סרטון NBA Fit: Offseason Workouts 3 parts

מיקי

משתמש מתחיל
213
0
נק' מוניטין:
97
213
0
חלק ראשון

חלק שני

חלק שלישי

מי אמר שהם לא עושים מכון?
הרבה עבודה עם התנגדות והרבה עבודה על posterior chain 😃

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
המטרה שלהם זה לא להיות באדיבילדרים\פאוורליפטרים המטרה שלהם זה להיות שחקני NBA טובים,הם צריכים זריזות וגמישות הם לא מחפשים מאסה וכו'...

בעקרון הכדורסלנים מתחלקים לשני קבוצות קבוצות הנמוכים שהם הזריזים וקבוצת הענקיים שהם האנשים הכבדים מתחת לסל והגבוהים בדרך כלל עובדים על כוח עם משקלים כבדים אבל לא עד כדי כך כבדים כמו בודי בילדרים. הם בדרך כלל לא עובדים על קבוצות שריר ספיציפיות אלה עושים את התרגילים בערבוב ולוקחים תרגיל אחד לכל קבוצת שריר אולי 2. הקבוצה השנייה של הנמוכים הגארדים (מי שמכיר את המושגים ) אלה עובדים עם משלים יחסית נמוכים הם לא מנסים לנפח את עצמם הם מנסים להפיק כוח מרבי וכוח מתפרץ ויש הרבה תרגילים למיניהם לשני הדברים. אממ מה עוד הזריזים הם בדרך כלל גם עובדים על שיווי משקל וזריזות כי הם צריכים את זה יותר אבל יש גם תרגילים שהם עובדים עם משקלים כבדים וזה הבנצ'פרס כולם שם עובדים עם משקלים יחסית נורמליים\ גבוהים בתרגיל הספיציפי הזה. מה שאני ידוע שהנמוכים עובדים על כוח מתפרץ כשהם מבצעים סקוואט אבל עם משקל יחסית נמוך והם מבצעים אותו כך שהם יורדים לעט ועולים בקפיצה מהירה דרך אגב מי שרוצה להטביע זה תרגיל טוב מאוד כדי לפתח כוח מתפרץ אבל יש גם מעבר עוד מלא תרגילים. סליחה אם יש טעויות לא היה לי כוח לבדוק

אם יש למישהו כאלה סרטים אבל ארוכים ומפורטים אשמח אם תפרסמו את זה כאן. כי אלה רק קטעים מהיוטוב ואני שונא קטעים קצרים כמעט לא מראים שם כלום וזה מעצבן

בעקרון הכדורסלנים מתחלקים לשני קבוצות קבוצות הנמוכים שהם הזריזים וקבוצת הענקיים שהם האנשים הכבדים מתחת לסל והגבוהים בדרך כלל עובדים על כוח עם משקלים כבדים אבל לא עד כדי כך כבדים כמו בודי בילדרים. הם בדרך כלל לא עובדים על קבוצות שריר ספיציפיות אלה עושים את התרגילים בערבוב ולוקחים תרגיל אחד לכל קבוצת שריר אולי 2. הקבוצה השנייה של הנמוכים הגארדים (מי שמכיר את המושגים ) אלה עובדים עם משלים יחסית נמוכים הם לא מנסים לנפח את עצמם הם מנסים להפיק כוח מרבי וכוח מתפרץ ויש הרבה תרגילים למיניהם לשני הדברים. אממ מה עוד הזריזים הם בדרך כלל גם עובדים על שיווי משקל וזריזות כי הם צריכים את זה יותר אבל יש גם תרגילים שהם עובדים עם משקלים כבדים וזה הבנצ'פרס כולם שם עובדים עם משקלים יחסית נורמליים\ גבוהים בתרגיל הספיציפי הזה. מה שאני ידוע שהנמוכים עובדים על כוח מתפרץ כשהם מבצעים סקוואט אבל עם משקל יחסית נמוך והם מבצעים אותו כך שהם יורדים לעט ועולים בקפיצה מהירה דרך אגב מי שרוצה להטביע זה תרגיל טוב מאוד כדי לפתח כוח מתפרץ אבל יש גם מעבר עוד מלא תרגילים. סליחה אם יש טעויות לא היה לי כוח לבדוק

ואתה יודע את כל זה כי אתה מאמן ב NBA?

בלי להעליב אותך זה שטויות .
רוב האימונים נובעים מרצון לחזק נקודות מסוימות במשחק .
יש לך גארדים מאוד חזקים בעלי מסה רבה (סתם דוגמא מהראש זה ביירון דייויס ) .
ויש לך גם פוואר פורדים וסנטרים יותר רזים שמתבססים על דברים אחרים .

צורת האימון של רוב השחקנים היא דומה ומבוססת על אימוני כח מהירות וזריזות , בהתאם למטרות ספציפיות שלהם .

בלי להעליב אותך זה שטויות .
רוב האימונים נובעים מרצון לחזק נקודות מסוימות במשחק .
יש לך גארדים מאוד חזקים בעלי מסה רבה (סתם דוגמא מהראש זה ביירון דייויס ) .
ויש לך גם פוואר פורדים וסנטרים יותר רזים שמתבססים על דברים אחרים .

צורת האימון של רוב השחקנים היא דומה ומבוססת על אימוני כח מהירות וזריזות , בהתאם למטרות ספציפיות שלהם .
כפי שראיתה לא ציינתי פוואר פורורדים ולא ציינתי גארדים גבוהים ציינית נמוכים וזריזים וגבוהים וכבדים
כי אם הייתי ממתחיל עם הגארדים החזקים והפוואר פורורדים היותר קלים אז לא הייתי יוצא מזה כי בסופו של דבר פוואר פורורד יעבוד על מהירות כי הוא צריך להיות מהיר כדי מנגד השחקנים הגבוהים מתחת לסל שהם איטיים הוא לא יעבוד בחיים על מסה כי לפרורד לדעתי יותר אתרונות אם הוא מהיר והקליעה שלו קטלנית מאשר לסנטר, וגם הגארדים הגבוהים צריכים להיות מהירים אבל יש כן גארדים בעלי מסה גדולה נכון אני יכול לעשות לך רשימה מכאן ועד להודעה חדשה אבל זה לא אומר שהם עובדים עם משקלים כבדים!!!!!!! ועוד נקודה הם לא עושים דדליפט וכאלה הם עובדים יותר עם מכונות ולא עם משקל חופשי
אתה אומר שזה שטויות תכתוב מה בידיוק שטות אני אוכיח לך שזה לא !

נערך לאחרונה:
ואתה יודע את כל זה כי אתה מאמן ב NBA?
מה זה קשור? אני מתעסק בזה ומוצא המון חומרים לקריאה אני בעצמי משחק כדורסל ועבדתי עם מאמנים טובים שהם יודעים איך זה עובד. אני לא מבין מזה הזלזול הזה לא שייך בכלל בבנושא

אדוארד אתה טועה.
הם עובדים גם על סקוואטים וגם על דדליפט פשוט כנרא לא מראים את זה בסרטונים האלה (לא ראיתי אותם).
תן לי לנחש , אתה מתאמן בארץ נכון?
אם תהיה לך אפשרות לך תראה טופ ומדיום טייר קולג'ים בדיביזין 1 וגם מהדיב2 , עובדים שם על זה . גם בNBA הם עובדים מספיק על זה, בעיקר באוף-סייזן (כאשר הם מבצעים אימונים ללא הקבוצה). גם בפריי-סיזן כשכבר הקבוצה מתארגנת ביחד ועובדים כבר יותר על כדורסל מאשר על כוח או כושר כללי יש עדין עבודה על כוח מידי פעם.
במהלך העונה אי אפשר לעבוד על כוח בצורה רצינית. 3-4 משחקים בשבוע עם טיסות , לפעמים יש רוד טריפס של 10 משחקים , בלתי אפשר , לא נחוץ ומתכון מעולה לפציעות.

הם לא עובדים רק עם מכשירים כמו שאתה אומר , הם עושים תרגילים מורכבים וגם משלבים מכשירים , המאמנים שלהם לא אידיוטים לעבוד רק עם מכשירים, במיוחד שאחד התרגילים שעובדים עליו הרבה בקולג' הוא קליין. תראה לי מכשיר שעושים בו קליין?
סתם דוגמא , אם הם לא עובדים כל כוח , איך בדיוק יאו מינג שיפר את האספקט הזה בהמון מאז שהגיע לNBA?

ואני לא אתחיל לדבר מה בדיוק פאוור פאוורוד , סנטר וגארדים צריכים כי ההודעה שלך מנסה לעשות הכללה שהיא גם לא נכונה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית