אווו מי היה מאמין 😃קיבלתי אותו אתמול בהזמנה שעשיתי עם עוד כמה דברים, סה"כ נחמד מאוד, ממליץ.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אווו מי היה מאמין 😃קיבלתי אותו אתמול בהזמנה שעשיתי עם עוד כמה דברים, סה"כ נחמד מאוד, ממליץ.
היה 60% באיזה חנות פה, זה עלה לי 3 דולר.אווו מי היה מאמין 😃
כן, אבל זה כי יש פה מבצע של איזו חברה כל החנות ב 60% (היה לפחות מבצע, ליום אחד, הזמנתי גם חטיפים של דימטייז נראה איך הם)3$ :(
90 קפסולות<?
אני לא גר בארץ, ככה שזה לא רלוונטי.באיזה אתר היה המבצע???
כן, אבל זה כי יש פה מבצע של איזו חברה כל החנות ב 60% (היה לפחות מבצע, ליום אחד, הזמנתי גם חטיפים של דימטייז נראה איך הם)
אנשים חושבים שהחיים פה דבש, אבל לא מבינים הרבה דברים עד שלא גרים כאן.אוף איתכם הכל דבש אצלכם אה? אח שלי אותו דבר טוחן לי כל היום בטלפון לזרוק הכל פה בארץ ולבוא אליו לLA.
אנשים חושבים שהחיים פה דבש, אבל לא מבינים הרבה דברים עד שלא גרים כאן.
בוא נגיד שזה ממש לא דבש, ובמיוחד לא בתקופה הזו עם כל המשבר הכלכלי שזה לא נתפס בכלל עד שאתה לא חי פה תקופה וזה מתחיל להשפיע גם עליך.
בכל מקרה, אם אתה מחפש לבסס את החיים שלך, פה יהיה לך הרבה יותר קשה בהתחלה אבל עם הזמן זה ישתלם הרבה יותר מאשר לגור בארץ.
הקטע של השפה ואם תתחיל ללמוד פה יהיה לך פי 2 אם לא יותר, קשה מבארץ, אבל מתרגלים לזה ואז זה מתחיל לזרום. הלימודים פה פי 100-150 בערך (לא צוחק במספרים) יותר יקרים מבארץ, אבל אין כל כך הרבה מיכשולים להיכנס כאן לאקדמיה כמו בארץ (פסיכומטרי, בגרויות וכל הבולשיט).
אם אתה בן אדם שתלוי בחברים שלו וכל היום מחפש "חיי חברה", אז ארה"ב לא בשבילך.