Resource icon

הלוג של פומפה השמן - החזרה מהצללים

PomFect עדכן/ה את הלוג ״הלוג של פומפה השמן״:

עדכון לוג: 14/05/15

אימון סקוואט שהפך לאימון דדליפט (+3)
התחלתי עם הסקוואט, ודווקא כמה שזלזלתי בפציעה בכתף לא יכלתי לסבול שניה של כאב שהמוט עליי אפילו עם 100 קילו, אז עברתי לדדליפט
Sumo deadlift 170kg 1x4
היה לי עוד 1-2 לתת אבל לא המשכתי..

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 16/05/15

אימון סקוואט ובנץ +3
Lb squat 162.5kg 1x3
Box squat 70kg 3x3
Bench press 92.5kg 1x8
אז כל הקרח והכרית חימום ששמתי ביומיים האחרונים ממש שיפרו את המצב והטווח תנועה שלי עם היד כמעט וחזר אליי לגמרי. הסקוואט הלך ככה ככה כי לא הרמתי כבד די הרבה זמן, העומק מאוד גבולי למרות שאני נוטה להאמין ששברתי.. מה שכן זה משקל שלפני שבועיים הייתי נותן ל5+ בכיף..

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 16/05/15

אימון סקוואט ובנץ +3
Lb squat 162.5kg 1x3
Box squat 70kg 3x3
Bench press 92.5kg 1x8
אז כל הקרח והכרית חימום ששמתי ביומיים האחרונים ממש שיפרו את המצב והטווח תנועה שלי עם היד כמעט וחזר אליי לגמרי. הסקוואט הלך ככה ככה כי לא הרמתי כבד די הרבה זמן, העומק מאוד גבולי למרות שאני נוטה להאמין ששברתי.. מה שכן זה משקל שלפני שבועיים הייתי נותן ל5+ בכיף..

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 29/05/15

אימון סקוואט +1
LB Squat 150KG 1x2, 170KG None
היה אמור להיות לי 170 לסינגל אבל הצבא זיין אותי בשבועיים האחרונים בקטע שלא אכלתי, לא ישנתי, ומה שכן אכלתי עשה לי קילקול כיבה שנמשך עד היום.. ב150 החזרה השניה עלתה גריינד רצח אז לא רציתי להשרף עם 170.. לא הייתי מצליח.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 30/05/15

אימון בנץ ודדליפט +1
Bench press 97.5kg 1x5
Sumo deadlift 180kg 1x3 PR
לפני חודשיים המשקלים האלו היו האר אמ אחד שלי.. נשארתי על אותו משקל גוף. מת לדעת מה יקרה שאשתחרר..

קרא את שאר עדכון הלוג...
תביא את התחת השמן שלך ל"ספייס" ותתאמן איתי (התחלתי טקסס)
חובה אימון לזכר הימים!

עדכון לוג: 06/06/15

אימון בנץ' ודדליפט +5
Bench press 90KG 1x5
70KG 3x10
Sumo deadlift 165KG 1x7
Weighted pullups 16KG 3x5
בעקרון הבנץ' הרחב הוא הבעיה העיקרית שלי, שבועיים מלחמה עם המפרק הכואב וזאת הסיבה העיקרית לכך.. לצערי אני נאלץ לחזור לבנץ' צר יותר ולשמור את הבנץ' הרחב לתחרות בלבד.. דדליפט עלה מעולה

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 18/06/15

אימון סקוואט ופרס +3
LB Squat 150KG 1x5
טוב, גם הקטע של הברכיים לא צלח עם הפציעה הזאת.. הדבר היחיד שמוריד מהכאב זאת החגורה. ממשיך לזרום עם התוכנית כרגע...
Press 60KG 1x4
עדיין כואב בשורש הכף יד, מנסה למתוח אותו בתקווה שיעזור לי

קרא את שאר עדכון הלוג...

אימון דדליפט ובנץ' פרס +3
Bench press 95KG 1x5
70KG 3x10
Sumo deadlift 160KG 1x2, 175KG x0
speed sets 140KG 2x3
לא הצלחתי להתאושש בכלל מהסקוואט של חמישי אז לא הזזתי את ה175.. דוחה את הדדליפט הזה לאימון הבא

עדכון לוג: 24/06/15

אימון דדליפט +3 ופרס +1

Sumo deadlift 175KG 1x5
יום שבת לא הצלחתי? קצת התאוששות מהסקוואט והכל טוב
צץ לי רעיון להתת הפרש בין הסקוואט והדדליפט בתוכנית, כלומר כשאעשה חמש בדדליפט אתן שלוש בסקוואט, 3 בדדליפט ובסקוואט אחד וכו'..

Press 65KG 1x1
PR עם דלקת בשורש הכף יד וזה הרגיש לי ככ קל, וזה בלי רצועות שורש כף יד כדי לתת לדלקת להחלים. מתאר לעצמי שהייתה לי שלשה בכיף עם יד בריאה.

לגבי הדלקת, הזמנתי היום כורכומין, לבנתיים שותה כורכום, שם קרח 3 פעמים ביום ובאימון הזרמתי דם; עשיתי 3...

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 04/07/15

אימון סקוואט 5+
LB Squat 145KG 1x5
HB Squat 80KG 2x5
אז התחדשתי לי בadidas powerlift 2.0, נכון לרגע זה את הכאבים בתחת בלאו בר הן לא מתקנות, אבל התחלתי קצת לעשות HB וזה הרגיש לי מאוד נוח ובלי כאבים כלל. אני חושב להשקיע בHB טיפה יותר ואם אין ברירה, נעבור לHB.. זה עדיף מאשר להמשיך לסחוט מים עם הLB.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית