ייעוץ אין תאבון

Phoenix

משתמש קבוע
1,129
1
נק' מוניטין:
452
1,129
1
בזמן האחרון אין לי תאבון בשיט.
אני אשכרה דוחף את כל הארוחות שלי בכוח =\
ובלילות פשוט באלי להקיא
אבל אני לא חולה ולא בבאסה או משו כזה

מישו יודע מה זה יכול להיות?
תודה 😃

באמת שאני לא מבין מה הבעיה להכניס הרבה קלוריות...

אני כרגע עולה לאט (500 -750 גרם בחודש) ומכניס איזה 3000 קלוריות (אולי טיפונת יותר)..

ואני בכיף יכול להכניס עוד 2000... קצת שומנים פה ושם, איזה בורקס שתי פרוסות לחם, ומשקאות מתוקים... צאו מהבועה של השיבולת שועל אני לא אוכל את זה ובחיים לא אכלתי, ויש לי תחושה שזה מה שסותם אתכם...

תנסה לעשות אירובי בעצימות נמוכה משהו כמו 20 דקות ביום אימון או לא זה לא משנה זה פותח תאבון מעבר לקלוריות ששרפת.

הייתי ממליץ ללכת לשחות
עקב הקור העז הגוף רעב פי 3 יותר מהרגיל .
(הכוונה למים קרים)😣

כן, אבל זה כי הגוף מבזבז את הקלוריות האלה ביצירת חום. צריך פשוט לאכול אסטרטגית - לשים את כמות החלבון היומית, להוסיף הרבה קלוריות משומן איכותי, ואם עדיין רעבים, אז פחמימות. ואם זה גורם לעליה בשומן, אז להפחית קלוריות, כי כל עוד אוכלים מספיק חלבון, אפשר לווסת עם השאר כמה נקיה תהיה העליה.
שיט, אם יכלתי להרשות לעצמי לאכול כמויות של עוגות וגלידה כל היום, לא הייתי זז מהמטבח לרגע:sarcastic:

איך כתב DOGG:
I find 9.5 out of 10 times that someone stops gaining its his diet that is the problem. Eight out of 10 times that same lifter wrongly thinks he is overtraining or his workouts are off. The other 2 out of 10 times that person thinks his supplements or 'juice' is the problem. I keep trying to brainwash people SUPPLY AND DEMAND, SUPPLY AND DEMAND--if you can make a demand (hard enough training) you can meet the supply (abundance of protein grams). I love when people come to me with this problem of not making gains anymore and they go thru this intricate workout, supplement, and sauce fix and all i say is "double the serving size on all your protein drinks and make sure the post workout drink is 100grams at least." Boom! they take off gaining again. I know you don't know me from adam but trust me on this one. Food (protein) is your anabolic. Anyone in this forum who is at a true stalemate, I ask you to try 500 grams a day of protien for 6 months and then come back in here and tell me what you look like. Training is the engine, food (protein) is the gasoline and juice is the Nitrous oxide system. Mondo i would say hit 2 grams per lb of bodyweight that you want to be=500grams. That could be about 200-250 in protein drink grams and you can easily eat the rest

נערך לאחרונה:
וואלה מה אתם בוכים על ש"ש, בבלנדר זה הדבר הכי טעים שקיים,
וככה בקערה עם חלב זה לא כזה גרוע, אני חשבתי בכלל להוריד מהפסטה ולהוסיף בש"ש כי אני יותר אוהב אותה.

בזמן האחרון אין לי תאבון בשיט.
אני אשכרה דוחף את כל הארוחות שלי בכוח =\
ובלילות פשוט באלי להקיא
אבל אני לא חולה ולא בבאסה או משו כזה

מישו יודע מה זה יכול להיות?
תודה 😃

תאמת אחי גם לי יש את זה בזמן האחרון!!! אין לי מוסג למה

בתקופה של חנוכה היתי אוכל כאילו אין לי תחתית.
ועכשיו אני בקושי אוכל

לאכול דברים משמינים, עתירי קלוריות, מלאי שומן זה לא בעיה.
הבעיה זה העלות, אי אפשר להסמתך על אכילת גלידה לפי בסיס יומי. זה עולה המון כסף. אי אפשר להסתמך על חטיפים, שוקולדים ואוכל בחוץ כי זה פשוט לא משתלם ביחס לאורז, פסטה וש"ש.
אם היה לי כמה כסף שאני רוצה הייתי אוכל רק מאפים ועוגות והמבורגים של מוזס, אבל מה לעשות שזה עולה המון כסף.

לאכול דברים משמינים, עתירי קלוריות, מלאי שומן זה לא בעיה.
הבעיה זה העלות, אי אפשר להסמתך על אכילת גלידה לפי בסיס יומי. זה עולה המון כסף. אי אפשר להסתמך על חטיפים, שוקולדים ואוכל בחוץ כי זה פשוט לא משתלם ביחס לאורז, פסטה וש"ש.
אם היה לי כמה כסף שאני רוצה הייתי אוכל רק מאפים ועוגות והמבורגים של מוזס, אבל מה לעשות שזה עולה המון כסף.
בחודש האחרון הזמנו הביתה 6-7 מגשים של פיצה 🙄

אמרתי פיצה לא קוויאר שחור

כמה עולה מגש פיצה? 65~ שקל?
נגיד שאתה מזמין 7 פעמים בחודש זה 455 שקל. ואני מניח שאתה אוכל עוד דברים בחוץ, חוץ מפיצות. זה יכול לצאת בשקט 1000 שקל של אוכל בחוץ שזה בכלל לא קצת כסף.

כמה עולה מגש פיצה? 65~ שקל?
נגיד שאתה מזמין 7 פעמים בחודש זה 455 שקל. ואני מניח שאתה אוכל עוד דברים בחוץ, חוץ מפיצות. זה יכול לצאת בשקט 1000 שקל של אוכל בחוץ שזה בכלל לא קצת כסף.
האמת לא ממש יוצא לי לאכול הרבה בחוץ, למרות שבתקופה האחרונה אני עובד קשה כדי לשנות את זה 😆

2 מגשים ב79 בדומינוס 🤡

האמת לא ממש יוצא לי לאכול הרבה בחוץ, למרות שבתקופה האחרונה אני עובד קשה כדי לשנות את זה 😆

2 מגשים ב79 בדומינוס 🤡

שוב, אם זה לא מפריע לך אז תאכל בכיף.
אני חושב שרוב האנשים פה מחפשים פתרונות זולים.

אני פעם חשבתי לקנות חטיפי שוקולד כאלה של כרמית או משהו כזה. זה עולה איזה שקל שתיים לאחד עם די הרבה קלוריות. רק שלבלוס כול יום הרבה כאלה ידפוק לך תקיבה.

שוב, אם זה לא מפריע לך אז תאכל בכיף.
אני חושב שרוב האנשים פה מחפשים פתרונות זולים.

אני פעם חשבתי לקנות חטיפי שוקולד כאלה של כרמית או משהו כזה. זה עולה איזה שקל שתיים לאחד עם די הרבה קלוריות. רק שלבלוס כול יום הרבה כאלה ידפוק לך תקיבה.
כרמית לא חבל? עוד שקל היית קונה פסק-זמן:jester:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית