5X5 לינארית

תודה רבה,

עוד אימון מעולה. אכלתי המון בשר על האש 4-5 שעות לפני האימון ותזמנתי את הג'ק כמו שצריך.

S: 152.5 5X5 - סוף סוף נפח מלא. זה לא היה נוראי.
BP: 92.5 5X5

את הדדליפט אני אעשה מחר או באימון הקל של יום שני במכללה, לא היה לי זמן (סוגרים ב-8 וחצי 😳).

אני קצת מבולבל.... אתה עושה דד ליפט בנפח או ביום עצימות? איבדתי אותך עם המכללה והכפר! XD

תרשום את התבנית שבנית...

לא בניתי כלום אני סה"כ הולך אחרי התכנית המקורית (התבנית הראשונה מתוך ה-4 שהם מציעים). ז"א לפי קובץ התכנית...הנה צילום תמונה של התבנית (המשקלים לא שלי מן הסתם, התמונה מהפורום של SS):

TMCalc.jpg

בשבת אני לפעמים לא מספיק לעשות דדליפט וכ'ו אז אני משלים את זה באימון הקל...מכאן הבלאגן 😃

נערך לאחרונה:
בשל קשיים לוגיסטיים אין לי אפשרות לעשות את האימון הקל של אמצע השבוע ואת אימון השיאים אצטרך לעשות ברביעי.

S: 177.5X5 - לא האמנתי עד כמה קל זה היה. בלינארית הגעתי ל-180 לשלישיה וזה הרגיש כבד בטירוף. העבודה 5X5 אקרוס פשוט עובד. אני אמור להגיע ל-190 בעוד 3 שבועות לפי התכנית, יש לי הרגשה טובה שזה יקרה 😃
BP: 107.5X2
PC: 95X3F - עמדו לסגור ומיהרתי יותר מדי בסטים של החימום וזה עייף אותי. פשוט לא הצלחתי להזיז את המוט. לא נורא.

משקל גוף: 99

כל הכבוד 😃!
בקשר לפאוורקלין לא נורא זה גם קורה,אימון הבא תבוא מוקדם יותר חזק יותר ומלא במוטיבציה ותצליח :D

אימון טוב.

S: 157.5 5X5 - זה כבר נהיה קל. זה מעייף אבל לא שוחט כמו בהתחלה.
P: 62.5 5X5 - היה קשה
DL: 180 1X5 - קלי קלות.

משקל גוף: 99

מוקדם בבוקר עשיתי אינטרוולים. 80-90% ל-200 מטר ומנוחה של 2 דקות, כפול 4. ה-shins שלי התפוצצו מכאבים, והגב העליון שלי נתפס לגמרי.

S:
125 2X5
BP: 82.5 3X5
chin ups, dips, back-ex

משקל גוף: 100.7 😲

נערך לאחרונה:
מוקדם בבוקר עשיתי אינטרוולים. 80-90% ל-200 מטר ומנוחה של 2 דקות, כפול 4. ה-shins שלי התפוצצו מכאבים, והגב העליון שלי נתפס לגמרי.

S:
125 2X5
BP: 82.5 3X5
chin ups, dips, back-ex

משקל גוף: 100.7 😲

הגוף מתחיל להגיב לטקסס? 😉

אני אוכל טונות של בשר וביצים לאחרונה. וגם התחלתי מחדש קריאטין, אז כנראה זה זה - או טקסס :D

ד"א חבר שלי קנה סט באמפרים 170 קילו, ונוסיף לזה עוד פלטות רגילות. אנחנו נבנה כלוב בקרוב ונתחיל להתאמן בסככה שארגנו! באמפרים!!! 🤪
Banane36.gif
Banane36.gif

תצפה לראות בקרוב סנאצ'ים וקלינים :D

👏👏👏👏👏👏👏👏👏

תעלה סירטונים!

אני אוכל טונות של בשר וביצים לאחרונה. וגם התחלתי מחדש קריאטין, אז כנראה זה זה - או טקסס :D

ד"א חבר שלי קנה סט באמפרים 170 קילו, ונוסיף לזה עוד פלטות רגילות. אנחנו נבנה כלוב בקרוב ונתחיל להתאמן בסככה שארגנו! באמפרים!!! 🤪
Banane36.gif
Banane36.gif

הסט זה מסאל ספורט?
אם כן, יצא לך להתאמן עם זה כבר? (אני חושב על לקנות את הסט הקטן יותר של 120 קילו ורציתי לדעת מה דעתך על האיכות של הסט)

👏👏👏👏👏👏👏👏👏

תעלה סירטונים!

על בטוח. נעלה סרטוני unpacking האהא :D עשינו הזמנת אקספרס זה אמור להגיע מחר או ביום שישי. זה פשוט נותן מוטיבציה שאי אפשר לתאר. לא נהיה תלויים יותר במוט הנשים המסכן שיש בחד"כ שלנו בכפר, לא בכמות הפלטות המוגבלות, לא בשעות הפתיחה. חופש מוחלט :D וכל הסט הוא פלטות בקוטר גדול ככה שנוכל להוסיף פלטות ברזל רגילות בקטרים קטנים יותר ועדיין לזרוק בכיף. נראה לי אם זה מגיע מחר אני אעשה עליו את ה-182.5 PR שלי ואצלם :D זה יוצא 19-18 שקל לקילו, די שחיטה יחסית למחירים בחו"ל (15 ש"ח לקילו לבאמפרים אקונומי של פנדליי), אבל קשה לוותר על הזדמנות כזאת.

הסט זה מסאל ספורט?
אם כן, יצא לך להתאמן עם זה כבר? (אני חושב על לקנות את הסט הקטן יותר של 120 קילו ורציתי לדעת מה דעתך על האיכות של הסט)

כן זה משם. הסט עדיין לא הגיע, אני מקווה לעדכן איך זה מתי שיצא לנו להתאמן כבר.

נערך לאחרונה:
בעזהי"ת

Banane36.gif
Banane36.gif

מזל טוב!

🙌

על בטוח. נעלה סרטוני unpacking האהא :D עשינו הזמנת אקספרס זה אמור להגיע מחר או ביום שישי. זה פשוט נותן מוטיבציה שאי אפשר לתאר. לא נהיה תלויים יותר במוט הנשים המסכן שיש בחד"כ שלנו בכפר, לא בכמות הפלטות המוגבלות, לא בשעות הפתיחה. חופש מוחלט :D וכל הסט הוא פלטות בקוטר גדול ככה שנוכל להוסיף פלטות ברזל רגילות בקטרים קטנים יותר ועדיין לזרוק בכיף. נראה לי אם זה מגיע מחר אני אעשה עליו את ה-182.5 PR שלי ואצלם :D זה יוצא 19-18 שקל לקילו, די שחיטה יחסית למחירים בחו"ל (15 ש"ח לקילו לבאמפרים אקונומי של פנדליי), אבל קשה לוותר על הזדמנות כזאת.

כן זה משם. הסט עדיין לא הגיע, אני מקווה לעדכן איך זה מתי שיצא לנו להתאמן כבר.
15 ש"ח לקילו בלי משלוח, ומיסים וכל הדברים האילו, נכון?
בסוף נראה לי שזה יצא אותו מחיר, אם לא יותר יקר.

דרך אגב, שמתם לב שאין משקולות של 2.5 או 1.25 בסט, נכון?
נראה לי זה בכוונה, שהם מכריחים אותך לקנות בנפרד עוד משקולות...
סליחה על הבורות. אבל מה זה באמפר?
זה משקולות פלטה מחומר קצת גמיש (מין גומי קשיח כזה).
שלא כמו משקולות מתכת, אפשר להתפרע איתן ולזרוק מגבהים שהיו מפצלחים משקולת מתכת.

אז יאללה תעבור לתוכנית של משקולונים! או למשהו מבוסס על אחת כזאת.

סליחה על הבורות. אבל מה זה באמפר?

פלטות מגומי יצוק להרמת משקולות.

בעזהי"ת

מזל טוב!

🙌

תודה רבה 😃

15 ש"ח לקילו בלי משלוח, ומיסים וכל הדברים האילו, נכון?
בסוף נראה לי שזה יצא אותו מחיר, אם לא יותר יקר.

דרך אגב, שמתם לב שאין משקולות של 2.5 או 1.25 בסט, נכון?
נראה לי זה בכוונה, שהם מכריחים אותך לקנות בנפרד עוד משקולות...

זה משקולות פלטה מחומר קצת גמיש (מין גומי קשיח כזה).
שלא כמו משקולות מתכת, אפשר להתפרע איתן ולזרוק מגבהים שהיו מפצלחים משקולת מתכת.

ייתכן שעם משלוח וכ'ו יצא אותו דבר, אבל אני סה"כ רציתי להשוות לכמה זה עולה למישהו בארה"ב. ולא היינו קונים פלטות קטנות גם ככה. פלטות בקוטר קטן יותר נשיג מברזלים אין צורך לבזבז כסף על גומי בקטרים כאלו.

אז יאללה תעבור לתוכנית של משקולונים! או למשהו מבוסס על אחת כזאת.

אני רוצה לבלות תקופה טובה עם טקסס הסקוואט והדדליפט שלי תקועים כבר הרבה זמן בגלל שהייתי חסום עם כמות הפלטות בחד"כ אז אני רוצה לעוף קצת עם משקלי העבודה. אבל אני אשלב באימונים את התרגילים ואתחיל להתאמן עליהם ולהעלות לכאן סרטונים וכ'ו, מקווה שאתם המשקולנים תוכלו לעזור :D

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית