עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בלאט, אני עשיתי LOW-BAR עם יותר משקל ממך לפני די הרבה זמן, עד שראיתי את האור, שמתי את המוט על הטרפזים וירדתי עד ים המלח.
הסיפור הזה של הקופסאות נראה לי מוזר, מה אנחנו עובדים במחסן או משהו? 🤡
בלאט, אני עשיתי LOW-BAR עם יותר משקל ממך לפני די הרבה זמן, עד שראיתי את האור, שמתי את המוט על הטרפזים וירדתי עד ים המלח.
הסיפור הזה של הקופסאות נראה לי מוזר, מה אנחנו עובדים במחסן או משהו? 🤡
ניצחתעד לקופסא .
בכל מקרה לא ראית את האור עד שעשית 20 חזרות סקוואט .
הנבואה התגשמה!
"חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זהו עכשיו יהיה מלחמה של המשקולנים נגדי,משכתי אש כבדה לכיווני"
אין לי ספק שאתה יודע. אחרת היית בבעיה. אם אתה צריך עזרה, דבר איתי. אני אנסה להזכר בשנים עברו 😃
תגידו, לא הגיוני שישנו את הקוטר של המשקולות בשביל החברה האלו? זה נראה לי שהם מתחרים בספורט אחר לגמרי. משהו יותר בסיגנון של מחבואים מתחת למוט. 😛
עד לקופסא .
עד לקופסא .
תגידו, לא הגיוני שישנו את הקוטר של המשקולות בשביל החברה האלו? זה נראה לי שהם מתחרים בספורט אחר לגמרי. משהו יותר בסיגנון של מחבואים מתחת למוט. 😛
אז זה האור? הייתי בטוח שזה מלאך המוות.
לא זה אלוהים אחרי שאתה מסיים הוא בא ושואל אותך עוד כמה סטים יש לך בכלוב ?
[1] - דיברנו אז על זה שהוא אמר משהו לגבי זה שקלין לא טוב לספורט כי המשיכה הראשונה היא נשלטת, ואיכשהו היה אפשר להבין שזה לא תקף לגבי PC. אם אני זוכר נכון, ממה שהוא אומר בסביבות דקה 39 (ממש לקראת הסוף) הוא מתכוון ל2 הגרסאות.
חבל שאי אפשר לדבר אחרי הסט, אז הוא לא מקבל תשובה.
תכלס , הקטע הכי קשה זה הנשימה .
למרות שאני זוכר שהיה דיון פה שאמרו שקשה לנשום רק למי שלא בכושר .
אבל עדיין אתה יותר גדול 😃אין לי סקוואט של 264 פאונד לחזרה אחת, לא מדבר אפילו על סקוואט מעל הראש 😲:O:O:O:O
הילד החמוד הזה עשה את זה ל5*3.
אתה רואה? תתחיל לרוץ מרתון!!!!תכלס , הקטע הכי קשה זה הנשימה .
למרות שאני זוכר שהיה דיון פה שאמרו שקשה לנשום רק למי שלא בכושר .
לא שווה, סקוואט גדול פי 2 ממשקל גוף > *.אבל עדיין אתה יותר גדול 😃