עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן ולאחר שהוא יאכל את הלאפה הוא יתבאס שוב, ויצפה בסירטונים מדכאי תיאבון, ואז יקיא את הלאפה. לאחר מכן ירגיש טעם מר בפה וביאוס על בזבוז חלבון וכסף, ואז שוב יכנס לדיכאון ויאכל לאפה, ואז שוב יצפה בסירטונים וכך הסיפור ימשך עד שהוא ילמד את שיטת הסייבורג.מסכן KILOGRAM, נראה לי ביאסנו אותו עם התשובות המפגרות שנתנו לו, מהבאסה בטח הלך להוריד לאפה.
עשינו לו פעולה הפוכה מסכן, רצה לדכא תאבון ובמקום דופק עכשיו לאפה מהבאסה.
כן ולאחר שהוא יאכל את הלאפה הוא יתבאס שוב, ויצפה בסירטונים מדכאי תיאבון, ואז יקיא את הלאפה. לאחר מכן ירגיש טעם מר בפה וביאוס על בזבוז חלבון וכסף, ואז שוב יכנס לדיכאון ויאכל לאפה, ואז שוב יצפה בסירטונים וכך הסיפור ימשך עד שהוא ילמד את שיטת הסייבורג.
אתם מכירים חומר (חוקי) שידכא לי את התאבון בזמן החיטוב?
לי יש בעיה שנקראת ADAD (משהו כזה) ואני צריך לקחת ריטלין כי אני פשוט לא מרוכז בכלום אם לא וזה קצת מדכא תיאבון.
לפחות ככה אומרים על ריטלין אני יודע..
אבל זאת תרופת מרשם ואני לא חושב שכדאי לך להתחיל איתה אם אתה לא צריך כי אחרי שתתרגל אליה ניראה לי שיהיה לך קשה לחזור להיות בלי התרופה.
לא מבין איך אתה מתלהב ממנה בכלל.. אני בגלל כל התופעות לוואי הפסקתי לקחת אותה על דעת עצמי.. התוצאות הלא כלכך מרשימות לא שוות את זה.
לי יש בעיה שנקראת ADAD (משהו כזה) ואני צריך לקחת ריטלין כי אני פשוט לא מרוכז בכלום אם לא וזה קצת מדכא תיאבון.
לפחות ככה אומרים על ריטלין אני יודע..
אבל זאת תרופת מרשם ואני לא חושב שכדאי לך להתחיל איתה אם אתה לא צריך כי אחרי שתתרגל אליה ניראה לי שיהיה לך קשה לחזור להיות בלי התרופה.
או שאתה מרוצה ממנה או שאתה מכור אליה.