הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לתוכנית SS

barvaknin

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
אני עושה את התוכנית SS כבר שבוע שלישי עוד מעט נכנס לשבוע רביעי,בקיצור יש לי שאלה,יש אפשרות שאני יעשה את הSS כמו שצריך יעלה משקל מאימון לאימון וכו' אבל לא יעשה את כל ה-3 סטים עם אותו משקל,כאילו נגיד היעד שלי לאותו אימון זה 90 קילו?
אז אני יעשה 85 87.5 90,יותר קל לי ככה ואני גם לא יתקע כל כך מהר,זה אפשרי?
תודה מראש לעוזרים !

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון תדבר אליי יפה ובכבוד שאלתי כי אני צריך עזרה,
דבר שני כדי שיהיה לי יותר קל ואני לא יתקע מהר..

• פותח/ת השרשור
המטרה בSS זה לעלות משקל מאימון ולאימון לעבוד לפי הטכניקות של ריפטו ולעלות מסת שריר,לגבי מה שאני רשמתי אני לא בידיוק ראיתי אם יש פירוט מסויים..,עכשיו למה זה לא טוב בוא תסביר לי..

אתה צריך לעלות כל אימון משקל ולעשות 3 סטים עם המשקל הזה,אם אתה עושה פחות סטים אתה תתקדם יותר לאט ויהיה פחות עומס (באופן חיובי) על הגוף שלך.. ותראה תוצאות לאט יותר
זה נוגע למתאמן מתחיל.

דבר ראשון תדבר אליי יפה ובכבוד שאלתי כי אני צריך עזרה,
דבר שני כדי שיהיה לי יותר קל ואני לא יתקע מהר..

המטרה בSS זה לעלות משקל מאימון ולאימון לעבוד לפי הטכניקות של ריפטו ולעלות מסת שריר,לגבי מה שאני רשמתי אני לא בידיוק ראיתי אם יש פירוט מסויים..,עכשיו למה זה לא טוב בוא תסביר לי..

דבר ראשון דיברתי אלייך יפה מאוד ובכבוד.

דבר שני, SS עושים לא כדי שיהיה לך קל. אלא כדי שתוכל להתקדם כמה שיותר מהר. אין משמעות לפירמידות כמו שאתה מציע. אתה עושה 5 חזרות 3 סטים על משקל קבוע שנבחר מראש בהתקדם למשקל שעשית באימון הקודם. ז"א שאם אתה עושה 90 קילו ז"א שכבר הצלחת באימון הקודם 85 קילו או 87.5. בהנחה ואתה עובד כמו שצריך, אוכל כמו שצריך ונח כמו שצריך, או בקיצור עושה את התכנית, לא תהיה לך בעיה להתקדם בצורה הזאת.

דבר שלישי, תקרא את הספר ואת המדריך בפורטל כדי שלא יהיו לך רעיונות ושאלות חסרות טעם כאלו.

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
אתה צריך לעלות כל אימון משקל ולעשות 3 סטים עם המשקל הזה,אם אתה עושה פחות סטים אתה תתקדם יותר לאט ויהיה פחות עומס (באופן חיובי) על הגוף שלך.. ותראה תוצאות לאט יותר
זה נוגע למתאמן מתחיל.
אני לא מתאמן מתחיל,ולגבי זה שמעלי אני מרגיש שאני עומד להיתקע כי זה קשה לי ואני אוכל הרבה בסביבות 4.5 אלף קלוריות ביום ויושן משהו כמו 9 שעות בין 8-10 שעות שינה..,זה מעל ומעבר..,עדיין לא הבנתי למה אני לא יכול להישאר עם אותו משקל שאני אמור להעלות אבל לעשות אותו רק בסט האחרון ולא בכול 3 הסטים..,המשקל עדיין ישתנה מאימון לאימון..

למה אתה לא יכול לחשוב על לגדול ולגדול? כי זה לא פועל ככה...אתה מסכים איתי ש 3 סטים כבדים הם יותר אפקטיבים מאשר 2 פחות כבדים ואחד כבד? (בהנחה שזה לא overtraining)

אני לא מתאמן מתחיל,ולגבי זה שמעלי אני מרגיש שאני עומד להיתקע כי זה קשה לי ואני אוכל הרבה בסביבות 4.5 אלף קלוריות ביום ויושן משהו כמו 9 שעות בין 8-10 שעות שינה..,זה מעל ומעבר..,עדיין לא הבנתי למה אני לא יכול להישאר עם אותו משקל שאני אמור להעלות אבל לעשות אותו רק בסט האחרון ולא בכול 3 הסטים..,המשקל עדיין ישתנה מאימון לאימון..

גם אני עדיין לא הבנתי מה זה ייתן לך. אתה אומר ש-90,90,90 קשה לך אז אתה תלך ותעשה 85,87.5,90.

קודם כל נעזוב את זה שלא רק שזה שאתה מתבכיין שקשה לך אומר שאתה לא תגיע רחוק בתכנית כי אתה לא יודע לדחוף את עצמך.

נניח שבאמת 90,90,90 בלתי אפשרי בשבילך. למה שלא תעשה 87.5,87.5,87.5? ובכלל, אם אתה אמור לעשות 90,90,90 באימון מסויים, ז"א שכבר הצלחת לעשות 87.5,87.5,87.5. אם אתה לא מצליח להתקדם ל-90 אז כנראה שאתה לא באמת אוכל או נח או מתאמן כמו שצריך, כי אחרת היית מתקדם עד לגבול סביר.

כך או כך אין היגיון במה שאתה מנסה לעשות. ואם אתה לא מבין את ההסבר הפשוט שהבאת אני לא יודע איך לעזור לך. בהצלחה.

אתה מתאמן מתחיל.. אתה עושה SS 😳

• פותח/ת השרשור
אז מה שאתם אומרים לי בעצם זה שאני צריך את אותו משקל בכל 3 הסטים,ובמידה שזה קשה לי ואני מרגיש שאני עומד להיתקע לחתוך משקלי עבודה או שנגיד לא הצלחתי לסיים 5-5-5 אז לחזור על אותו משקל עד שאני מסיים את כל הסטים כמו שצריך ורק אז לעלות?

אז מה שאתם אומרים לי בעצם זה שאני צריך את אותו משקל בכל 3 הסטים,ובמידה שזה קשה לי ואני מרגיש שאני עומד להיתקע לחתוך משקלי עבודה או שנגיד לא הצלחתי לסיים 5-5-5 אז לחזור על אותו משקל עד שאני מסיים את כל הסטים כמו שצריך ורק אז לעלות?

אם אתה מסיים 13 חזרות בטכניקה טובה אתה יכול להעלות משקלים גם אם לא סיימת את כל ה-15 חזרות.
יש SS FAQ מאוד מקיף בפורטל מאמרים שיענה על כל שאלה שלך, תשתמש בו.

לא.. הוא אומר לך לקרוא את הספר המחורבן או את המינימום של המינימום את המאמר הנהדר שכתבו כאן במשך כמה חודשים

אני בחיים לא יבין אנשים כאלה.. מצפים שיאכילו אותם עם כפית של זהב עד הפה ....

לכל תוכנית יש חוקים וגמישות מסוימת. מה שאתה מציע לפי דעתי לא תופס - כמו שאמרו לך יש תוכניות בפורטל.

אם אתה מגיע למצב של תקיעות אחרי ריסטים ודילואדים - יש לשקול תוכנית אחרת - אבל אתה עדיין לא שם לא אחרי טווח זמן קצר כ"כ.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית