עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אל תשכח שיש אנשים שעניין אצלם זה לא רק לעלות... אלא לעלות נקי!
תנסה לעשות אירובי בעצימות נמוכה משהו כמו 20 דקות ביום אימון או לא זה לא משנה זה פותח תאבון מעבר לקלוריות ששרפת.
בזמן האחרון אין לי תאבון בשיט.
אני אשכרה דוחף את כל הארוחות שלי בכוח =\
ובלילות פשוט באלי להקיא
אבל אני לא חולה ולא בבאסה או משו כזה
מישו יודע מה זה יכול להיות?
תודה 😃
בחודש האחרון הזמנו הביתה 6-7 מגשים של פיצה 🙄לאכול דברים משמינים, עתירי קלוריות, מלאי שומן זה לא בעיה.
הבעיה זה העלות, אי אפשר להסמתך על אכילת גלידה לפי בסיס יומי. זה עולה המון כסף. אי אפשר להסתמך על חטיפים, שוקולדים ואוכל בחוץ כי זה פשוט לא משתלם ביחס לאורז, פסטה וש"ש.
אם היה לי כמה כסף שאני רוצה הייתי אוכל רק מאפים ועוגות והמבורגים של מוזס, אבל מה לעשות שזה עולה המון כסף.
בחודש האחרון הזמנו הביתה 6-7 מגשים של פיצה 🙄
אמרתי פיצה לא קוויאר שחורמי שיש לו כסף לאכול בחוץ וגאנק כול יום שיהיה לו בכיף.
ואתם חושבים שכל הג'אנק עם השומן טראס והכמויות של השומן הרווי וכל זה לא מזיק ?(כשזה על בסיס יומי)
אמרתי פיצה לא קוויאר שחור
האמת לא ממש יוצא לי לאכול הרבה בחוץ, למרות שבתקופה האחרונה אני עובד קשה כדי לשנות את זה 😆כמה עולה מגש פיצה? 65~ שקל?
נגיד שאתה מזמין 7 פעמים בחודש זה 455 שקל. ואני מניח שאתה אוכל עוד דברים בחוץ, חוץ מפיצות. זה יכול לצאת בשקט 1000 שקל של אוכל בחוץ שזה בכלל לא קצת כסף.
האמת לא ממש יוצא לי לאכול הרבה בחוץ, למרות שבתקופה האחרונה אני עובד קשה כדי לשנות את זה 😆
2 מגשים ב79 בדומינוס 🤡
כרמית לא חבל? עוד שקל היית קונה פסק-זמן:jester:שוב, אם זה לא מפריע לך אז תאכל בכיף.
אני חושב שרוב האנשים פה מחפשים פתרונות זולים.
אני פעם חשבתי לקנות חטיפי שוקולד כאלה של כרמית או משהו כזה. זה עולה איזה שקל שתיים לאחד עם די הרבה קלוריות. רק שלבלוס כול יום הרבה כאלה ידפוק לך תקיבה.