סרטון אסור לשפוט כח לפי מראה

בלאט, אני עשיתי LOW-BAR עם יותר משקל ממך לפני די הרבה זמן, עד שראיתי את האור, שמתי את המוט על הטרפזים וירדתי עד ים המלח.

הסיפור הזה של הקופסאות נראה לי מוזר, מה אנחנו עובדים במחסן או משהו? 🤡

עד לקופסא .
בכל מקרה לא ראית את האור עד שעשית 20 חזרות סקוואט .

תגידו, לא הגיוני שישנו את הקוטר של המשקולות בשביל החברה האלו? זה נראה לי שהם מתחרים בספורט אחר לגמרי. משהו יותר בסיגנון של מחבואים מתחת למוט. 😛

בלאט, אני עשיתי LOW-BAR עם יותר משקל ממך לפני די הרבה זמן, עד שראיתי את האור, שמתי את המוט על הטרפזים וירדתי עד ים המלח.

הסיפור הזה של הקופסאות נראה לי מוזר, מה אנחנו עובדים במחסן או משהו? 🤡

אני הייתי בדיוק ההפך.

קופסאות זה אכן נשמע מוזר, אבל זה עובד. בחיי 😃

אין לי ספק שאתה יודע. אחרת היית בבעיה. אם אתה צריך עזרה, דבר איתי. אני אנסה להזכר בשנים עברו 😃

הדרך היחידה לעזור זה או מכונת זמן או להחליף אותי במבחן.

אבל זה לא משנה. מה שחשוב זה שאחרי המבחן אני רץ לעשות אימון.

עד לקופסא .
בכל מקרה לא ראית את האור עד שעשית 20 חזרות סקוואט .

אני מתבלבל בספירה אחרי 8 😃

יום אחד נעשה גם לקופסא. ראיתי את ההרצאה[1] של לואי שפירסמת פעם תוך כדי איזה דיון על פאוורקלין, ממש עשה לי חשק לעשות לקופסא באותו היום.

[1] - דיברנו אז על זה שהוא אמר משהו לגבי זה שקלין לא טוב לספורט כי המשיכה הראשונה היא נשלטת, ואיכשהו היה אפשר להבין שזה לא תקף לגבי PC. אם אני זוכר נכון, ממה שהוא אומר בסביבות דקה 39 (ממש לקראת הסוף) הוא מתכוון ל2 הגרסאות.

תגידו, לא הגיוני שישנו את הקוטר של המשקולות בשביל החברה האלו? זה נראה לי שהם מתחרים בספורט אחר לגמרי. משהו יותר בסיגנון של מחבואים מתחת למוט. 😛

וכשמישהו גבוה זה יותר טוב?
יותר גרוע פי 1000 😣

לואי הוא לא בדיוק אובייקטיבי לגבי תנועות אולימפיות. יש לו שנאה לא מוסברת כלפיהן.

[1] - דיברנו אז על זה שהוא אמר משהו לגבי זה שקלין לא טוב לספורט כי המשיכה הראשונה היא נשלטת, ואיכשהו היה אפשר להבין שזה לא תקף לגבי PC. אם אני זוכר נכון, ממה שהוא אומר בסביבות דקה 39 (ממש לקראת הסוף) הוא מתכוון ל2 הגרסאות.

אני אראה שוב .
אבל תכלס אני עושה עכשיו קצת שינוי באימונים ועובר ליותר חופשי .

seth אם לא עשית אף פעם בוקס סקוואט כדאי לך לנסות, זאת הרגשה מוזרה אבל בעיקר חדשה ומעניינת

במה יש לך מבחן ד"א

the sun אתה כבר מושך אש בפורום השני, אל תפתח מלחמה בשתי חזיתות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית