סרטון אסור לשפוט כח לפי מראה

איפה ראית אותם? שים תמונה של כל המשקולנים האלה, שנבין על מה אתה מדבר. שים גם תמונה שלך ליד, שנוכל להשוות את הרגליים טרפזים והגב, ולהחליט אם אתה באמת נראה כמו 2 מהם.

משקלנים שבקטגוריית משקל עד 54 מספיק לך?
אני שוקל "טיפה" יותר אל תגידו לי עכשיו גובה וזה בן אדם ששוקל 50 קילו לא יכול להיות הר

משקלנים שבקטגוריית משקל עד 54 מספיק לך?
אני שוקל "טיפה" יותר אל תגידו לי עכשיו גובה וזה בן אדם ששוקל 50 קילו לא יכול להיות הר

הנה חליל מוטלו. היה אלוף ושיאן עולם בקטגוריה הזאת (וגם בעוד כמה בסביבה).

אפשר להגיד עליו כל מיני דברים, שהוא גמד, שהוא מכוער (במיוחד היום, שהפסיק כנראה להתאמן). אבל הוא לא שחיף.

נערך לאחרונה:
אתה מצחיק, תסתכל על הגובה שלהם. איך אתה רוצה שבן אדם שהוא 130 ס"מ יהיה? 100 קילו?

לאקשור , עדין אבל הםלא גדולים לאומת המשקלים ויש גם תגמדים האלה שעושים סקוואט עם 250 קילו לא חסר עזוב אני הלכתי

Naim Süleymanoğlu

אחד השחיפים.🤡

naim.jpg

צד האפל? כל מה שאתם עושים זה מונעים ממני ללמוד מבני נתונים ולאגוריתמים למבחן מחר 😣

נערך לאחרונה:
עזוב, מבני נתונים זה לא מעניין. ואתה מתכוון לאלגוריתמים 😃 לוגריתמים זה קשור, אבל באופן עקיף 😃

עזוב, מבני נתונים זה לא מעניין. ואתה מתכוון לאלגוריתמים 😃 לוגריתמים זה קשור, אבל באופן עקיף 😃

זה מאוד לא מעניין. וכן, ברוך השם, אני יודע מה זה לוגריתמים 😃 וזה באמת קשור 😃

אתה עוד תעשה סקוואט LOW-BAR ורחמנא ליצלן - סקוואט לקופסא.

בלאט, אני עשיתי LOW-BAR עם יותר משקל ממך לפני די הרבה זמן, עד שראיתי את האור, שמתי את המוט על הטרפזים וירדתי עד ים המלח.

הסיפור הזה של הקופסאות נראה לי מוזר, מה אנחנו עובדים במחסן או משהו? 🤡

זה מאוד לא מעניין. וכן, ברוך השם, אני יודע מה זה לוגריתמים 😃 וזה באמת קשור 😃

אין לי ספק שאתה יודע. אחרת היית בבעיה. אם אתה צריך עזרה, דבר איתי. אני אנסה להזכר בשנים עברו 😃

בלאט, אני עשיתי LOW-BAR עם יותר משקל ממך לפני די הרבה זמן, עד שראיתי את האור, שמתי את המוט על הטרפזים וירדתי עד ים המלח.

הסיפור הזה של הקופסאות נראה לי מוזר, מה אנחנו עובדים במחסן או משהו? 🤡
L O L
זה הדיון הכי מצחיק אי פעם בתולדות הפורום, באחריות. 😆😆😆😆😆
תעבור לצד האפל! הכוח יהיה שלך!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית