עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מוקדם בבוקר עשיתי אינטרוולים. 80-90% ל-200 מטר ומנוחה של 2 דקות, כפול 4. ה-shins שלי התפוצצו מכאבים, והגב העליון שלי נתפס לגמרי.
S: 125 2X5
BP: 82.5 3X5
chin ups, dips, back-ex
משקל גוף: 100.7 😲
הסט זה מסאל ספורט?אני אוכל טונות של בשר וביצים לאחרונה. וגם התחלתי מחדש קריאטין, אז כנראה זה זה - או טקסס :D
ד"א חבר שלי קנה סט באמפרים 170 קילו, ונוסיף לזה עוד פלטות רגילות. אנחנו נבנה כלוב בקרוב ונתחיל להתאמן בסככה שארגנו! באמפרים!!! 🤪![]()
![]()
תצפה לראות בקרוב סנאצ'ים וקלינים :D
👏👏👏👏👏👏👏👏👏
תעלה סירטונים!
הסט זה מסאל ספורט?
אם כן, יצא לך להתאמן עם זה כבר? (אני חושב על לקנות את הסט הקטן יותר של 120 קילו ורציתי לדעת מה דעתך על האיכות של הסט)
אני אוכל טונות של בשר וביצים לאחרונה. וגם התחלתי מחדש קריאטין, אז כנראה זה זה - או טקסס :D
ד"א חבר שלי קנה סט באמפרים 170 קילו, ונוסיף לזה עוד פלטות רגילות. אנחנו נבנה כלוב בקרוב ונתחיל להתאמן בסככה שארגנו! באמפרים!!! 🤪![]()
![]()
תצפה לראות בקרוב סנאצ'ים וקלינים :D
15 ש"ח לקילו בלי משלוח, ומיסים וכל הדברים האילו, נכון?על בטוח. נעלה סרטוני unpacking האהא :D עשינו הזמנת אקספרס זה אמור להגיע מחר או ביום שישי. זה פשוט נותן מוטיבציה שאי אפשר לתאר. לא נהיה תלויים יותר במוט הנשים המסכן שיש בחד"כ שלנו בכפר, לא בכמות הפלטות המוגבלות, לא בשעות הפתיחה. חופש מוחלט :D וכל הסט הוא פלטות בקוטר גדול ככה שנוכל להוסיף פלטות ברזל רגילות בקטרים קטנים יותר ועדיין לזרוק בכיף. נראה לי אם זה מגיע מחר אני אעשה עליו את ה-182.5 PR שלי ואצלם :D זה יוצא 19-18 שקל לקילו, די שחיטה יחסית למחירים בחו"ל (15 ש"ח לקילו לבאמפרים אקונומי של פנדליי), אבל קשה לוותר על הזדמנות כזאת.
כן זה משם. הסט עדיין לא הגיע, אני מקווה לעדכן איך זה מתי שיצא לנו להתאמן כבר.
זה משקולות פלטה מחומר קצת גמיש (מין גומי קשיח כזה).סליחה על הבורות. אבל מה זה באמפר?
סליחה על הבורות. אבל מה זה באמפר?
בעזהי"ת
מזל טוב!
🙌
15 ש"ח לקילו בלי משלוח, ומיסים וכל הדברים האילו, נכון?
בסוף נראה לי שזה יצא אותו מחיר, אם לא יותר יקר.
דרך אגב, שמתם לב שאין משקולות של 2.5 או 1.25 בסט, נכון?
נראה לי זה בכוונה, שהם מכריחים אותך לקנות בנפרד עוד משקולות...
זה משקולות פלטה מחומר קצת גמיש (מין גומי קשיח כזה).
שלא כמו משקולות מתכת, אפשר להתפרע איתן ולזרוק מגבהים שהיו מפצלחים משקולת מתכת.
אז יאללה תעבור לתוכנית של משקולונים! או למשהו מבוסס על אחת כזאת.