הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המשך נושא מפורום קנייה ומכירה

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך
כן, אבל זה כי יש פה מבצע של איזו חברה כל החנות ב 60% (היה לפחות מבצע, ליום אחד, הזמנתי גם חטיפים של דימטייז נראה איך הם)

לעזאזל איתכם ארה"ב -_-
תגיד סתם שאלה
בשנותיך בארה"ב
מה המחיר הכי זול שראית עבור אבקת חלבון 5LB?בסופר,אתר קניות בכל מקום
סתם מעניין אותי לדעת
היה את ה20$?

תמיד יש 20 דולר אבל אלו חברות לא מוכרות, בד"כ מוכרים את זה בקוסקו אני לא קונה שם חלבונים מאחר שחברה שמכרו אותה שם ה FDA סגר אותה בשל תקנים כושלים.
מצאו שתן של חולדות ורגליים של עכבר באחד מהמפעלים שלהם וסגרו להם את השלטר.
יש הרבה מבצעים באמאזון על אופטימום 5 פאונד ב 30-33 דולר, יש מבצעים על מאסלמילק תמיד (מאז שמצאו שם כספית במינון גבוה מאוד) דלי כזה גם באזור ה 25-30 דולר, היה טווין לאב(החלבון שלהם, לא ניסיתי) ב 25 דולר, בכל מקרה אלו המחירים בד"כ.
בחנויות כמו GNC, דלי של חלבון יעלה לך 50-60 דולר, באינטרנט הכל זול.

• פותח/ת השרשור
למה אתה לא קונה באתר שלייל המליץ עליו? זה לא הכי זול?

לא.
יש לי פורום שכל זמן מביאים שם מבצעים וקופונים בלייב לחנויות בארה"ב, לפני כמה שבועות היה ב GNC מכירת חיסול, לא הייתי צריך כלום אבל כל כמה שבועות יש באתר אחר איזו מכירה מטורפת ואם אני צריך אני מזמין, כרגע לא חסר לי כלום.
ה 60% פשוט היה מאוד מאוד מאוד מפתה. הזמנתי את המולטי + 20 חטיפים של דימטייז באיזה 15 דולר עם משלוח.

אוף איתכם הכל דבש אצלכם אה? אח שלי אותו דבר טוחן לי כל היום בטלפון לזרוק הכל פה בארץ ולבוא אליו לLA.

אוף איתכם הכל דבש אצלכם אה? אח שלי אותו דבר טוחן לי כל היום בטלפון לזרוק הכל פה בארץ ולבוא אליו לLA.
אנשים חושבים שהחיים פה דבש, אבל לא מבינים הרבה דברים עד שלא גרים כאן.
בוא נגיד שזה ממש לא דבש, ובמיוחד לא בתקופה הזו עם כל המשבר הכלכלי שזה לא נתפס בכלל עד שאתה לא חי פה תקופה וזה מתחיל להשפיע גם עליך.
בכל מקרה, אם אתה מחפש לבסס את החיים שלך, פה יהיה לך הרבה יותר קשה בהתחלה אבל עם הזמן זה ישתלם הרבה יותר מאשר לגור בארץ.
הקטע של השפה ואם תתחיל ללמוד פה יהיה לך פי 2 אם לא יותר, קשה מבארץ, אבל מתרגלים לזה ואז זה מתחיל לזרום. הלימודים פה פי 100-150 בערך (לא צוחק במספרים) יותר יקרים מבארץ, אבל אין כל כך הרבה מיכשולים להיכנס כאן לאקדמיה כמו בארץ (פסיכומטרי, בגרויות וכל הבולשיט).
אם אתה בן אדם שתלוי בחברים שלו וכל היום מחפש "חיי חברה", אז ארה"ב לא בשבילך.

אנשים חושבים שהחיים פה דבש, אבל לא מבינים הרבה דברים עד שלא גרים כאן.
בוא נגיד שזה ממש לא דבש, ובמיוחד לא בתקופה הזו עם כל המשבר הכלכלי שזה לא נתפס בכלל עד שאתה לא חי פה תקופה וזה מתחיל להשפיע גם עליך.
בכל מקרה, אם אתה מחפש לבסס את החיים שלך, פה יהיה לך הרבה יותר קשה בהתחלה אבל עם הזמן זה ישתלם הרבה יותר מאשר לגור בארץ.
הקטע של השפה ואם תתחיל ללמוד פה יהיה לך פי 2 אם לא יותר, קשה מבארץ, אבל מתרגלים לזה ואז זה מתחיל לזרום. הלימודים פה פי 100-150 בערך (לא צוחק במספרים) יותר יקרים מבארץ, אבל אין כל כך הרבה מיכשולים להיכנס כאן לאקדמיה כמו בארץ (פסיכומטרי, בגרויות וכל הבולשיט).
אם אתה בן אדם שתלוי בחברים שלו וכל היום מחפש "חיי חברה", אז ארה"ב לא בשבילך.

+1

דוד שלי גם גר בארה"ב ובאמת מי שלא מרוויח 6000$ + אז הוא נחשב עני..
אני גם אולי יעבור לשנה לארה"ב (שליחות..) וגם זה לא בטוח (בגלל שכר נמוך..)

ובקשר ללימודים.. תכלס, הלימודים בארץ יותר קשים מארה"ב במיוחד מתמטיקה ששם זה פשוט בושה.. לגבי אנגלית אני חושב שבאמת יהיה יותר קל ללמוד שם מאשר בארץ.. כי שם אתה חיי ונושם אנגלית...

בקיצור, ארה"ב יכולה להיות גן עדן.. אבל אם לא מסתכלים לעומק אתה יכול לחיות שם כמו זבל..

תאמת אני מת לגור בארה"ב, בן דוד שלי גר בפילדלפיה אבל הוא מת לחזור לארץ אבל הוא לא עושה את זה כי הוא לא רוצה להתחיל הכל מחדש.
בתכלס ארה"ב נראית ארץ מפתה מאוד מבחינת הכל ותמיד חלמתי לגור שם, בגלל המחייה שם.
אבל יש עוד הרבה שיקולים ודברים שצריך לעשות לפני שעוברים כי כמו שאמרת לא הכל דבש שם.
יש לי עוד זמן אבל תמיד טוב לתכנן את העתיד חחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית