תודה 😃 כרגע עשיתי ריסט לפרס ולבנץ' ואני אתקדם איתם באיזי. יש אצלנו רק 190 קילו אז אני רוצה לסגור את הסקוואט ל-190 ואח"כ אעבור לטקסס או תכנית אחרת במלואה כי גם ככה לא אוכל להתקדם יותר בסקוואט ובדדליפט אז אוכל להתרכז בלחיצות ואולי גם להתחיל להתקדם בצורה רצינית עם הפאוורקלין.
אין לי מושג...חשבתי להתחיל לעבוד על פרונט סקוואט ופאוורקלין כמו שאמרתי, וגם אולי להתפנות לספרינטים וריצות, נראה. אנחנו אמורים לקנות ציוד חדש ב-70 אלף שקלים אבל זה ייקח כמה חודשים או שבכלל לא יקרה לעולם. אז יש זמן לעשות שטויות.
אני גר בכפר קמא, כפר קטן באיזור כפר תבור/עפולה. אין באיזור שלנו כלום ואני גר במעונות בכלל באורט בראודה. הלוואי והיה לי כסף או זמן להשקיע בזה בצורה עצמאית.
טוב... לפחות בנתיים אתה יכול להתחיל לעשות פאוור קלינים ופאוור סנאצ'ים. לפחות לעבוד על טכניקה לא משקלים בשמים. אתה יכול לשלב גם משיכות אולימפיות, גם תורם... יש הרבה עם מה לשחק...😃
אחרי מחלה של 4 ימים שבהם לא זזתי מהמיטה ואיבדתי 2 קילו ופספסתי את אימוני חמישי, שבת ושני:
S: 90X5, 110X5, 135X3, 160X3, 180X3PR - כן, השלישיה ל-180 לא באה אחרי חמישיות סטנדרטיות, אבל לא הייתי מצליח לעשות את זה אחרת. הטכניקה היתה מחורבנת, אבל זה עלה. בשבת סרטון לחמישיה (מקווה שזה יצא נקי)
S: 85, 90, 105, 130 P: 40, 50, 60, 70X3 - נחלשתי מאוד. אבל הלחיצות לא משנות לי כל כך עד שאעבור לטקסס. DL: 115, 140, 165, 190X5PR - זה לא באמת PR למרות שזאת פעם ראשונה שאני מושך את המשקל לחמישיה, היה קל.