הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המושבניק השמן שמרים יותר ממך

גם לא תמיד זה קל להעלות את המשקל חזרה, אני ירדתי ל81.4 בטסמניה (קצת יותר ממש שצריך - גם בעיה) אחרי השקילה הורדתי בקבוק ליטר וחצי מים, חבילת פרינגלס, ופה הפסקתי להיות רעב עד התחרות. אכלתי רק ג'אנק וזה לא התעכל טוב - שלשולים וכאלה. לפעמים שינויים קיצוניים יכולים לעזור לפעמים זה יכול להרוס מאוד. הייתה לי תחרות גרועה אגב, קשה לשים אצבע בדיוק למה. וחתכתי לא הרבה במשקל, סביב 3 קילו. אבל היה סבל (לא לשתות, כולל בטיסה וכאלה, להסחב עם תיקים והכל שאתה זומבי... לא כיף).

אביב ממש מיותר מה שאתה מתכנן לעשות.. אני זוכר שבתחרות הראשונה שלי הייתי 74.9 שבוע לפני התחרות, אז שלושה ימים לפני התחרות עשיתי דל פחמימה, ירדתי ל-73.5 ואז יום לפני דפקתי חצי קילו ספגטי, יום למחרת נשקלתי 74.2. בדימונה בכלל נשקלתי 74.8, בדיוק על הקצה. אל תקצץ יותר מדי מתוך פחד לעלות קטגוריה, רוב הסיכויים שזה לא יקרה. אתה סתם תפגע לעצמך בביצועים.

גם לא תמיד זה קל להעלות את המשקל חזרה, אני ירדתי ל81.4 בטסמניה (קצת יותר ממש שצריך - גם בעיה) אחרי השקילה הורדתי בקבוק ליטר וחצי מים, חבילת פרינגלס, ופה הפסקתי להיות רעב עד התחרות. אכלתי רק ג'אנק וזה לא התעכל טוב - שלשולים וכאלה. לפעמים שינויים קיצוניים יכולים לעזור לפעמים זה יכול להרוס מאוד. הייתה לי תחרות גרועה אגב, קשה לשים אצבע בדיוק למה. וחתכתי לא הרבה במשקל, סביב 3 קילו. אבל היה סבל (לא לשתות, כולל בטיסה וכאלה, להסחב עם תיקים והכל שאתה זומבי... לא כיף).
אביב ממש מיותר מה שאתה מתכנן לעשות.. אני זוכר שבתחרות הראשונה שלי הייתי 74.9 שבוע לפני התחרות, אז שלושה ימים לפני התחרות עשיתי דל פחמימה, ירדתי ל-73.5 ואז יום לפני דפקתי חצי קילו ספגטי, יום למחרת נשקלתי 74.2. בדימונה בכלל נשקלתי 74.8, בדיוק על הקצה. אל תקצץ יותר מדי מתוך פחד לעלות קטגוריה, רוב הסיכויים שזה לא יקרה. אתה סתם תפגע לעצמך בביצועים.
תודה לשניכם! אני כנראה באמת אעשה רק 3 ימים לפני דל פחמימה וזהו לא להגזים יותר מדי..
נפח עליון:
בנ׳ץ:
95 5*4 קשההה
80 8*1 פאמפ
פרס:
57.5 *8 p/rrrrrr
57.5*6 הייתי מפומפם רצח לא יכולתי עוד
פולי עליון עם מוט v:
12*4
מתח:
10*3
אימון ממש טוב אני ממש מרוצה!!!! אבל כל זה , זה רק חימומון , מחר הסבל האמיתי.

אימון נפח תחתון:
סקוואט:
157.5 5*4 הרגיש די טוב הייתי אומר היום, למרות שאתמול עבדתי על 2 שולחנות במלצרות ונקרעתי.
132.5*8 קל.
פרונט סקוואט:
95 3*3 לא קשה.
דדליפטים מהירים:
115 2*8 קלילללל , כיף , מהיר ,עד 30 שניות מנוחה בין סט לסט.

התאוששות מרביעי:
סקוואט:
105*5*2
פרס:
50 5*2
בייספס:
4*12
מתח רחב:
9,9,9

עצימות מהיום!!!! אתמול עבדתי והיום הייתי צריך ללכת לתל אביב ככה שלא ייצא לי לישון הרבה :( ובכללי ההתאוששות השבוע לא הייתה משהו אז באתי עם ביטחון מעורער:
סקוואט:
182.5*3!!!!!!!! היה מלחמה רצח חשבתי שלא שברתי אבל אחרי הסתגלות בסרטון מספר פעמים ראיתי שהייתה שבירה אמנם לא ATG אבל בהחלט לדעתי שבירה הייתה:
בבנ׳ץ:
107.5 2*2 עלו 2 דאבלים !!! הייתי מבסוט מאוד!
דדליפט:
212.5*3 p.r!! החגורה לא ישבה לי טוב בכלל וממש כאבה לי בבטן , שבוע הבא מעלה משקל ומתאבד על כמה שיהיה יהיה, שבוע הבא עצימות אחרון עד לתחרות.
מרוצה מאוד!

אימון נפח עליון:
בבנ׳ץ:
97.5 5,5,5,3 סט אחרון לא הלך טוב משום מה חוסר ריכוז, נכנסתי מוקדם מדי לסט.
82,5*10 קל.
פרס:
57.5 8.7 מרוצה מאוד סט אחרון אולי הייתה עולה האחרונה אבל סגרתי 15 מתוך 16 חזרות מאוד מרוצה.
מתח:
חימום משקל גוף*5
15 קילו עליי 5*3
בייספס:
4*12
אימון מעולה שבוע הבא כבר מוריד נפח לקראת התחרות.מחר סובלים כאילו אין מחר 😃 נפח תחתון מעולה!!!
סקוואט:
160 5*4 יותר קל משבוע שעבר.
135*8 פאמפפפ
פרונט:
97.5 3*3 סביר לא מוות.
דדליפט מהיר:
120 2*8 קליל ,כיף !
שבוע הבא כבר מוריד נפח.
שבוע טוב חברים <3

י'חתיכת סוס דדליפט חייתי! תגיד, מה המספרים המתוכננים לפתח תקווה?

עצימות אחרונה לפני התחרות :
סקוואט:
185*1 בשנייה קרסתי קדימה מחוסר ריכוז , הראשונה ממש לא עלתה כמו שואה אני מאמין שיש לי יותר מחזרה אחת.
בנ'ץ:
110*2 סינגלים. פשוט כבד אין לי תירוצים או משהו להגיד בנושא.
דדליפט!!!!
215*4 [בשלישית עזבתי את המוט ל3-4 שניות לשים מגנזיום למי שנתפס על קטנות מביננו] היה קשה אבל מספק ביותר התאבדתי , זה היה מרוב תסכול בגלל האימון המגעיל רצח שהיה היום.
שבת שלום...

200 סקוואט, מחכה1
אפשר לתל"ה או שמחתרת הלילה?
לא יודע אם אני בסוף הולך בתחרות על 200 , נחייה ונראה מה יקרה באותו יום.
אין לתל"ה וכנראה לא יהיה עד התחרות , אלא אם כן מישהו רוצה סינגלים של כניסות ראשונות שבוע הבא 😃

,
דדליפט מעולה! מתקדם חבל על הזמן...
תודה מפלצ1
אגב הדדליפט מאתמול היה במוט השני שלי שהוא יותר עבה על מנת להתרגל לתחרות , לא האמנתי שיעלו 4 חזרות עם המוט הזה אבל אש.
שבוע הבא אני עובד ללא שרוולים ומראה למשך כל האימונים עד התחרות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית