עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה הוא לא יצטרך?לאכול הרבה זה גם לא קל בדיוק כמו שלהתאמן זה לא קל. תתחיל להתרגל. כשתגיע למשקל סביר, לא תצטרך את זה יותר.
מה הוא לא יצטרך?
זה אינדבידואלי אבל גם תלוי מתי עושים, אם קמים ב7 בבוקר ועושים אירובי ב6 בערב כאשר ב11 כבר הולכים לישון אז כן זה לא יהיה יעיל, אבל אם לדוגמא עושים אותו 1 בצהריים עם אותם התנאים אז אתה תשים לב שזה יכול לשנות כמה דברים.לי אישית אירובי דווקא מוציא את התיאבון:s49:
לאכול כל כך הרבה אוכל שלא יהיה לו תאבון.
למה?
תלוי מה היה הסטטוס שלך לפני כןכי לשמור על משקל מסוים לא דורש הרבה כמו לעלות במשקל.
מצטרף לשאלהלמה שישמור על משקל מסויים?
בזמן האחרון אין לי תאבון בשיט.
אני אשכרה דוחף את כל הארוחות שלי בכוח =\
ובלילות פשוט באלי להקיא
אבל אני לא חולה ולא בבאסה או משו כזה
מישו יודע מה זה יכול להיות?
תודה 😃
אבל זה בדיוק מה שאני עושה חחחחחחזה אינדבידואלי אבל גם תלוי מתי עושים, אם קמים ב7 בבוקר ועושים אירובי ב6 בערב כאשר ב11 כבר הולכים לישון אז כן זה לא יהיה יעיל, אבל אם לדוגמא עושים אותו 1 בצהריים עם אותם התנאים אז אתה תשים לב שזה יכול לשנות כמה דברים.
אתה עדיין עם קוביות, עוף מכאן.מה שלי עזר זה שהפסקתי לאכול נקי .
תאמין לי שאתה אוכל מגוון ואוכל טעים זה הרבה יותר קל .
האמת שזה מה שאני בד"כ עושה:s59:זה אינדבידואלי אבל גם תלוי מתי עושים, אם קמים ב7 בבוקר ועושים אירובי ב6 בערב כאשר ב11 כבר הולכים לישון אז כן זה לא יהיה יעיל, אבל אם לדוגמא עושים אותו 1 בצהריים עם אותם התנאים אז אתה תשים לב שזה יכול לשנות כמה דברים.