הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

The Hungry Saiyan LOG

daniel1212

משתמש פעיל
736
214
נק' מוניטין:
918
736
214
טוב כבר הרבה הרבה זמן פינטזתי לפתוח פה לוג, ועכשיו נפתחה לה תקופה שכולי רק באימונים ככה שהחלטתי ללכת על זה;susss

נתונים : משקל גוף: 79 גובה: 1.83 אחוז שומן: 11

משקלי עבודה:

סקוואט: 142.5 - 3 (בלי חגורה)
דדליפט: 150 - 3
בנץ: 87.5 - 3
פרס: 60 - 3
יום ראשון אני מתחיל את התוכנית + כבר היום נכנסתי לשבועיים נייטרלי , אחרי שבועיים נעבור לחיובי של 500 (מסה) ובהמשך כבר יותר .
התוכנית:

ווליום:
סקוואט: 5X5
בנץ: 5X5
חתירה: 5X5

התאוששות:
סקוואט קל 2X5
פרס: 3X3
צין אפס: 3X12 (משקל גוף)

עצימות:
סקוואט: 1X3
בנץ: 1X1-3
דדליפט : 1X3

נערך לאחרונה:
למה בעצימות יש רק 1x3 ? למה לא 1x5 ? טקסס אחר ??

משקלי עבודה מכובדים ביחס למשקל שלך אני יעקוב 😃

• פותח/ת השרשור
מה זה טקסס אחר חח טקסס זאת שיטה שעובדים לפיה, וביום עצימות אפשר לתת גם סינגלים , למשל בבנץ לפי המחשבון של ריפ שבוע ראשון אני נותן 87.5 ל סינגל בעצימות , שבוע שני אותו משקל ל 2 חזרות , ושבוע שלישי מגיע לשיא שלי עם 87.5 ל 3 ובנפח גם לשיא שעומד על 75 אקרוס , ואז בשבוע הרביעי שובר את השיא עם
סינגל של 95 ובחמישי ל 2 וכך הלאה, שיטה שמחזקת את הלחיצות מקצה לקצה , ותודה אחי גם בלוג שלך אני יעקוב הרבה , שיהיה בהצלחה לשנינו

נערך לאחרונה:
המון בהצלחה נעקוב מעניין סוף סוף לראות לוג טקסס כמו שצריך עם 1-3 חזרות ביום עצימות

• פותח/ת השרשור
נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
עדכון : ציוד חדש סוף סוף 😃😃 באמפרים ומוט שחור של קרוספיט יקר יקר אבל שווה כל אגורה! סה"כ 240 קילו עם המוט, עכשיו האימון היה קצ בעייתי מבחינת המשקלים כי המוט יותר כבד ב איזה 3 קילו מהמוט השני כי המוט החדש בתקן של תחרויות קרוספיט ולא חסכו במתכת וזה בדיוק 20 קילו. אז ככה שאני יוצר מנקודת הנחה שהשיאים האמיתיים הם כאלה

סקוואט: 137.5 ל 3 ללא חגורה לכן שבוע הבא אני אשאר עם 135 ל 3 בעצימות כדי שבשבוע השלישי אני יגיע לשיא
דדליפט: 142.5 ל 3 שבוע הבא ניתן 140ל 3 שבוע שלישי נגיע ל שיא עם142.5 ל 3
בלחיצות אני לא נוגע כי גם ככה השיאים מעט גבוהים ממה שרשמתי בהתחלה כי זאת הייתה נפילה רגעית.

האימון:
סקוואט:135 1X3
בנץ: 87.5 1X1
דדליפט:140 1X3

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
עדכון: שבוע שני
ווליום:
סקוואט: 120 ק"ג 5X5
בנץ: 72.5 ק"ג 5X5
חתירה: 70 ק"ג 5X5

• פותח/ת השרשור
עדכון: שבוע שני
התאוששות:
סקוואט קל : 95 ק"ג 2X5
פרס: 50 ק"ג 3X3
צין אפס 3X8

סקוואט מעולה רק ראש לא למטה אלא תסתכל על איזה נקודה שנמצאת מטר וחצי לפניך זה ייתן לך זווית בראש של כ45 מעלות.
אבל מה אתה עושה אם נכשלת בסקוואט ?

• פותח/ת השרשור
יש מוטות ביטחון , במשקלים כבדים באמת אני פשוט נמצא ממש מתחת למוטות ביטחון, לגביי הראש רק ככה אני עושה כמו שצריך את ההיפ דרייב ( מרגיש שאני דוחף עם ההיפס כמו שצריך)

עריכה:
כן אין ספק שהגזמתי בחזרה רביעית עם המבט למטה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
עדכון: שבוע שלישי
התאוששות:
סקוואט קל : 97.5 2X5
פרס: 52.5 3X3
צין אפס: 3X8

שים לב שבחזרה הראשונה המוט קדימה מדי, וכתוצאה מכך זווית קטנה בברך ותחת נמוך. בחזרות הבאות המוט חוזר למקום בעצמו, וזה נראה מעולה.
אתה מרגיש אם החזרה הראשונה יותר קשה?

• פותח/ת השרשור
עדכון: שבוע רביעי
ווליום:
סקוואט: 125 5X5 ממש מתיש בסט האחרון היו איזה שני חזרות שהברך השמאלית קרסה מעט פנימה, להבא לא משנה מה יקרה אני דוחף ברכיים הכי חזק החוצה, אולי אני יכשל אבל זה הכי חשוב..
בנץ: 77.5 : 5X5
חתירה : 75: 5X5

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית