הטכניקה שלי לא מושלמת בגלל הברך, אני מנסה למצוא לה פתרון
אני ממש מסתייג מלעשות סרטון של 40 קילו 😛 אני לא עושה דדליפט כרגע, אני מנסה להשתקם ולתת דגש לסקוואט בלבד.הבנתי, אתה במצב הרבה יותר מורכב מהמצב שלי.. יש לך סרטון של הסקוואט? ואיך הכאבים בדדליפט אגב
חח אל תיהיה מצחיק אני מעלה סרטונים שלי עם 60 קילו זה לא יותר טובאני ממש מסתייג מלעשות סרטון של 40 קילו 😛 אני לא עושה דדליפט כרגע, אני מנסה להשתקם ולתת דגש לסקוואט בלבד.
ממליץ לך לבקש עזרה אפילו מריפ עצמו בפורום שלו, הוא מגיב הרבה ויש שם אנשים מאוד מוכשרים ובעלי ידעאני יכול להגיד לך בדיוק הפוך.
באחד האימונים העלתי משקל ל 80 בשביל לבדוק טכניקה עם משקל "בינוני", ועשיתי תנועה לא טובה.
זה גרם לכאבים שלי לחזור למצב אקוטי ל4 ימים אם אני לא טועה (לא יכלתי לזוז כמעט).
אגב באותו האימון (עם כאבי גב מפחידים שהשביתו אותי) עשיתי דדליפט 120 קילו ולמרות שהאיזור היה רגיש לא הרגשתי כאבים בזמן הדדליפט, ככה שאני בטוח עושה דדליפט כמו שצריך. זה נטו הסקוואט שלי.
מאז אותו אימון הכאבים שלי חזרו להיות קצת יותר כואבים והכאב שהיה מרוכז באגן חזר להקרין לגב תחתון.
ככה שאני מצטער שחשבתי בכלל לבדוק טכניקה עם משקל גבוה יותר.
מה גם שב60 קילו (משקל העבודה שלי בחצי שנה האחרונה אם לא יותר) עושה לי טיפה כאבים מידי פעם.
נעזרתי במדריך והבנתי שיש לי היפראקסטנשן בגב תחתון וזה הדבר היחידי שגורם לי לכאבים/לא להחלים.
כרגע אני הולך לעבוד על סקוואט חופשי, כי בסקוואט חופשי אני שומר על גב תחתון/אגן ניטרלי, בנוסף לעשות מתיחות חזקות לאיזור הקדמי של המפשעה שכנראה חלש ותפוס (השרירים הקדמיים קצרים לעומת האחוריים שארוכים ובכך זה גורם לגוף שלי להיות בהיפראקסטנשן).
אני מאמין שאני אצליח לעשות את זה רק עם בנאדם אחד על אחד, או במקרה הגרוע מול מראה כשאני מסתכל מהצד.ממליץ לך לבקש עזרה אפילו מריפ עצמו בפורום שלו, הוא מגיב הרבה ויש שם אנשים מאוד מוכשרים ובעלי ידע
קצת קשה לי לתאר את הסקוואט שלך, יש לך סרטון? אתה לוחץ חזק את הבטן פנימה? זה חשוב מאוד.אני מאמין שאני אצליח לעשות את זה רק עם בנאדם אחד על אחד, או במקרה הגרוע מול מראה כשאני מסתכל מהצד.
המדריך ניסה להסביר לי איך ליישר את הגב בתחתית הסקוואט אבל לא הצלחתי "לשלוט" בגב כמו שצריך וגם כשבטעות הצלחתי ליישר את הגב אז אחרי שנייה איבדתי את זה.
כשהצלחתי ליישר פתאום הרגשתי את השרירי רגליים עובדים ממש חזק לעומת הגב התחתון שבד"כ עובד.
אבל עדיין אני מרגיש כאילו זה תורה מסיני להתרגל לתנועה הזאת. לדעתי זה רק מחזק את הטענה שלי שהשרירים שלי פשוט לא שווים (מבחינת הכוח,גמישות ואורך) ובגלל זה אני נוטה להיפר אקסטנשן.
פומפה מה אתה אומר? גם לך יש משהו בסגנון?
http://www.lbs.co.il/threads/48503/קצת קשה לי לתאר את הסקוואט שלך, יש לך סרטון? אתה לוחץ חזק את הבטן פנימה? זה חשוב מאוד.
אימון B
צבא מסריח, לקחו את כל המתקן של החדר כושר לאוגדה אחרת והשאירו לנו דמבלים, מתח ומוט דבליו.. הא כן והמון הליכונים זה מאוד חשוב
בני זונות בנתיים אני נאלץ לעשות כל מני תרגילים עם הדמבלים (יש סהכ עד 25 קילו) אז אני אאלתר אימונים עד חמישי שאגיע הביתה
משהו אצלך בסקוואט מאוד מאוד מוזר ליhttp://www.lbs.co.il/threads/48503/
כן אני מכניס את הבטן/עושה שריר
ברור, ולא רק זה אני גם אתחרה 🙌אין על מה !
תותח ! חסר לך שאתה לא על המוזיקה ב 17.4