הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

5X5 לינארית

אימון קשה מאוד.

S: 150 3X5 - לא היה לי סיכוי להמשיך הלאה.
P: 60 5X5 - 😵
DL: 182.5 1X5

קצת פמפומי בייספס.

משקל גוף: 98.1

מנסה, עדיין לא מצליח לעמוד בנפח. אבל זה בגלל סיבות חיצוניות.

החד"כ שלנו פתוח רק 3-4 שעות אז מתי שבשעות האלה יש לי משהו לעשות אני מפספס אימון, ויצאו לי כמה פספוסים כאלו על ההתחלה של טקסס ועדיין לא הצלחתי לסיים למשל את ה-150 ל-5X5.

ואתה מציע להוסיף סטים עד שאני מגיע ל-5 סטים ואז להתקדם במשקל או לעשות את שני הדברים במקביל?

S: 120 2X5
BP: 80 3X5
Back-Ex: 3X10(+10 kg)
Chins: 7,5,5

אני חושב שכדי שקודם תתרגל לנפח, כלומר תעשה את המישקל ל- 5X5 ואז תתחיל להתקדם. אחרת אני חושב שיהיה לך קשה להתאושש.

הרי מתי עבדת 5X5 אקרוס?

אף פעם...וזה משנה לגמרי את האסטרטגיה. צריך להתרגל, יהיה בסדר 😃 בנתיים אני מת על המתכונת, סובלים רק יום אחד בשבוע :D

חזרתי שוב על אימון הנפח כי הסדר של הימים קצת התבלגן לי בגלל האימון שפספסתי. (זה משנה כי אני עושה את האימון הקל במכללה)

S: 150 3X5
P: 60 5X5
PC: 90 5X3

איך ההרגשה השבוע?

אני רואה שהחלפת את הDL ל-PC

זה לא משהו קבוע לא דידלפטי כי כבר עשיתי את זה השבוע לא רציתי להעמיס יותר...ואני מתחיל להתרגל לנפח לאט לאט 😃

תודה...אני לא סופר קלוריות, אני אוכל כמה שאני יכול בכל ארוחה, 3 ארוחות ביום. אני כן מוודא שאני מכניס 150 גרם חלבון ע"י כמויות קבועות יומיות של בשר, ביצים ומוצרי חלב שנספרו חד פעמית ספציפית בשביל החלבון. סה"כ אני מקבל הרבה יותר מזה מדברים כלליים נוספים שאני לא סופר (200+).

אני כן שוקל את עצמי כל שבוע, ואם לא יוצא לי שבוע בעייתי אני נמצא על 98-100 קילו משקל גוף באופן די יציב עד כה.

אימון במכללה, הסמית' עדיין מקולקל. עשיתי פרונט סקוואט מפאוורקלין מהרצפה.

PC->FS: 90 2X5
BP: 80 3X5
DL: 172.5 1X5 - הורדתי קצת מהדדליפט עד שאתרגל לנפח של הסקוואט.

קצת מקבילים ויד קדמית.

משקל גוף: 98.6

בלגנתי קצת הא? כפי שציינתי באימון הקודם סידרתי מחדש את הימים שהתבלגנו כשהייתי חולה ככה שהווליום ביום שבת בכפר, ההתאוששות ביום שני/שלישי במכללה, והשיאים בחמישי בכפר.

היום דידלפטי כי יעבור יותר מדי עד הדדליפט הסטנדרטי הבא. מיום חמישי האימונים כבר יהיו לפי הספר 😃

ואם תוכל לייעץ, מה אתה אומר על פרונט סקוואט כפי שעשיתי הערב? פאוורקלין מהרצפה וסט פרונט. כי אני לא יודע מה יהיה יעיל יותר, למשל 95 PC די יהרוג אותי, ואז אתקשה מאוד בפרונט, למרות שפרונט נקי אני יכול מן הסתם לעשות הרבה יותר. ומצד שני 90 או קצת פחות PC יהיה יותר קל, אבל זה לא יאתגר מספיק בפרונט. האם זה עדיף מהסקוואט הקל בסמית'?

נערך לאחרונה:
אני חושב שהרעיון לעשות PC ואז פרונט סקוואט דווקא נחמד. גם ככה זה יום התאוששות סקוואט אחרי נפח ולפני העצימות. אז למה לא?
שורה תחתונה עדיף על סמית מאשין 😃

תודה.

אימון מעולה! עכשיו אני מאמין נלהב של שיטת טקסס!

S: 172.5X5 - קלי קלות!
P: 72.5X1
PC: 82.5 5X3 - לפעמים אני תופס את הטכניקה, לפעמים אני מושך עם הידיים, לפעמים אני קופץ אחורה. הגיע הזמן שאצלם סרטון לביקורת. המשקל קל מאוד אבל אני כבר מבולבל בקשר לנקודות מסויימות שניסיתי לשאוב מכמה דברים שקראתי או ראיתי.

משקל גוף: 98.5

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית